عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد + تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟
سرخط خبرها

«خورش بامیه» را با این دستور ساده طبخ کنید

  • کد خبر: ۷۵۹۸۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
«خورش بامیه» را با این دستور ساده طبخ کنید
«خورش بامیه» یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است، ولی به خاطر طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بامیه خوراکی لذیذی است که خواص فراوانی دارد، مانند پاک‌سازی کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از پوکی استخوان و سلامت پوست و مو. معروف‌ترین غذایی که می‌توان با بامیه تهیه کرد، خورش بامیه است، یک غذای جنوبی که با ذائقه ما هم جور درمی‌آید و بهتر است آن را همان‌طور تند بپزیم.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه

بامیه: ٣٠٠ گرم
گوشت خورشی: ٤٠٠ گرم
پیاز: ٣ عدد
سیر: ٢ حبه
رب گوجه‌فرنگی: ٢ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه خورشی: به میزان لازم
روغن، آب و آب‌لیمو: به میزان لازم
خورش بامیه
زمان تهیه:
۱۸۰ دقیقه

سر بامیه‌ها را بزنید و همان‌طور کمی تفت بدهید. داخل ظرف دیگری پیاز‌ها را که نگینی ریزخرد کرده‌اید با کمی روغن تفت بدهید. سپس سیرخرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید.

-گوشت را به مواد قبلی اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید. حالا ادویه‌ها و رب را اضافه کنید و همه را با هم سرتفت بدهید. آب و قدری زعفران (در صورت تمایل) داخل ظرف بریزید و بگذارید گوشت بپزد.

-پس از پخت گوشت، بامیه‌ها و در صورت تمایل برگ بو را اضافه کنید و بگذارید حدود ٣٠ دقیقه دیگر خورش بپزد تا خوب جا بیفتد. آخر پخت هم نمک و کمی آب‌لیمو یا آب‌غوره به خورش اضافه کنید.

نکته‌ها
اگر می‌خواهید بامیه لزج نشود، به بافتش آسیب نزنید و آن را با حرارت زیاد نپزید.
به جای آب‌لیمو یا آب‌غوره می‌توان از لیمو عمانی هم استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->