تصادف در محور نیشابور- مشهد پنج مصدوم برجای گذاشت + جزئیات(۱۶ دی ۱۴۰۳) شب شعر و خاطره «پهلوان قاسم» در مشهد برگزار شد مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟ هزینه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی هر روز تعطیلی مدارس انتصاب محمدعلی کریمی به سمت مشاور عالی و سرپرست حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور + سوابق توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم ساماندهی برنامه‌ها و اقدامات حول خدمت بهتر به مردم تأکید وزیر دادگستری بر توسعه مناسبات حقوقی‌قضایی با عربستان سالانه چه تعداد کودک وارد بهزیستی می‌شوند؟ رشد صعودی شاخص تعداد سالمندان کشور، بعد از سال ۱۴۲۰ رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده نسل مضطرب یادی از دکتر محمداسماعیل تشید، پدر بیهوشی نوین ایران | اعتبار بیهوشی که جان گرفت پیام پزشکیان به مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس مؤسسه رازی فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه‌ای درباره همه‌گیری ویروس جدید نداشته است زندگی در سرزمین قصه‌ها | آموزش مهارت‌های مهم زندگی به کودکان در قالب قصه‌گویی ماجرای گروگان‌گیری یک خانواده ۹ نفره در رشت چه بود؟ + عکس امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های سوریه و لبنان در کشور فراهم شد تمایل ۱۰ درصدی ایرانی‌ها به اهدای عضو راه‌اندازی ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های خواهران همه چیز در مورد سال نو ۱۴۰۴ + حیوان، رنگ، زمان تحویل سال و مناسبت‌ها درمان سریع خشکی پوست دست پذیرش بیمار خارجی در نیمه اول ۱۴۰۳، فقط به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت گردشگری سلامت مشهد زنگ خطر شیوع اعتیاد در بین زنان و نوجوانان خراسان رضوی مدت‌هاست به صدا درآمده است گروه‌های در معرض خطر، واکسیناسیون آنفلوانزا را انجام دهند  چگونه می‌توان نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کرد؟ ملکه جیب بر‌ها دستگیر شد | بازداشت باند جیب بری زیر نظر زن ۲۲ ساله توسط پلیس آگاهی مشهد کاهش سهم آموزش در سبد هزینه خانوار‌های کم‌درآمد | وقتی رتبه‌ها نابرابری را فریاد می‌زنند چند درصد مردم کشور درگیر فقر هستند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از سه‌شنبه دستور وزیر علوم برای حذف محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری در دانشگاه‌ها 
سرخط خبرها

متناسب سازی حقوق بازنشستگان باید زندگی و معیشت آن‌ها را تقویت کند

  • کد خبر: ۷۶۹۳۲
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹
  • ۱
متناسب سازی حقوق بازنشستگان باید زندگی و معیشت آن‌ها را تقویت کند
نظام بازنشستگی در کشور ما، از یک مدل خاص و تعریف شده بدست می‌آید که مبتنی بر شاخص‌هایی از دستمزد و کارکرد افراد و سال‌های سنوات آن‌ها است که شاید هنوز با نظام عادلانه‌ای فاصله دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی جهانی مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در یک گفت و گوی رادیویی، در رابطه با تکریم بازنشستگان اظهار کرد: برای این که نگاه جامعی به وضعیت بازنشستگان داشته باشیم باید گفت که ما تقریبا ۴ گروه بازنشستگی داریم که در حوزه‌های مختلفی تحت عنوان صندوق بازنشستگی کشوری، لشکری، سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های خاص تعریف شده اند که جامعه آماری این افراد، به طور متغیر، بین ۶ تا ۶ میلیون و پانصد هزار نفر و افراد تبعی آن‌ها یعنی یک بازنشسته و افراد خانواده وی، نزدیک به ۲۰میلیون است.

وی بیان کرد: این افراد از فرمول ها، قالب و مدل‌های مختلف بازنشستگی و میزان مستمری‌ها برخوردار هستند و اولین نکته‌ای که در این میان می‌تواند توجه ما را جلب کند تا به آن اهمیت دهیم این است که اصولاً نظام بازنشستگی در کشور ما، از یک مدل خاص و تعریف شده بدست می‌آید که مبتنی بر شاخص‌هایی از دستمزد و کارکرد افراد و سال‌های سنوات آن‌ها است که شاید هنوز با نظام عادلانه‌ای فاصله دارد.

جهانی تصریح کرد: نظام بازنشستگی همسان که بتواند این جامعه گسترده را تحت پوشش قرار دهد و به نیاز‌های همه جانبه آن‌ها پاسخ دهد یک ضرورتی است که به همین خاطر باید در کشور، یک سازمان بازنشستگی شکل بگیرد و همه حوزه‌ها را پوشش دهد.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: در حوزه بازنشستگی کشور، باید یک نظام جامعی تعریف شود که هم فراگیری، هم جامعیت و هم کفایت داشته باشد و اگرچه حوزه‌های فوق مثل کشوری، لشکری و... از قواعد و چارچوب‌هایی برخوردار هستند و در بازنشستگی، از مدل‌هایی تبعیت می‌کنند، اما یک سیاست گذاری که بتواند در خدمات و معیشت و حمایت یک نظام بازنشستگی، جامعیت داشته باشد، ضرورت است.

