نرخ جدید جریمه نگه داشتن خودرو در صحنه تصادفات خسارتی چقدر است؟ سایپا شرایط خرید و تبدیل خودرو شاهین‌پلاس‌ را اعلام کرد رشد ۳۰ درصدی مصرف گوشت مرغ در یکسال اخیر رشد ۹۱ درصدی هزینه پرورش گوساله در تیر ماه ۱۴۰۳ گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۸ درصد مصرف گوشت قرمز معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: تغییری در روند فعالیت صنایع استان نداریم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: انعطاف‌پذیری صنایع خراسان‌رضوی دربرابر تغییرات ناگهانی متغیر‌های اقتصادی کم است نرخ امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) ۲۵ نانوایی حجم‌پز در رینگ دوم حرم امام‌رضا(ع)، در دهه پایانی ماه صفر فعال می‌شوند پلیس به زائران اربعین هشدار داد؛ از دلالان ارز نخرید قیمت بلیت پرواز مشهد به نجف، اهواز و بندرعباس (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) توسعه صادرات خراسان رضوی با همراهی بخش خصوصی و دولتی ویدئو| از سیتروئن سی ۳ تا سایپا سیلک معدوم سازی ۸۴۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در خراسان رضوی (۲۷ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی ۲ هفته‌ای کارخانجات مشهد تکذیب شد عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی: اقتصاد شفافی نداریم | آقای پزشکیان در پی حل مسئله تحریم‌ها باشد آغاز طرح فروش مدیران خودرو از فردا (یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) + جدول قیمت پلمب ۳ بنگاه املاک و عودت وجه ۱۸۵ میلیونی به شاکی در مشهد رئیس کمیسیون واردات اتاق خراسان‌رضوی: بزرگ‌ترین معضل در حوزه واردات، اعمال قوانین خلق‌الساعه در این حوزه است
سرخط خبرها

زعفران ایران از هنگ کنگ به چین می رود

  • کد خبر: ۷۷۸۲۹
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
زعفران ایران از هنگ کنگ به چین می رود
طبق آمارها در سال های اخیر بیشترین میزان صادرات زعفران به کشورهای هنگ کنگ، چین، امارات، افغانستان و اسپانیا بوده است. این موضوع نیز تقریبا برای همه روشن است که زعفران از ایران به هنگ کنگ صادرشده و از آنجا به صورت غیر قانونی وارد چین می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی حسینی، نایب رییس انجمن زعفران خراسان جنوبی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد صادرات زعفران رشد داشته اما این رشد معنادار است، اظهار کرد: اینکه حدود ۳۰ تن زعفران ایران به افغانستان می رود و از آنجا با نام این کشور به کشورهای دیگر صادر می شود، صادرات اثربخشی نیست. اگرچه بنا به نظر برخی افراد خروج زعفران از کشور و کاهش موجودی به نفع ما خواهد بود اما این اقدام به مثابه استفاده از آرامبخش برای دردهای مکرر بدون توجه به علت ریشه ای آن بوده و لحظه ای است. در حقیقت آن چیزی که این روزها تحت عنوان صادرات انجام می شود یک اقدام زودگذر  است و تاثیر مثبتی بر آینده این محصول نخواهد داشت.

وی ادامه داد:برخی معتقدند همین که زعفران صادر شود اتفاق خوبی است ولی ما می گوییم این موضوع زمانی مفید است که در بلند مدت منافع ملی کشور و کشاورزان حفظ شود.  

زعفران ایران از هنگ کنگ به چین می رود

نایب رییس انجمن زعفران خراسان جنوبی اضافه کرد:طبق آمارها در سال های اخیر بیشترین میزان صادرات زعفران به کشورهای هنگ کنگ، چین، امارات، افغانستان و اسپانیا بوده است. این موضوع نیز تقریبا برای همه روشن است که زعفران از ایران به هنگ کنگ  صادرشده و از آنجا به صورت غیر قانونی وارد چین می شود. (بدلیل تعرفه سنگین ورود زعفران به چین و کم شدن سود مافیایی که یک سر آن در چین است). ولی متأسفانه بعد از حدود ۲۰ سال هیچ کس قادر نیست این معضل را برطرف کند  تا صادرات زعفران  به صورت عادلانه و معقول به بازار پر مصرف چین انجام شود.

زعفران ایران وارد افغانستان شده و از آنجا به کشورهای دیگر صادر می شود

وی تصریح کرد: صدور زعفران به افغانستان یکی دیگر از اقدامات بی برنامه ما است. این محصول در حال حاضر رسماً به افغانستان صادر می‌شود اما ظاهراً بدلیل ممنوعیت ورود زعفران به افغانستان،  در مرز ایران و افغانستان با نام دیگری وارد آن کشور می شود و سپس با برند افغان  به سایر کشورها صادر می شود.

به گفته وی  تولید زعفران در افغانستان در حدی نیست  که در دنیا به عنوان صادر کننده این محصول شناخته شود.

دسترنج کشاورزان با قیمت ناچیز از کشور خارج می شود

وی در پایان گفت: زعفران ایران قابل شناسایی و رهگیری است ولی شاهد هستیم که با وجود اجرای طرح پایلوت در این زمینه حدود ۱۰ سال پیش،  عزم جدی در وزارت جهاد کشاورزی برای این موضوع  وجود ندارد و هدف فقط خروج  دسترنج کشاورزان از کشور با قیمت ناچیز است.

حسینی در پایان گفت: علاوه بر موارد ذکر شده،  برنامه ریزی بلند مدتی برای صادرات این محصول با هدف کسب ارزش افزوده هم وجود ندارد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->