واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد

  • کد خبر: ۷۰۰۱۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد
تاکنون مطالعات زیادی نشان داده‌اند که چاقی بیش از حد می‌تواند ریسک ابتلا به کووید-۱۹ را افزایش دهد به طوری که بیمار در اولین مراحل ابتلا، به مراقبت‌های ویژه و دستگاه ونتیلاتور نیاز پیدا می‌کند..

به گزارش شهرآرانیوز؛ .. چاقی می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی، لخته‌های خونی و مشکلات تنفسی شود. علاوه بر این، چاقی سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند و حالتی از التهاب مزمن را در بدن ایجاد می‌کند. حالا پژوهشی جدید می‌گوید چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را هم بیشتر کند.

 

در این مطالعه، پرونده بیمارانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند از اسفند ۹۸ تا تیر ۹۹ در یک دوره پنج ماهه بررسی شد. این بررسی‌ها تا دی ۹۹ نیز ادامه داشت که مشخص شد بیمارانی که دچار چاقی بودند حتی پس از مرحله حاد بیماری کویید-۱۹، در معرض خطر بیشتری قرار داشتند.

 

محققان در این مطالعه سه شاخص احتمالی در مشکلات طولانی مدت مربوط به کرونا را مورد بررسی قرار دادند. این شاخص‌ها پذیرش بیمارستانی، مرگ و آزمایش‌های تشخیصی بودند که ۳۰ روز و در برخی موارد مدت بیشتری بعد از تست مثبت کووید-۱۹ مشخص شدند.

 

این شاخص‌ها در پنچ گروه با توجه به شاخص توده بدنی (BMI) این بیماران سنجیده شد؛ ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ (عادی)، ۲۵ تا ۲۹.۹ (اضافه وزن)، ۳۰ تا ۳۴.۹ (چاقی خفیف)، ۳۵ تا ۳۹.۹ (چاقی متوسط) و ۴۰ به بالا (چاقی بیش از حد). چاقی به طور کلی از شاخص ۳۰ به بالا دسته‌بندی می‌شود.

 

چاقی می‌تواند خطر عوارض بلندمدت کرونا را افزایش دهد

 

در این مطالعه ده ماهه نشان داده شد که حتی پس از گذراندن مرحله حاد بیماری کووید-۱۹، ۴۴ درصد بیماران به پذیرش در بیمارستان نیاز داشتند و حدود ۱ درصد جان خود را از دست دادند. در ادامه نشان داده شد که در این شرایط، ریسک بستری بیماران با چاقی متوسط و مفرط به ترتیب ۲۸ و ۳۰ درصد بیشتر از بیماران با شاخص عادی بود. علاوه بر این، نیاز به انجام آزمایش‌های تشخیصی در بیماران با چاقی متوسط و مفرط به ترتیب ۲۵ درصد و ۳۹ درصد بیشتر از بیماران با BMI عادی بود.

 

در بررسی دقیق‌تر، نیاز به تشخیص در بیماری‌های جانبی مثل مشکلات قلبی، عروقی، ریوی، کلیوی، گوارشی و سلامت روان در بیماران با مقدار ۳۵ به بالا BMI بسیار بیشتر بود. این مشکلات در افرادی که دچار چاقی هستند به راحتی می‌تواند با مشکلات التهابی و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی توجیه شود. علاوه بر این، چنین بیماری‌هایی می‌تواند ریسک عوارض بلندمدت پس از کویید-۱۹ را افزایش دهد.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->