پزشکیان: امروز به اهالی علم و دانشمندان نیاز داریم لغو تحریم‌های اقتصادی سوریه از سوی اتحادیه اروپا همه مراکز نظامی و انتظامی خراسان رضوی از شبکه برق شهری خارج می‌شوند ولایتی به تناقض‌گویی‌های مقامات آمریکا در مذاکرات واکنش نشان داد بازداشت ۲۰ نفر دیگر به اتهام انتقال ۶۰ زائر غیرمجاز به مکه وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم به توافق با ایران دست یابیم ولی آسان نیست دستگاه‌های دولتی تنها ۳ ماه برای اتصال به سامانه پنجره واحد زمین فرصت دارند حمله مسلحانه به پایگاه روسی حمیمیم در سوریه| چند نیروی روس کشته شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع راهی ارمنستان شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: پول زیادی از خاورمیانه جمع کردم معاون سیاسی وزیر کشور از احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و خبرگان خبرداد عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه بندر عباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است
سرخط خبرها

بایستگی‌های مدیران دولت آینده

  • کد خبر: ۷۳۴۰۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹
بایستگی‌های مدیران دولت آینده
نمایندگان مجلس از ویژگی‌های ضروری اعضای کابینه دولت سیزدهم می‌گویند

به گزارش شهرآرانیوز؛ در روز‌هایی که چهره‌ها و مصادیق بسیاری برای تصدی مسئولیت‌های مختلف در دولت سیزدهم مطرح می‌شوند و گمانه‎زنی‌ها درباره همکاران رئیس جمهور منتخب در چهار سال آینده در رسانه‌های گوناگون مطرح است، برخی ترجیح می‌دهند به جای آنکه به مصادیق بپردازند، معیار‌های کلی را بیان کنند و از بایستگی‌های ضروری و ویژگی‌های لازم مدیران دولت آینده برای عبور از مشکلات کنونی جامعه بگویند. بدون شک در این میان، اظهارات نمایندگان مجلس قابل توجه است؛ زیرا آنان هستند که باید گزینه‌های پیشنهادی رئیس جمهور منتخب را در بهارستان بررسی کنند و به آنان رأی اعتماد دهند.


مدیرانی در تراز قانون

عباسی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس، در گفتگو با «فارس»، درباره بایستگی‌های مدیران دولت آینده و رویکرد‌های آنان گفت: مدیران دولت آینده باید با ترازوی مدیریت نظام اسلامی سنجیده شوند. متأسفانه در دوره‌های قبلی برخی مدیران با شاخص‌ها و تراز‌های رویکرد لیبرال دموکراسی فعالیت می‌کردند.

 

دور شدن از مردم، تصمیم گیری در اتاق‌های دربسته و نگرش‌های غیرمبتنی بر اخلاق اسلامی و رویکرد‌های دینی، توجه به مبانی مادی صرف و اسیر شدن در چرخ دنده‌های توسعه، مواردی بود که در دولت‌های قبل گریبان گیر جامعه اسلامی شد. وی افزود: نوع انتخاب مردم نشان داد که بازگشت به ارزش‌های اسلامی، مدیریت دینی، سامان دهی کشور بر اساس نگاه به طبقات محروم و تقویت ضعیفان در جامعه، قوت بخشیدن به استقلال کشور، استحکام همه جانبه جامعه، توافق حداکثری برای ایجاد رفاه و آرامش و بهره گیری حداکثری از توانمندی‌های کشور، رویکرد‌های اساسی است که باید بار دیگر به عنوان محور‌های اساسی مدیریت در نظام اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

 

مقتدایی گفت: می‌توانیم گام‌های بلندی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی برداریم. به همین دلیل مدیریت دولت آینده باید خودش را در تراز قانون اساسی و اجرای آن در تراز اهداف انقلاب اسلامی و در تراز امت اسلامی و یک ایران مقتدر و فعال در عرصه جهانی تنظیم کند. نیاز روز‌های آینده کشور، تعیین مدیرانی است که بتوانند قانون اساسی را عملیاتی کنند.


