رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) وضعیت بازار طلا مشهد پس از انتخابات ریاست جمهوری چگونه خواهد بود؟ بررسی قیمت جدیدترین گوشی‌های موبایل دو سیم کارت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت انواع خودرو‌های خارجی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۴.۵ درصدی سوزوکی سیاز افزایش ۱۱۹ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سه سال اخیر | حقوق کارگران طی ۳ سال گذشته متناسب با تورم افزایش یافت قیمت انواع خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | ادامه روند کاهش قیمت‌ها شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۳ اعلام شد | خرید دینار از بانک مرکزی با صرفه دومیلیون‌تومانی نسبت‌به بازار آزاد روی خوش بورس برای دومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مروری بر قواعد محاسبه و پرداخت اجاره‌بها | کرایه خانه را چگونه بپردازیم؟ سکه طرح جدید در مشهد ۳۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | هیجان دیروز فروکش کرد سقف ثبت سفارش بازرگانان جدید ۱۰۰ هزار دلار شد هشدار بازرسی مشهد به مشاوران املاک بدون پروانه‌کسب: اجازه تبلیغات ندارید حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله امروز، ۱۷ تیرماه، برگزار می‌شود + جزئیات فروش فوق‌العاده سایپا (خودرو کوییک GXR-L) از روز سه‌شنبه (۱۹ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات آغاز ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی برای جانبازان از امروز یکشنبه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) + لینک سامانه انتصاب معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی  استقبال بازارهای مالی از رئیس جمهور | بورس سبز پوش شد پاسخ به سوالات در مورد «طرح طبقه‌بندی مشاغل» | شرایط پرداختِ مابه‌التفاوت به کارگران چیست؟ نرخ امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد | کدو و بادمجان مناسب غذا‌های تابستانی را چند بخریم؟ (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مطالبه‌های کارگران از رئیس‌جمهور منتخب نرخ سود بین‌بانکی کاهشی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) نخستین قرارداد پولی میان ایران و روسیه امضا شد زمان برگزاری پانزدهمین حراج سکه طلا مشخص شد | متقاضیان چقدر واریز کنند؟ با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان نقدینگی چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۳) واکنش مثبت ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس به پایان انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چه عواملی شاخص بورس را تهدید می‌کند؟

  • کد خبر: ۸۶۴۰۷
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
چه عواملی شاخص بورس را تهدید می‌کند؟
چند عامل مهم در روز‌های آینده در روند بازار موثر هستند؛ مثل عرضه  حجیم اوراق بدهی در بازار سرمایه که به  منظره جبران بخشی از کسری بودجه دولت انجام می‌گیرد، نرخ اوراق بدهی که روندی افزایشی تا ۲۲درصد دارد و در آخر، افزایش نرخ بهره بین بانکی تا آستانه ۲۰درصد که می‌توانند روند بازار را از وضعیت فعلی هم بدتر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بورس اوراق بهادار تهران دیروز یک روند روبه رشد به خود گرفت، به گونه‌ای که در پایان معاملات با افزایش ۱۴هزارو۶۶۶واحدی به رقم یک میلیون و۳۷۶هزارو ۸۱ واحد رسید.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که دولت چه راهکاری را باید برای بهبود بازار سرمایه در پیش گیرد، گفت: اکنون قیمت و P/E بسیاری از سهم‌ها به بهار ۹۸ برگشته است و بسیاری از سهام، سطوح حمایتی خود را به راحتی از دست داده اند. در شاخص هم وزن نیز در چند ماه اخیر هیچ رشدی وجود نداشته است و بیشتر شرکت‌های کوچک با ریزش بسیاری مواجه بوده اند، به طوری که تنها برخی سهام شرکت‌های بزرگ، رشد خوبی را تجربه کردند. ادامه این روند به سود دولت و سهام داران خرد نخواهد بود و سهام داران خرد باقی مانده نیز بعد از مدتی، خسته و از بازار سرمایه خارج خواهند شد.

وی بیان کرد: در حوزه نرخ گذاری نیز اظهارنظر‌های بسیار گوناگونی از بخش‌های مختلف سیاست گذاری دولت به گوش می‌رسد، اما هنوز هم بعد از گذشت سه ماه، در زمینه آزاد و شفاف شدن پروسه فروش شرکت‌ها و قیمت گذاری محصولات با مشکل مواجه هستیم.

همچنین مهدی میرزایی، دیگر کارشناس بازار سرمایه، در پاسخ به این پرسش که دولت به غیر از فروش اوراق بدهی از چه راه‌های دیگری می‌تواند تامین مالی کند که بازار سرمایه را در این حد تحت تأثیر خود قرار ندهد، بیان کرد: یکی از کار‌های نادرستی که دولت برای تامین کسری بودجه انجام داد، تامین کسری از طریق درآمد‌های ناپایدار بود؛ درآمد‌های ناپایداری مثل فروش نفت و فروش اوراق بدهی که پشتوانه خوبی ندارد و برای دولت نیز هزینه بر است. دولت از دو سال قبل برای تامین کسری بودجه به سمت فروش اوراق بدهی رفته است که بهره سنگینی نیز به آن تعلق می‌گیرد و می‌تواند ضربه‌هایی را به بازار سرمایه وارد کند.

فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، هم به تجارت نیوز گفت: چند عامل مهم در روز‌های آینده در روند بازار موثر هستند؛ مثل عرضه  حجیم اوراق بدهی در بازار سرمایه که به  منظره جبران بخشی از کسری بودجه دولت انجام می‌گیرد، نرخ اوراق بدهی که روندی افزایشی تا ۲۲درصد دارد و در آخر، افزایش نرخ بهره بین بانکی تا آستانه ۲۰درصد که می‌توانند روند بازار را از وضعیت فعلی هم بدتر کنند.

وی افزود: عرضه‌های بلوکی سهام عدالت هم می‌تواند منجر به ایجاد صف فروش در بازار شود. چشم انداز توافقات هسته‌ای و حصول نتیجه در مذاکرات برجام و احتمال کاهش نرخ ارز، عوامل دیگری است که بازار سرمایه را تهدید می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->