هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا

  • کد خبر: ۸۰۲۴۷
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۳
طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا
یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود.

متین‌نژاد | شهرآرانیوز؛ یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود. غذایی است بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا برای افرادی که قصد کم‌کردن سریع وزن دارند، اما تحمل گرسنگی را ندارند. بادنجان ماده اصلی این غذا دارای ویتامین‌های بسیاری مانند «سی»، «ب ۶» و «کا» است. امیدوارم این غذا را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پخت یتیمک

  • بادمجان: ۳عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • لوبیا چشم‌بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • آب تمبر هندی: نصف لیوان
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: یک لیوان

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری

پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه‌ای همراه با کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود.
بادمجان‌ها را نگینی درشت خرد و به پیازداغ اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.


بادمجان‌ها که کمی در روغن تفت خورد، به آن یک لیوان آب گرم اضافه کنید و اجازه بدهید نیم‌ساعتی بپزند و خوب نرم شوند.


لوبیا‌های چشم‌بلبلی را روی بادنجان‌ها بریزید و آب تمبر هندی را به آن اضافه کنید. غذا که کمی دیگر پخت و آبش کشیده شد، به آن مقداری نمک بزنید و شعله را خاموش کنید.



*لوبیا چشم‌بلبلی را ۲۴ ساعت قبل پخت بخیسانید. هنگام پخت هم ۲ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
بادنجان‌ها را که پوست گرفتید، به آن‌ها نمک بزنید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را بشویید. بعد هم خرد کنید.
*برای درست کردن آب تمبر هندی، نصف یک بسته کوچک تمبرهندی را در نصف لیوان آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت، از صافی رد کنید.

  • بوشهری‌ها این غذا را بسیار پرادویه و تند مصرف می‌کنند.

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری؛ غذایی بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->