تداوم خیزش گرد و خاک در شرق کشور تا ۲ روز آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس درباره شیوع سرخک در عراق هشدار یک استاد دانشگاه: شنا کردن با «لنز» ممنوع است ابتلا به سرطان معده توسط این باکتری خطرناک و بی نشانه ۲۱ آرایشگاه زنانه غیرمجاز و زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) فرماندار مشهد: با گران فروشی در دهه آخر صفر برخورد جدی می‌کنیم | تمام دستگاه‌های اجرایی پای کار باشند اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین ثبت نام بیش از ۲۵۱ هزار و ۵۰۰ نفر از خراسان رضوی برای سفر اربعین حسینی علائم شایع کمبود ویتامین D را بشناسید تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی پیگیری مطالبات پرستاران مشهدی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سیاست‌ها و برنامه اجرایی توانمندسازی معلمان از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد ویدئو | فعال شدن آتش‌فشان بعد از زلزله در روسیه (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) توصیه‌های دارویی به زائران اربعین حسینی جوان مرگ مغزی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) ستاد اربعین: ۲.۸ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند مصدومیت ۱۰ نفر براثر واژگونی مینی‌بوس در جاده گلبهار - مشهد + عکس تصادف مرگبار اتوبوس زائران ایرانی و عراقی در بغداد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۳۶۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟
گوجه فرنگی یکی از آن سبزیجاتی است که علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، خاصیت دارویی نیز دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.
 
پخت مواد غذایی به طورکلی کاهش ویتامین‌ها یا سایر مواد مغذی موجود در آن‌ها را بدنبال خواهد داشت، اما در مورد گوجه فرنگی مساله متفاوت و گوجه فرنگی پخته مفیدتر از گوجه فرنگی خام است.
 
بسیاری از رنگدانه‌های گیاهی مفید موجود در میوه‌ها و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بدن ما برای ترمیم سلول‌های تخریب شده توسط رادیکال‌های آزاد نیازمند آن‌ها هستند.

یکی از مهمترین مواد موثره گوجه فرنگی ماده‌ای به نام لیکوژن (lycopene) است که جزو کاروتنوئید‌ها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می‌شود.

پژوهش‌ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می‌شود.

منبع: کارگرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->