مدیران جهادی

ا... وردی دهقانی، نماینده مردم ورزقان در مجلس، نیز دراین باره به «فارس»، گفت: مدیران دولت آینده باید مدیرانی پاک دست باشند و مبارزه با فساد را در اولویت کاری خود قرار دهند. ما برای حل مشکلات نیاز به مدیرانی داریم که در عرصه و میدان کار حضور داشته باشند و صدای مردم را بشنوند. ما مدیران پشت میزنشینی که پشت در‌های بسته بدون شناخت درست از وضعیت مردم و به دور از شنیده شدن مشکلات آن‌ها تصمیم می‌گیرند، نمی‌خواهیم، بلکه نیازمند مدیرانی جهادی و حاضر در صحنه هستیم.

 

علاوه بر این، نگاه مدیران دولت آینده باید به ظرفیت‌های داخلی باشد، به ویژه از توان و نیروی جوانان برای امور مختلف همچون تولید و همچنین تصمیم سازی‌ها استفاده کنند و در کنار مدیران باتجربه از نیرو‌های متخصص جوان برای کار بهره گیرند. وی افزود: برای بهبود وضعیت فعلی کشور، نیازمند مدیرانی جهادی هستیم که ضمن جهادی کار کردن طبق برنامه عمل کنند؛ بنابراین ضرورت دارد مدیران ما برای بهبود وضعیت کشور برنامه مدونی داشته باشند.


مردمی بودن و فسادستیزی

حجت الاسلام احد آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس، نیز در گفتگو با «فارس»، گفت: مردم وقتی به آیت ا... رئیسی رأی دادند، «نه» بزرگی به وضعیت فعلی کشور گفتند و حال نوبت به آیت ا... رئیسی برای تشکیل کابینه قوی و مقتدر رسیده است تا بتواند قله‌های سخت و بلند حل مشکلات کشور را فتح کند.

 

دولت سیزدهم کار‌های پرمشقتی در آینده خواهد داشت؛ به همین دلیل اعضای کابینه باید مردمی باشند و این ویژگی از چهره کل کابینه مشخص باشد و در آن تبلور پیدا کند. وی افزود: توجه به عدالت اجتماعی برای اعضای کابینه دولت سیزدهم باید بسیار مورد توجه باشد و مبارزه با ظلم و فسادستیز بودن آن‌ها مشخص و روشن باشد. داشتن نگاه جهادی برای وزرای دولت سیزدهم و تلاش شبانه روزی و افزایش اقتدار ملی، از دیگر ویژگی‌های دولت آتی است تا بتوانند بر تحریم‌ها و تهدید‌ها فائق بیایند.


عدالت ورزی و رفع تبعیض

احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس، نیز به «فارس» گفت: مدیران دولت آینده باید عدالت ورزی و رفع تبعیض را به طور ویژه وجهه همت خود قرار دهند. آنچه امروز بیش از همه مردم را آزار می‌دهد، تبعیض در توزیع امکانات و منابع در کشور است و همین مسئله موجب رنجش بیشتر مردم با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور شده است. وقتی بحث توزیع عادلانه ثروت و منابع در سراسر کشور را مد نظر قرار دهیم، دیگر مردم مجبور و ناچار به مهاجرت به مناطق بیشتر برخوردار نیستند. وقتی بخش‌هایی از کشور خالی باشد، طمع دشمن را در مورد خاک کشورمان برمی انگیزد و بنابراین باید مردم در محل سکونت خود از امکانات و منابع کشور به صورت عادلانه برخوردار شوند و این امکانات و منابع بین آن‌ها توزیع شود.

 

وی افزود: آقای رئیسی سابقه خوبی در قوه قضاییه در مبارزه با فساد و خصوصی سازی‌های مسئله دار د و امید است در دولت سیزدهم نیز همین رویه را ادامه دهد و به عنوان رئیس قوه مجریه اجازه ندهد که افراد از رانت در دولت بعدی استفاده کنند. مدیران دولت سیزدهم نیز همانند آقای رئیسی باید فسادستیز باشند و از هرگونه ویژه خواری و رانت خواری پرهیز کنند؛ در سایه چنین عملکردی است که می‌توان به بهبود وضعیت فعلی امیدوار بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->