هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت رضا (ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است
سرخط خبرها

چرا با همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مخالفت می‌شود؟ (۲۴ تیر۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۴۴۸۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۷
  • ۱
چرا با همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مخالفت می‌شود؟ (۲۴ تیر۱۴۰۰)
کمیجانی گفت : سال ۹۹ سازمان برنامه بودجه و صندوق‌های بازنشستگی دست‌به‌دست هم دادند و بازنشستگان، کشوری، لشگری و تأمین اجتماعی که جمعاً چیزی در حدود شش میلیون نفر می‌شوند موضوع همسان‌سازی حقوقشان انجام پذیرفت و از دو میلیون تومان تا ۸ میلیون تومان شامل افزایش حقوق شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرج کمیجانی دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، در کلاب هاوس خبرآنلاین که با موضوع " چرا عده‌ای با افزایش حقوق بازنشستگان مخالف‌اند " برگزار شد بازنشستگان را قشری دانست که عموماً در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مظلوم واقع می‌شوند و گفت: باید این روند تغییر کند و از محل تغییر و اصلاح قوانین نیز باید این اصلاح صورت گیرد تا بتوانی نیاز‌های بازنشستگان را پوشش دهیم. البته در شعار‌ها برخی به این مهم اشاره می‌کنند، اما در ساحت عمل هنوز هیچ اقدام مؤثری دیده نشده است.

او در ادامه به موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخت و گفت: طبق قانون خدمات کشوری که سال ۸۷ به تصویب رسید از همان سال باید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس این قانون صورت می‌پذیرفت. اقدامی که در ثروتمندترین دولت پس از انقلاب یعنی دولت‌های نهم و دهم این مهم انجام نشد. این در شرایطی بود که همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سند‌های بالادستی، چون برنامه چهارم توسعه نیز موردتوجه قرارگرفته بود، اما بی‌توجهی دولت وقت به برنامه توسعه و قوانین سبب شد که بهترین فرصت برای همسان‌سازی حقوق‌ها از دست برود.

وی با اشاره به این‌که در برنامه پنجم و ششم توسعه نیز همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گنجانده شد، افزود: در سال‌های آغازین دولت یازدهم که با سال اول برنامه ششم توسعه هم‌زمان بود روند همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با یک‌درصدی افزایش شروع شد. امسال که سال آخر برنامه ششم توسعه هست این روند باید تکمیل می‌شد که دولت هم همین همت را به خرج داد تا این موضوع نهایی و تکمیل شود.

کمیجانی خاطرنشان کرد: سال ۹۹ سازمان برنامه بودجه و صندوق‌های بازنشستگی دست‌به‌دست هم دادند و بازنشستگان، کشوری، لشگری و تأمین اجتماعی که جمعاً چیزی در حدود شش میلیون نفر می‌شوند موضوع همسان‌سازی حقوقشان انجام پذیرفت و از دو میلیون تومان تا ۸ میلیون تومان شامل افزایش حقوق شدند.
 
وی در ادامه افزود: دولت با توجه به حکمی که در این رابطه در برنامه ششم توسعه آمده این موضوع را باید در مسیر قانونی قرار می‌داد. بر همین اساس هم دولت یک لایحه‌ای در این زمینه تدوین کرد و بعد از تصویب در هیئت دولت برای تبدیل‌شدن به قانون به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد.

وی ضمن ابراز تأسف نسبت به مطرح‌شدن مخالفت‌هایی با قانونی شدن این موضوع، گفت: نه بسیاری از کارشناسان این مخالفت‌ها را بجا می‌دانند و نه از آن مهم‌تر خود بازنشستگان چنین مخالفت‌هایی را می‌پذیرند. عدم پذیرشی که بسیار بجا هست آن‌هم در شرایطی که حقوق بسیاری دیگر در کشور شامل افزایش شده و به‌تناسب آن سبد معیشت خانوار بسیار بالا رفته و هیچ بحثی از افزایش تورم در آن برهه نبوده، اما حالا که بحث افزایش حقوق بازنشستگان و از سوی دیگر رتبه‌بندی فرهنگیان در میان است بحث‌های ناروای این‌چنینی مطرح می‌شود بر سرانجام آن بهانه‌گیری صورت می‌گیرد.

کمیجانی خاطرنشان کرد: موضوع تورم طی سال‌های مختلف به دلایل دیگری ایجاد و تقویت‌شده است، ولی بر اساس آن دریافتی بازنشستگان رشد پیدا نکرده و از همین رو این قشر به‌سختی روزگار سپری کرده‌اند. حالا که باید این روند تورمی را برای بازنشستگان جبران کنند و تورم جدید را هم در دریافتی‌هایشان لحاظ کنند این‌چنین برخی به تکاپو افتاده‌اند که چنین موضوعی صورت نپذیرد.

سال گذشته از پس ده‌ها و صد‌ها ساعت جلسه متناوب میان مجموعه‌های مسئول صورت پذیرفت تا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان صورت پذیرد، اما حال رفتار عده‌ای سبب شده که بازنشستگان دغدغه دائمی شدن این موضوع را داشته باشند و تشویش بر سر این موضوع جامعه بازنشستگان را فراگرفته است.

دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در جمع بندی صحبت‌های خود گفت: در آخر باید به دو موضوع اصلی پرداخت؛ یک آن که به طور قطع بازنشستگان ۱۳ سال تورم‌های افسارگسیته را که هر سال افزایش یافته است را پشت سرگذاشته اند و حال با بی توجهی به دستمزد‌های آن‌ها در سال‌های اخیر در بدترین وضعیت موجود به سر می‌برند و این قضیه‌ای که دولت در حال حاضر در آن پیش قدم شده است و لایحه‌ای را به مجلس ارائه کرده است جبران تورم‌های گذشته است و اینکه در دولت‌های بعدی چه اتفاقی خواهد افتاد بحث دیگری است. دومین نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که شروع کننده بحث همسان سازی‌ها مجلس بوده است؛ مجلس شورای اسلامی در قبل از عید با ۲۰۸ امضا طرحی را ارائه داده بود که دولت را مکلف کند تا همسان سازی را انجام دهد، اما از آنجا که طرح‌ها بار مالی داشته است نمی‌توانستند بودجه لازم را تامین کنند و کار را پیش ببرند و در نتیجه ما بازنشستگان به دولت متوسل شدیم و جلساتی برگزار کردیم تا این لایحه آماده شد و فرستاده شد، اما اینکه چرا عده‌ای با افزایش حقوق بازنشستگان مخالف اند صرفا فقط دلیل سیاسی دارد و دلایل دیگر را باید کنار گذاشت؛ ما خواهشمان این است که مجلسی‌ها بهانه‌ها را کنار بگذارند و بتوانند کمک کنند تا تمام بازنشستگان کشور به حق و حقوق خودشان برسند.
 
 
منبع:خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیکوکار بازنشسته تامین اجتماعی هستم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۱
0
0
چرا حقوق خانم ها مثل حقوق آغایان اضافه نشده مگر خانما ب
بچه ندارن نوه ندارن با این حقوق سه تومان من توی این گرونی چکار کنم خدا وکیلی خودتون قاضی از شما خواهش میکنم حقوق ما خانمها مثل آقایان اضافه وکپید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->