بازرسی غیرمعمول سرنشینان هواپیمای ایرانی در بیروت پارلمان رسما آلمان منحل شد شمار شهدای خبرنگار در نوار غزه به ۱۹۷ نفر از آغاز جنگ رسید گروه‌های جدید معارضان مسلح سوریه وارد دمشق شدند (۱۹ آذر ۱۴۰۳) زلزله ۷ ریشتری در ایالت کالیفرنیا آمریکا+ویدئو «محمد» محبوب ترین نام پسر در انگلیس شد ایتالیا و فرانسه پروازهای خود را به مقصد سرزمین‌های اشغالی لغو کردند افزایش شمار کشته‌شدگان سیل اسپانیا به ۱۵۸ نفر رهاشدن مارها و کروکودیل‌ها از باغ‌وحش، در پی جاری‌شدن سیل در شمال نیجریه اعمال‌قانون ۱۸۴۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۷ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ شهریور ۱۴۰۳) وال استریت ژورنال: اسرائیل و حزب‌الله در آینده نزدیک وارد جنگی تمام عیار نخواهند شد دولت فرانسه، مریم رجوی را ممنوع‌الخروج کرد (۸ تیر ۱۴۰۳) رسانه‌های فلسطینی: تنها ایران می‌تواند در چند دقیقه معادله را عوض کند سلوان مومیکا، فرد عامل اهانت به قرآن در نروژ کشته شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معامله گران بورس رژِیم صهیونیستی از عملیات طوفان الاقصی با خبر بودند؟ دانمارک ممنوعیت قرآن سوزی را تصویب کرد مقاومت لبنان چندین پایگاه اشغالگران را هدف حمله موشکی قرار داد وزیر خارجه قطر: نابودی حماس با ادامه جنگ هرگز اتفاق نخواهد افتاد ترکیه تعدادی از اعضای پ.ک.ک. را کشت
سرخط خبرها

احتمال پناه دادن به خبرنگاران افغان که با رسانه‌های انگلیسی همکاری می‌کردند

  • کد خبر: ۷۶۹۱۰
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
احتمال پناه دادن به خبرنگاران افغان که با رسانه‌های انگلیسی همکاری می‌کردند
وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد، کشورش در حال بررسی پناه دادن به خبرنگاران افغانی است که با رسانه‌های انگلیسی همکاری می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه ایندیپندنت در این باره نوشت که ۲۳ رسانه انگلیسی در نامه‌ای مشترک به دومینیک راب، وزیر امور خارجه و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس از این مقامات خواستند تا از اصحاب رسانه افغانستان در بحبوحه افزایش اقدامات خشونت‌آمیز طالبان در این کشور محافظت کنند.

 

دومینیک راب در پاسخ به این نامه گفت: براساس برنامه‌های موجود ما می‌توانیم پرونده‌ها را جداگانه بررسی کنیم و در موارد استثنایی جایی که شواهدی وجود داشته باشد که افراد به خاطر ماهیت مشارکتشان با انگلیس تحت تهدید قریب‌الوقوع قرار دارند، موضوع اسکان و پناه دادن را در نظر بگیریم.

 

وی رسانه‌های افغان را نهادهایی "فعال و پر انرژی" دانست و گفت: آنها در ۲۰ سال گذشته یک موفقیت واقعی محسوب می‌شدند و در نتیجه باید از این رسانه‌ها حفاظت شود.

 

دومینیک راب افزود: خبرنگاران و افرادی که از آنها حمایت می‌کنند بسته به شرایط فردی‌شان می‌توانند واجد شرایط دریافت حمایت ما باشند.

 

در حال حاضر همزمان با خروج نیروهای بین‌المللی از افغانستان، این کشور آسیای مرکزی شاهد افزایش اقدامات تهاجمی طالبان است. این خروج نیروها بخشی از توافق صلح آمریکا-طالبان بود که در سال ۲۰۲۰ در دوحه امضا شد. این نیروها قرار است تا ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی از افغانستان خارج شوند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->