جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تاثیر مثبت کرونا بر تغذیه سالم کودکان

  • کد خبر: ۸۳۲۴۸
  • ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
تاثیر مثبت کرونا بر تغذیه سالم کودکان
رئیس بنیاد سلامت کودکان از اینکه هم‌اکنون بسیاری از خانواده‌ها غذای بهتر و سالم‌تری در مقایسه با قبل از محدودیت‌ها (کرونایی) می‌خورند، ابراز خوشحالی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جدا از نگرانی فراگیری بیماری کرونا، از برخی آثار مثبت این بیماری نمی‌توان چشم پوشید! تحصیل در خانه، محدودیت‌های ارتباطی و زمان بیشتر با هم بودن و از همه مهم‌تر وعده‌های غذایی سالم که با مواد تازه پخت می‌شود مسائلی است که سلامت اعضای خانواده را تضمین می‌کند. پروفسور برتولد کولتزکو، رئیس بنیاد سلامت کودکان، امیدوار است بعد از پایان بیماری کرونا این تغییرات مثبت ادامه یابد.

چاقی کودکان در محدودیت‌های کرونایی

اطلاعات حاصل از نظرسنجی فعلی سلامت کودکان و نوجوانان در آلمان، رشد نگران‌کننده‌ای را نشان می‌دهد: ۱۵.۴ درصد از کودکان و نوجوانان بین ۳ تا ۱۷ سال دارای اضافه‌وزن هستند و ۵.۹ درصد از چاقی رنج می‌برند. بنیاد سلامت کودکان در بیانیه‌ای گزارش می‌دهد علاوه بر ورزش نکردن، عادت‌های غذایی ناسالم نقش محوری را ایفا می‌کند.

غذای آماده سریع بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب است. با این حال، بیشتر محصولات فست‌فودی دارای چربی زیاد، کربوهیدرات‌های فراوری‌شده، نمک زیاد و قند‌های پنهان هستند و با نوشیدنی‌های حاوی قند مصرف می‌شوند که خطر چاقی را بیشتر می‌کند.

به گفته پروفسور برتولد کولتزکو، متاسفانه در دوران کنونی غذا‌های خانگی کمتر از گذشته سرو می‌شوند. فقط ۶۸ درصد از خانواده‌های چندنفره با کودکان تقریبا هرروز غذا می‌پزند و از هر ۳ نفر، فقط یک تا ۴ بار در هفته غذا‌های خانگی می‌خورند. در عوض، غذا‌های آماده، کنسروی، فست‌فود‌ها و سایر وعده‌های غذایی تولیدشده توسط صنایع غذایی استفاده می‌شود که پیامد‌های مضری برای تأمین مواد مغذی مهم و ارتقادهنده سلامت کودکان و نوجوانان دارد.

همه‌گیری کرونا زندگی همه را تغییر داده و احتمالا روند غذا‌های آماده را در بسیاری از خانواده‌ها تشدید کرده است. در واقع، این خطر با استفاده زیاد از رسانه‌ها در روز‌های کرونایی افزایش می‌یابد، به‌ویژه در زمان تماشای تلویزیون. این خطر بزرگ وجود دارد که کودکان (و بزرگ‌سالان) مقدار زیادی کالری را به صورت کنترل‌نشده با استفاده از نوشیدنی‌های حاوی کالری و شیرینی و آجیل مصرف کنند.

فرصتی برای محبت و زندگی خانوادگی

بنیاد سلامت کودکان تأکید می‌کند که با هم غذا خوردن بسیار بیشتر از خوردن غذا مهم است بلکه این‌گونه، غذای روح هم تأمین می‌شود.

یکی از مهم‌ترین وظایف وعده‌های غذایی خانواده صحبت کردن با یکدیگر است. اگر بدون تلویزیون روشن با هم غذا می‌خورید، از یکدیگر یاد می‌گیرید. شما می‌توانید به کودکان توجه کنید و در واقع زندگی خانوادگی را تجربه می‌کنید.

کودکان و نوجوانان این فرصت را دارند که با بیان افکار و تجربیات خود و دریافت بازخورد مثبت، تقویت شوند و راهنمایی بگیرند.

پروفسور کولتزکو ابراز خوشحالی می‌کند که هم‌اکنون بسیاری از خانواده‌ها در واقع غذای بهتر و سالم‌تری در مقایسه با قبل از محدودیت‌ها (کرونایی) می‌خورند و از مزایای فعالیت‌ها و بحث‌های مشترک نیز سود می‌برند.

چند توصیه

- برای ایجاد تغییر پایدار در رفتار خوردن برای کودکان، برنامه‌های مبتنی بر دانش، آموزش و ارتباطات ضروری است.
- دست‌کم یک ساعت در روز تحرک داشته باشید.
- بیشتر میوه و سبزیجات تازه بخورید.
-نوشیدنی‌های بدون کالری و بدون شیرینی بیشتر مصرف کنید.
- غذای سالم میل کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->