رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

معرفی ۳ سازمان متمرکز بر مسئله آلزایمر زنان به مناسبت روز جهانی آلزایمر

  • کد خبر: ۸۱۲۵۹
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰
معرفی ۳ سازمان متمرکز بر مسئله آلزایمر زنان به مناسبت روز جهانی آلزایمر
در آستانه روز جهانی آلزایمر (۲۱ سپتامبر)، می‌خواهیم به معرفی ۳ سازمان بپردازیم که به‌طور مشخص بر مسئله آلزایمر در زنان تمرکز دارند.

در شصت‌وپنج‌سالگی احتمال ابتلای یک زن به بیماری آلزایمر ۲ برابر یک مرد است، و در هفتادوپنج‌سالگی، این احتمال ۳ برابر می‌شود. در واقع، دوسوم مبتلایان به آلزایمر زنان هستند.

دیگر بر کسی پوشیده نیست که بیماری آلزایمر زندگی قربانیانش و خانواده‌هایشان را به روش‌های مختلف و پیچیده‌ای مختل یا حتی ویران می‌کند. همان‌طور که گفته شد، این بیماری با زنان به‌مراتب نامهربان‌تر هم هست. زنان بیش از مردان به این بیماری مبتلا می‌شوند. این در حالی است که اغلب، وظیفه اصلی نگهداری و مراقبت از خانواده به طور معمول بر عهده زنان است. به همین سبب، سازمان‌ها، صندوق‌ها و خیریه‌های بسیاری به یافتن راهی برای درمان آلزایمر و کمک به زنان مبتلا به این بیماری اختصاص یافته‌اند.

در آستانه روز جهانی آلزایمر (۲۱ سپتامبر)، می‌خواهیم به معرفی ۳ سازمان بپردازیم که به‌طور مشخص بر مسئله آلزایمر در زنان تمرکز دارند.

Cure Alzheimer’s Fund

وبسایت «زنان و آلزایمر» متعلق به یک سازمان غیرانتفاعی یا ناسودبر با عنوان «Cure Alzheimer’s Fund» یا «صندوق درمان آلزایمر» است که در سال ۲۰۰۴ توسط هنری مک‌کین، فیلیس راپاپورت، و ژاکی و جف موربی تأسیس شد و از آن زمان تاکنون تمرکز صددرصدی خود را بر یافتن درمانی برای این بیماری بی‌رحم و مرگبار قرار داده است.

در این سازمان، همه هزینه‌های لازم برای اداره سازمان و برگزاری رخداد‌های علمی یا شرکت در آن‌ها، توسط هیئت مدیره سازمان صورت می‌گیرد و ۱۰۰ درصد کمک‌ها و اهدایی‌های مردم به سازمان در زمینه تحقیق و پژوهش مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هدف این سازمان یافتن درمانی برای آلزایمر است و تحقیقاتی که دارای بیشترین احتمال برای یافتن راهی برای پیش‌گیری از این بیماری یا کاستن سرعت ابتلا به آن، و یا حتی، وارونه ساختن روند رشد بیماری باشند در اولویت سازمان قرار دارند. این سازمان از زمان تأسیسش تاکنون، از محل کمک‌های مردمی، بیش از ۹۰ میلیارد دلار به تحقیقات آلزایمر کمک کرده است.

Women’s Alzheimer’s Movement

سازمان «جنبش آلزایمر زنان» متشکل از گروهی از افراد مصمم و متعهد به تغییر داستان آلزایمر و زنان است. WAM قصد دارد این کار را از طریق سرمایه‌گذاری برای انجام تحقیقات زن‌محور در زمینه آلزایمر، حمایت از افراد مبتلا به این بیماری و ارائه آموزش در زمینه سلامت مغز و پیش‌گیری از ابتلا به آلزایمر انجام دهد.

ماریا شریور، مؤسس این سازمان، می‌گوید: «زنان در کانون بحران آلزایمر قرار دارند. به همین دلیل است که ما باید در مرکز فعالیت‌های صورت‌گرفته برای یافتن راه‌حلی برای این بحران باشیم.» هدف دیگر این سازمان جنگیدن با پیش‌فرض‌ها و انگاره‌های نادرستی است که درباره بیماری آلزایمر، و به‌خصوص دلایل ابتلای بیشتر زنان به این بیماری، وجود دارد.

Alzheimer’s Association

این سازمان نیز مانند ۲ سازمان پیشین تلاش می‌کند با کمک به تسریع روند تحقیقات جهانی در زمینه آلزایمر، کاهش ریسک ابتلا به بیماری و تشخیص زودهنگام آن، و رساندن مراقبت‌ها و حمایت‌های صورت‌گرفته به بالاترین سطح کیفی، به پایان یافتن بحران آلزایمر و سایر انواع زوال عقل در میان گونه بشر، به‌ویژه زنان، کمک کند.

در نگاه اول، به نظر می‌رسید که دلیل بالاتر بودن آمار ابتلای زنان به این بیماری، در مقایسه با مردان، این حقیقت باشد که زنان در واقع بیشتر عمر می‌کنند و در نتیجه زنان بیشتری به سنین بالایی می‌رسند که خطر ابتلا به آلزایمر در آن‌ها افزایش می‌یابد، اما اکنون مشخص شده است همان‌طور که طول عمر بیشتر زنان در مقایسه با مردان دارای دلایلی بیولوژیکی است، ممکن است برای این مسئله نیز دلایل بیولوژیکی منحصربه‌فردی وجود داشته باشد.

در همین راستا، انجمن آلزایمر در سال ۲۰۱۶ کمک‌هزینه‌ای با عنوان «کمک‌هزینه انجمن آلزایمر» را برای کمک به یافتن پاسخی برای این پرسش که «چرا زنان بیش از مردان به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شوند؟» تعریف کرد.

وبسایت زنان و آلزایمر


وبسایت جنبش آلزایمر زنان


وبسایت انجمن آلزایمر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->