وی ادامه داد: ما در حوزه بازنشستگان تامین اجتماعی تقریبا ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جامعه آماری داریم که بیش از ۶۰ درصد این جامعه آماری شامل بازنشستگان و مستمری بگیران کشور است و ما برای این که این سیاست گذاری تحقق پیدا کند و بتوانیم به نیاز بازنشستگان و مستمری بگیران پاسخ دهیم باید به چند نکته اشاره کنیم چرا که در حوزه تامین اجتماعی مشاهده کردیم که بازنشستگان و مستمری بگیران بازنشستگی نیازمند تغییر و رسیدن به یک سطحی هستند که بتواند وضعیت تورم و رشد قیمت‌ها را پاسخ دهد و زندگی بازنشستگان را ترمیم و تقویت کند.

جهانی بیان کرد: ما از سال ۹۸ و ۹۹ و سال جاری، طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کردیم که تقریبا به طور متوسط، بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد یعنی حدودا تا دوبرابر حقوق بازنشستگان متاثر از ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ترمیم و متناسب سازی حقوق بازنشستگان و ترمیم حقوق و مزایای آن‌ها انجام شد که این اقدام در سال‌های اخیر، جهشی در حقوق بازنشستگان را به وجود آورد.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: به طور مثال؛ مبلغ پرداختی سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سال ۹۸، که معادل تقریبا ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود در سال جاری به ۱۷ هزار میلیارد رسید که این نشان می‌دهد در سازمان تامین اجتماعی، درمورد حقوق و مزایا و تقویت بنیه مالی و معیشتی و حمایتی  اتفاق‌های خوبی افتاده است.

در ادامه، محمود مرتضایی فرد مدیر کل فرهنگی اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری، در رابطه با دریافت خدمات بازنشستگان، اظهار کرد:صندوق بازنشستگی با مجموعه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود در تلاش است که بهترین خدمت را برای بازنشستگان ارائه کند، اما به هر حال همان طور که مستحضر هستید هم منابع محدود است و هم حقوق را صرفا صندوق بازنشستگی تعیین نمی‌کند چرا که  به طور مشخص، بخشی از قوانین حقوق، اصلا در اختیار صندوق نیست و بخشی از منابع را هم دولت تعیین می‌کند.

وی گفت: بخش فنی صندوق بازنشستگی، حقوق بازنشستگان را تامین اعتیار و پرداخت می‌کند و از طرفی، ما در حوزه فرهنگی اجتماعی تلاش می‌کنیم از طریق طرح‌هایی که می‌توانند باعث افزایش قدرت خرید بازنشستگان شود، بخشی از نیاز‌های این گروه را تامین کنیم.

مدیر کل فرهنگی اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری تصریح کرد: در دوره جدید مدیریتی، صندوق تلاش کرد که چند برنامه را انجام دهد و تاکید مدیرعامل صندوق بر این بود که بخش‌های متناسب سازی حقوق پیگیری شود، اما این بدان معنا نیست که توجه به این نیاز مهم اقتصادی، باعث شود که توجه به بخش‌های دیگر صندوق و به ویژه، نیاز‌های اساسی حوزه اجتماعی و دیگر حوزه‌های موردنیاز بازنشستگان غافل شود. بر همین اساس، چند اتفاق در صندوق، در بخش‌های بیمه تکمیلی و همچنین بخش‌های فرهنگی اجتماعی و رفاهی انجام شد.

مرتضایی فرد گفت: بیمه تکمیلی صندوق تا پایان سال ۹۸ تقریبا به گونه‌ای بود که اگر بخواهیم با سال ۹۹مقایسه کنیم باید بگوییم که حداقل، خدمات بیمه تکمیلی صندوق دو برابر افزایش پیدا کرد و در طول دوره قرارداد هم خدمات جدیدتری به این بیمه تکمیلی اضافه شد و حتی در طول دوره قرارداد،   با توجه به گسترش بیماری کرونا، صندوق برای این که بازنشستگان بتوانند خدمات را راحت‌تر دریافت کنند تلاش کرد از طریق یکی از استارتاپ‌هایی که متعلق به صندوق بود خدمات درمانی در منزل را برای آن‌ها ایجاد کند. بدین صورت که بازنشستگان، این امکان را پیدا کردند که خدمات پزشکی و حتی خدماتی مانند نوار قلب، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، تزریقات و تست بیماری کرونا را تا مبلغ ۵۰۰هزارتومان به صورت رایگان دریافت کنند.

وی افزود: خوشبختانه، در دوره مدیریت جدید صندوق و بر اساس آن چه که آمار‌ها نشان می‌دهند شرکت‌های زیان ده صندوق منحل شدند که البته صندوق هم برای انحلال آن‌ها متحمل هزینه‌هایی شد، اما با افتخار می‌توانیم بگوییم که امروز ۹۰درصد شرکت‌های صندوق، شرکت‌های سودآور هستند.

منبع: YJC


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
0
0
باسلام یک تلاشی هم جهت پرداخت دیون حق ایثار گری شش ماهه دوم سال گذشته صندوق کشوری نماید باز نشسته
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->