آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
سرخط خبرها

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

  • کد خبر: ۷۱۹۴۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی
روش پخت مرغ کنتاکی با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده می‌شود. این غذا را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.
به گزارش شهرآرانیوز، مرغ کنتاکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچه‌ها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز می‌گویند.

تعداد: ۲۰ عدد
 
زمان تهیه:۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ متوسط: یک عدد
نمک: به میزان لازم
ادویه سوخاری: یک بسته
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ‌ها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغ‌ها کمی نمک بزنید.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
 
مرغ کنتاکی


نکته
این نوع مرغ با سس سیر خیلی خوشمزه‌تر می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->