جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۳ میلیاردی از ۳ نفر در مشهد

  • کد خبر: ۸۵۵۹۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کلاهبرداری ۳ میلیاردی از ۳ نفر در مشهد
متهمی که به بهانه رمز ارز کلاهی گشاد برسر شهروندان گذاشته بود، دستگیر شد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ با ظاهری شیک خود را شبیه پول دار‌ها کرده بود، پس از شناسایی کافی شاپی در یکی از مناطق برخوردار مشهد، مرتب به این کافه رفت و آمد می‌کرد و در این آمدوشد‌ها ارتباطی صمیمی با مسئولان کافه و همچنین برخی از مشتریان آن که جزو قشر مرفه بودند برقرار کرده بود. او که مردی خوش سر و زبان بود، هر روز خود را به این افراد نزدیک و نزدیک‌تر می‌کرد و از جایی به بعد مدعی شد که در بازار رمزارز‌ها باتجربه است و اگر کسی بخواهد می‌تواند در مدتی کوتاه او را به سودی سرشار برساند.

اولش کسی او را تحویل نمی‌گرفت، اما کم کم با اطلاعات و تجربه‌هایی که این فرد در اختیار داشت، توجه چند نفر از مشتری‌های کافی شاپ که هیچ اطلاعی درباره این بازار جدید نداشتند به او جلب شد، موضوعی که درنهایت منجر به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی از آن‌ها شد.
با مراجعه چند شهروند به پلیس فتای خراسان رضوی و اعلام شکایت‌های متفرقه، از آنجا که شکایت‌های این افراد یکسان بود همگی به یک شیوه اسیر این کلاهبردار شده بودند، مأموران با یک سریال چند قسمتی در این پرونده روبه رو بودند.

شناسایی رسید‌های جعلی

با مشخص شدن کلاهبرداری‌های سریالی به بهانه خرید رمزارز، کارشناسان پلیس فتا متوجه شدند که این فرد رسید‌هایی مبنی بر پرداخت مبالغ را به آن‌ها داده است، اما بررسی‌های فنی نشان داد که تمام رسید‌ها جعلی بوده اند.
به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، در این پرونده تقریبا سرنخی از متهم وجود نداشت و او ردپای خود را در این پرونده پوشانده بود.
سرهنگ جواد جهانشیری افزود: در ادامه جریان رسیدگی به پرونده و بررسی مستندات موجود مشخص شد کلاهبردار ساکن مشهد بوده و با ساخت تراکنش جعلی، رسیدی جعلی برای پرداخت وجه رمزارز از سوی صرافی به مال باختگان ارسال کرده است.

رونمایی از کلاهبرداری ۳ میلیارد تومانی

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در نتیجه بررسی‌ها مشخص شد که تنها مبلغ ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از ۳ شاکی این پرونده کلاهبرداری شده است، بیان کرد: پس از اقدامات فنی و پلیسی رد متهم در فضای سایبری شناسایی و با هماهنگی قضایی متهم در محل سکونت خود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

جهانشیری ادامه داد: متهم با مشاهده ادله دیجیتالی جرم خود را پذیرفت و اعتراف کرد که پس از آشنایی مقدماتی با رمز ارز‌ها به سراغ اهرم زدن و بازار فیوچر رفته و در ادامه با رفتن به کافی شاپی که محل آمدوشد افراد پول دار بوده است، از افراد خواسته تا در زمینه رمز ارز سرمایه گذاری کنند و ضمن ارائه مهارت خود در این زمینه پیشنهاد ورود به حوزه رمزارز را به افراد داده و در ادامه با جلب اعتماد قربانیان به گمان اینکه می‌تواند با اقدامات فنی خود پول چند برابری به دست بیاورد، در پاسخ به مال باختگان رسید جعلی صرافی را نشان داده تا خود را از جرم مرتکب شده تبرئه کند، اما با شکایت مال باختگان و پیگیری‌های پلیس پرده از راز این متهم سایبری کنار می‌رود.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی به کلیه کاربران فضای مجازی هشدار داد که حوزه رمزارز‌ها نیازمند تخصص، دانش و شناخت برای ورود سرمایه می‌باشد و از کاربران فضای سایبری خواست که بدون دانش و تجربه لازم فارغ از هرگونه سرمایه گذاری هیجانی به امید کسب ثروت یک شبه (ورود به بازار اهرم و فیوچر) به این حوزه وارد نشوند.
این مقام مسئول از هم وطنان خواست که در صورت رویارویی با هر مشکلی در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ ارتباط برقرار کنند تا از خدمات فوریت سایبری کارشناسان پلیس فتا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->