جنایت تکان دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود
سرخط خبرها

از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۷۷۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
از شله بریان اصفهانی چه می‍‌دانید؟ + طرز تهیه
شله بریان یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت این غذا برای شهر اصفهان می‌باشد و شاید نسبت به دیگر غذا‌های سنتی این شهر کمتر اسمش به گوش شما رسیده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله بریان جزو غذا‌های محبوب اصفهانی‌ها و کمتر شناخته‌شده در کشور است که با برنجی محلی با نام لنجان تهیه می‌شود. این برنج عطر و طعم بی‌نظیری دارد، اما جای نگرانی نیست، چون برنج‌های معطر زیادی در کشورمان داریم. استفاده از زیره سیاه در پخت این غذا به هضم راحت‌تر آن بسیار کمک می‌کند. ازاین‌رو شله بریان را می‌توان بدون دغدغه و نگرانی پخت و خورد.

مناسب برای: ۳ نفر

زمان تهیه: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه شله بریان

برنج: ۲ پیمانه
گوشت دنده یا گردن گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
پودر زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

روش تهیه شله بریان

پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید. همین که پیاز‌ها سبک شدند، زردچوبه، فلفل و گوشت را به آن اضافه کنید.

به تفت‌دادن ادامه بدهید تا طعم پیاز کاملا به خورد گوشت برود. وقتی که آب گوشت با تفت‌دادن کشیده شد، چند پیمانه آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید گوشت خوب بپزد. گوشت که پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و استخوان‌هایش را جدا کنید و دوباره درون قابلمه بریزید.

برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌اید، داخل قابلمه حاوی گوشت و پیاز بریزید. شعله را کم کنید تا برنج به‌آرامی با آب‌گوشت بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب‌گوشت کم و برنج پخته شد، زیره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس با استفاده از گوشت‌کوب، همه مواد را له کنید. غذا باید غلظتی به‌اندازه حلیم داشته‌باشد. غذای شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت آشپزی

*اگر هنگام ریختن برنج احساس کردید آب‌گوشت کم است، مقداری آب‌جوش به آن اضافه کنید. حواستان باشد آب سرد طعم غذا را خراب می‌کند.

*اگر از برنج نیم‌دانه برای تهیه شله بریان استفاده می‌کنید، حواستان باشد خمیر نشود.

*شله بریان را بدون زردچوبه نیز می‌پزند.

شله بریان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->