پیام تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه به دولت و مردم بوسنی و هرزگوین حملات وحشیانه رژیم اسرائیل به جنوب لبنان | تهدید مردم به تخلیه خانه‌هایشان+فیلم اطلاعیه هشدار امنیت پرواز برای غرب ایران تکذیب شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) ارتش رژیم صهیونیستی هلاکت ۱۱ سربازش را توسط حزب الله پذیرفت رژیم صهیونیستی: دو پایگاه هوایی ما در حمله اخیر ایران هدف قرار گرفت حزب‌الله خبرسازی رسانه‌های غربی درباره سرنوشت رهبران خود را تکذیب کرد سید حسن خمینی: اسرائیل جز با زبان زور و قدرت کوتاه نخواهد آمد نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی دوباره سوریه را مورد حمله پهپادی قرار داد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) افزایش شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۲۰۳۶ نفر (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) حمله راکتی حزب‌الله به شرکت صنایع نظامی در شمال اسرائیل (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آخرین خبر‌ها از سرنوشت هاشم صفی الدین سخنگوی وزارت خارجه: منطقه باید قدردان فداکاری‌های سوریه در مصاف با تروریسم باشد عراقچی: پاسخ ما به هر تجاوز رژیم صهیونیستی قوی‌تر خواهد بود رئیس جمهور آرژانتین متهم به سرقت شد یک فرمانده حماس در لبنان به شهادت رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۳) ضعف رژیم صهیونیستی در برخورد با پهپاد‌های مقاومت عراق ضاحیه بیروت دوباره تحت حملات شدید رژیم صهیونیستی قرار گرفت (۱۴ مهر ۱۴۰۳) حمله موشکی حزب الله به شهرک «کرمئیل» در شمال فلسطین اشغالی انتقاد شدید عراقچی در دیدار با وزیر خارجه سوریه از بی‌عملی شورای امنیت در قبال جنایات رژیم صهیونیستی گفتگو و رایزنی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا و رئیس دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی: موقعیت‌شناسی و مقابله با جریان نفوذ وظیفه اصلی پلیس هوشمند است
سرخط خبرها

آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟

  • کد خبر: ۸۲۲۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
  • ۱
آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟
حسن روحانی و علی لاریجانی روسای سابق قوای مقننه و مجریه این روز‌ها چه می‌کنند و آینده سیاسی‌ آنها چه خواهد شد؟ برخی صحبت از حذف سیاسی این دو چهره می‌کنند و برخی دیگر معتقدند این دو چهره به سمت عزلت سیاسی پیش خواهند رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هنوز تکلیف جایگاه بعدی حسن روحانی معلوم نیست و گمانه‌ها نیز در این باره بسیار است. گروهی باور دارند که او حداقل تا مدتی حاشیه نشین خواهد شد و برخی دیگر نیز حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام را که تقریبا مقصد همه بازنشستگان سیاسی است، جایگاه بعدی او می‌دانند.

اما وضعیت برای علی لاریجانی متفاوت است؛ او همچنان مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. لاریجانی با وجود مخالفانی که داشت و دارد، یک شخصیت مهم در معادلات سیاسی کشور است؛ حتی این روز‌ها که چندان ظهور پررنگی در عرصه سیاست ندارد.

غلامرضا نوری، نماینده مجلس، درباره آینده سیاسی علی لاریجانی و حسن روحانی که اکنون در سکوت خبری به سر می‌برند و اینکه این گوشه نشینی، همیشگی خواهد بود یا خیر، به «ایلنا» گفت: من به تازگی با ایشان ارتباط نداشته ام که از آخرین وضعیت مطلع باشم یا اگر احتمالا تصمیمی اخذ شده است، از آن اطلاع پیدا کنم، اما این دو نفر شخصیت‌های مهم، تأثیرگذار و محبوب جامعه هستند و من معتقدم که روزبه روز بر محبوبیتشان اضافه می‌شود. براساس مسئولیت شرعی و ملی که این دو نفر دارند، بعید می‌دانم کناره گیری کنند و در حاشیه بنشینند. حتما با توجه به احساس مسئولیتی که ما در آن‌ها سراغ داریم، در مواقع لزوم به صحنه می‌آیند و جامعه را قطعا کمک می‌کنند.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی در پاسخ به این سؤال که لاریجانی یا روحانی برای ادامه فعالیت در عرصه سیاسی تصمیم به تشکیل حزب دارند یا خیر، بیان کرد: مشخصا پرس وجو نکرده ام، ولی باتوجه به روحیات و سلیقه‌ای که از این دو نفر سراغ دارم، مطمئن هستم در مقابل آلام مردم و مشکلات جامعه بی تفاوت نمی‌نشینند و فعال می‌شوند، اما نمی‌دانم که حتما در قالب حزب خواهد بود یا نه و نمی‌توانم در این باره اظهار نظر کنم.

از سوی دیگر،  حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، به «باشگاه خبرنگاران جوان» گفت: بعید است علی لاریجانی بخواهد ادامه دهنده مسیر حسن روحانی باشد و احتمالا او به همان مجمع تشخیص مصلحت خواهد رفت. حسن روحانی هم باید پاسخگوی عملکرد هشت ساله دولت خود باشد. دبیرکل حزب سبز با اشاره به احتمال تأسیس حزب سیاسی توسط علی لاریجانی گفت: بعید می‌دانم که آقای لاریجانی دارای روحیات دبیرکلی حزب و وارث آقای هاشمی باشد، اما عمدتا احزابی که با دولت‌ها روی کار می‌آیند با کنار رفتن دولت‌ها هم از صحنه خارج می‌شوند.

عزت ا... یوسفیان ملا، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی، در گفتگو با «برنا»، درباره حزبی که طی گمانه زنی‌ها با محوریت علی لاریجانی در حال شکل گیری بود، بیان کرد: اصلا ایشان چنین بنایی ندارند و در این باره اصلا صحبتی نشده است.

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، نیز در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، در پاسخ به این سؤال که اکنون حسن روحانی در کجا مشغول است، بیان کرد: او پیشتر در مجمع تشخیص، ساختمانی برای خود تأسیس کرد که محل مناقشه با شورای شهر تهران هم بود و باعث شد که همه تصور کنند محل استقرارش برای دوران پس از ریاست جمهوری بوده است، اما این امر بستگی به این دارد که نظر مقام معظم‌رهبری درباره به کارگیری روحانی در مجمع تشخیص چه باشد.

محمدعلی پورمختار، فعال سیاسی اصولگرا، با بیان اینکه علی لاریجانی همیشه کار را با صبر دنبال می‌کند، درباره نامزدی علی لاریجانی در انتخابات مجلس سال ۱۴۰۲ یا ریاست جمهوری ۱۴۰۴ به «دیده بان ایران» گفت: با شناختی که دارم، بعید می‌دانم آقای لاریجانی برای انتخابات مجلس دوازدهم حضور پیدا کند، اما برای انتخابات ریاست جمهوری همچنان داعیه خواهد داشت که وارد این عرصه شود.

وی افزود: هم اکنون آقای علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری است؛ بنابراین عملا در عرصه سیاسی کشور حضور دارد. از این رو می‌تواند در عرصه سیاسی کشور خیلی مؤثر باشد و از این جایگاه استفاده سیاسی خودش را ببرد.

حال باید دید که در  نهایت، بخت و اقبال برای حسن روحانی و علی لاریجانی چه سرنوشتی را رقم خواهد زد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
0
0
به نظرمن علی لاریجانی درمجمع تشخیص مصلحت نظام هم نباید جایگاهی داشضته باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->