هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

چگونه زخم باز را در خانه درمان کنیم؟

  • کد خبر: ۸۶۱۴۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
چگونه زخم باز را در خانه درمان کنیم؟
زخم های باز نه تنها مثل یک کابوس هستند بلکه بسیار دردناک و کثیف اند، و زمان زیادی تا بهبودی کامل آنها نیاز است و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی و درمانی ممکن است روند بهبودی آن بیشتر طول بکشد.

به گزارش شهرآرانیوز، زخم‌های کوچک‌تر و خفیف در خانه قابل درمان هستند. در ابتدا محل زخم را شسته و ضد عفونی کنید تا همه‌ آلودگی‌ها از سطح آن برداشته شود. با فشار دادن سطح زخم تورم و خونریزی را کنترل کنید.

برای درمان زخم‌ های کوچک و خفیف می‌توان از این روش‌ها استفاده کرد:

زردچوبه

کورکومین (curcumin) جز فعال ادویه زردچوبه و دارای خواص ضدالتهابی است و تا حدود زیادی باعث بهبود زخم‌ها خواهد شد.

حفره‌ خشک عفونت شایعی است که بعد از کشیدن دندان به وجود می آید، در سال ۲۰۱۷ تحقیقی برای بررسی اثرات درمانی زردچوبه روی ۱۷۸ بیمار مبتلا به حفره‌ی خشک انجام شد. افراد شرکت کننده در این تحقیق بعد از دو روز کاهش درد، تورم و نکروز بافتی را گزارش کردند.

با مخلوط کردن زردچوبه با مقدار کمی آب گرم می‌توان خمیری از این ادویه درست کرد و بعد به آرامی روی زخم قرار داد. بعد از آن باید محل زخم را با کمک یک گاز استریل پانسمان کرد.

آلوئه ورا

گیاهی متعلق به خانواده‌ی کاکتوس‌هاست. برگ این گیاه حاوی ماده‌ای ژل مانند است که سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هاست و نقش بسیار موثری در بهبود زخم‌ها دارد.

بر اساس تحقیقات این گیاه دارای ماده‌ای به نام گلوکومانان است که نقش موثری در تشکیل دوباره‌ی سلول‌های بافت‌ی و تولید کلاژن دارد. کلاژن خود پروتئینی ضروری و مهم در فرایند بهبود زخم است. از طرفی دیگر آلوئه ورا به کاهش التهاب بافتی و جلوگیری از ایجاد زخم کمک می‌کند.

لایه‌ی نازکی از ژل آلوئه ورا را روی زخم مالیده و بعد با یک گاز استریل مرطوب شده توسط ژل زخم را پانسمان کنید.

روغن نارگیل 

به دلیل داشتن مقدار زیادی گلیسریل لورات به فرایند بهبود زخم سرعت می‌بخشد. گلیسریل لورات اسید چربی است که به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی شناخته شده است.

برای کم کردن احتمال بروز عفونت و تسریع بخشیدن به فرایند بهبود زخم از روغن نارگیل باکیفیت استفاده کنید.

سیر 

دارای آلیسین است که دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است. بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ انجام شده است استفاده از پماد ۳۰ درصد سیر رشد سلولی را در مقایسه با وازلین بیش‌تر بهبود می‌بخشد.

زمان مراجعه به پزشک برای درمان زخم

بسیاری از زخم‌ها در خانه بهبود پیدا می‌کنند ولی در موارد زیر به پزشک مراجعه کنید:

عمق زخم بیش‌تر از ۲ سانتی متر باشد
با فشار مستقیم خونریزی متوقف نشود
خونریزی بیش‌تر از ۲۰ دقیقه ادامه داشته باشد
خونریزی ناشی از تصادف شدید باشد
زخم های ناشی از له شدگی و سوختگی شدید
زخم ناشی از گازگرفتگی توسط انسان و حیوان
زخمی که عمیق باشد و یا آلوده به خاک باشد و سابقه واکسیناسیون کزاز را به خاطر نیاورید.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->