بازرسی غیرمعمول سرنشینان هواپیمای ایرانی در بیروت پارلمان رسما آلمان منحل شد شمار شهدای خبرنگار در نوار غزه به ۱۹۷ نفر از آغاز جنگ رسید گروه‌های جدید معارضان مسلح سوریه وارد دمشق شدند (۱۹ آذر ۱۴۰۳) زلزله ۷ ریشتری در ایالت کالیفرنیا آمریکا+ویدئو «محمد» محبوب ترین نام پسر در انگلیس شد ایتالیا و فرانسه پروازهای خود را به مقصد سرزمین‌های اشغالی لغو کردند افزایش شمار کشته‌شدگان سیل اسپانیا به ۱۵۸ نفر رهاشدن مارها و کروکودیل‌ها از باغ‌وحش، در پی جاری‌شدن سیل در شمال نیجریه اعمال‌قانون ۱۸۴۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ شهریور ۱۴۰۳) وال استریت ژورنال: اسرائیل و حزب‌الله در آینده نزدیک وارد جنگی تمام عیار نخواهند شد دولت فرانسه، مریم رجوی را ممنوع‌الخروج کرد (۸ تیر ۱۴۰۳) رسانه‌های فلسطینی: تنها ایران می‌تواند در چند دقیقه معادله را عوض کند سلوان مومیکا، فرد عامل اهانت به قرآن در نروژ کشته شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معامله گران بورس رژِیم صهیونیستی از عملیات طوفان الاقصی با خبر بودند؟ دانمارک ممنوعیت قرآن سوزی را تصویب کرد مقاومت لبنان چندین پایگاه اشغالگران را هدف حمله موشکی قرار داد وزیر خارجه قطر: نابودی حماس با ادامه جنگ هرگز اتفاق نخواهد افتاد ترکیه تعدادی از اعضای پ.ک.ک. را کشت
سرخط خبرها

آمریکا و ترکیه درباره امنیت فرودگاه کابل پس از خروج آمریکایی‌ها رایزنی می‌کنند

  • کد خبر: ۷۴۱۵۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
آمریکا و ترکیه درباره امنیت فرودگاه کابل پس از خروج آمریکایی‌ها رایزنی می‌کنند
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت، ایالات متحده و ترکیه در حال حاضر درباره این مساله که امنیت در فرودگاه بین‌المللی کابل پس از تکمیل خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به چه شکل خواهد بود، بحث و تبادل‌نظر می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد؛ جان کربی، سخنگوی پنتاگون دوشنبه گفت: همزمان با خروج همه نیروها از افغانستان، باید تغییراتی در مورد اینکه چه کسی به ترکیه کمک می‌کند و به چه روشی این کمک انجام می‌شود، صورت بگیرد. این بحثی است که هم‌اکنون در جریان است.

 

ترکیه پیشنهاد داده تا مسوولیت تامین امنیت این فرودگاه را بعد از خروج نیروهای ناتو بر عهده بگیرد اما کمک آن مشروط به حمایت مالی و لجستیکی است.

 

جان کربی گفت، ایالات متحده فعلا نیروهایی دارد که امنیت این فرودگاه را تامین کنند و این شامل پشتیبانی هوایی و دیگر قابلیت‌های دفاعی می‌شود.

 

خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان که باید تا ۳۱ اوت تکمیل شود، با رشد خشونت‌ها و تسلط طالبان روی چندین منطقه در هفته‌های گذشته همراه شده است.

 

این درحالی است که گروه طالبان، با انتشار اطلاعیه‌ای حضور نظامیان ترکیه را در افغانستان اشغال خوانده و گفته است که براساس فتوای ۱۵۰۰ از روحانیون مقابله مسلحانه با ترکیه، جهاد به شمار می‌رود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->