جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید

  • کد خبر: ۸۵۴۵۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید
برای درست کردن پیراشکی و پیتزا، بهتر است خمیر آن را در منزل درست کنید! اگر این کار را طبق دستور زیر انجام دهید، بسیار آسان خواهد بود؛ همچنین درست کردن خمیر پیراشکی در خانه سالم‌تر است، زیرا خمیر‌های بازاری حاوی مواد نگه دارنده است.

به گزارش شهرآرانیوز، درست‌کردن غذا‌هایی مانند پیراشکی و پیتزا کمی وقت‌گیرند، چون برای تهیه خمیر آن‌ها باید وقت زیادی را صرف کنیم. یک راه‌حل ساده این است که از خمیر‌های آماده استفاده کنید، اما جز هزینه زیاد، کیفیت مناسبی هم ندارند و به سلامتشان نمی‌توان چندان اعتماد کرد. راه‌حل دیگر تهیه خمیر در خانه و نگهداری آن داخل فریزر تا یک ماه است، خمیری که کیفیت آن را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان با نوع بازاری‌اش مقایسه کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر

برای تهیه این خمیر همه‌کاره که حتی می‌توان به جای نان معمولی هم از آن استفاده کرد، به یک لیوان شیر ولرم، ٣ قاشق چای‌خوری خمیرمایه پودری، ٤ قاشق چای‌خوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، ٦ قاشق غذاخوری روغن مایع، یک تخم‌مرغ و ٤ لیوان آرد نیاز دارید.

طرز تهیه:

داخل ظرفی، شیر، خمیرمایه و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید. اجازه بدهید ١٠ دقیقه استراحت کند تا خمیرعمل بیاید.

داخل ظرف دیگری تخم‌مرغ، شکر، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید (نیازی به استفاده از هم‌زن نیست). سپس خمیرمایه را که عمل آمده‌است به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید. لیوان چهارم را کم‌کم بریزید تا خمیر یک‌باره سفت نشود. اگر خمیر هنوز شل است، قاشق‌قاشق به آن آرد اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.

خمیر را خوب ورز دهید. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید خمیر یک ساعتی استراحت کند.

قبل از استفاده، پف خمیر را بگیرید و بعد از آن استفاده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->