محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟

  • کد خبر: ۸۲۰۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟
حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ از سال ۱۳۴۸ که نخستین سال برگزاری کنکور در ایران بود تا به امروز، کنکور همواره به عنوان یکی از رویداد‌های مهم علمی و فرهنگی کشور با توجه روبه رو بوده است. رویدادی که نه آن قدر دل چسب است که از آن به عنوان نظام پیشرفته‌ای برای ارزیابی علمی یاد کنیم و نه آن قدر معایبش پررنگ جلوه می‌کند که مقابله آن با فساد و تبعیض را نادیده بگیریم.

اهمیت جایگاه کنکور و ورود به دانشگاه و گذراندن تحصیلات آکادمیک در گذر سال ها، دستخوش تغییرات فراوانی شده است و عمده این تغییرات را می‌توان در نتایج انتخاب رشته سال ۱۳۹۹ مشاهده کرد. سالی که تنها ۵۲ درصد از شرکت کنندگان مجاز به انتخاب رشته، راهی دانشگاه شدند و باقی قید حضور در فضای دانشگاه را زدند. نتایج حیرت انگیز سال گذشته، اگرچه ریشه در عوامل متعددی داشت؛ اما به خوبی نشان داد که برداشت افراد از ماهیت کنکور، دیگر برداشت همیشگی نیست.

حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود. میدان رقابت کنکور، دیگر میدان قطعی پیروزی افراد بااستعداد و باهوش محسوب نمی‌شود و اهمیت مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای علاقه‌مندان به تحصیلات آکادمیک، برکسی پوشیده نیست. دو مقطعی که از هدفمندی و جدیت بیشتری برخوردارند و در کنار افزودن علم، مهارت‌هایی نظیر سخنوری، پژوهش، مطالعات مستمر شخصی، دست به قلم بردن و... را نیز در افراد تقویت می‌کنند.

افرادی که از تحصیلات دانشگاهی به موفقیت دست پیدا می‌کنند، این تحصیلات را سرنوشت ساز قلمداد می‌کنند و در نقطه مقابل افرادی که از راه‌های دیگری به کامیابی رسیده اند، کنکور را دستمایه شوخی‌ها و طنز‌های خود قرار می‌دهند. مانند موجی که در چند روز اخیر و در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده است و افراد به کمک کارنامه‌های جعلی، با رتبه و رشته قبولی شوخی می‌کنند. این موج به راه افتاده است تا ارزش‌ها و باور‌هایی که همه چیز را در رقابت کنکور خلاصه می‌کند، به چالش بکشد.

آن‌ها از مهارت‌هایی به عنوان رشته نام می‌برند که در دنیای واقعی وجود ندارد و از دانشگاه‌هایی می‌نویسند که یا آرزوی بسیاری برای ادامه تحصیل هستند یا در دورافتاده‌ترین نقاط کشور وجود دارند. این طنز‌های چندلایه و برآمده از بطن جامعه، اگر تنها یک پیام داشته باشد، آن پیام این است که هنر لذت بردن از زندگی و دستیابی به پیروزی، مفهومی بسیار فراتر از موفقیت در یک آزمون است. اگرچه منکر اهمیت این آزمون نمی‌شویم، اما فراموش نکنید که نرسیدن به مطلوبی که در ذهن پرورش داده اید، هرگز مانع بهره وری علمی و تقویت مهارت‌های پایه‌ای شما نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->