هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

تولید دارو با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۸۶۷۹۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸
تولید دارو با هوش مصنوعی
یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک شرکت نوپا با فناوری هوش مصنوعی از کشف و تولید دارو‌های جدید و نیز پیشرفت در حوزه زیست فناوری خبر داده است.
به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، سال گذشته گوگل از استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ساختار‌های سه‌بعدی برخی پروتئین‌های خاص با هدف حل برخی مشکلات علمی پنجاه‌ساله خبر داده بود.
حالا آلفابت، شرکت مادر تخصصی گوگل، از ایجاد یک استارتاپ تازه به نام آزمایشگاه ایزومورفیک خبر داده است که از همین فناوری برای کشف و تولید دارو‌های تازه استفاده می‌کند.

یکی از مشکلات مهم بر سر راه تولید دارو‌های جدید، این است که زنجیره‌های یک‌بعدی اسید‌های آمینه می‌توانند به تعداد نامحدودی از ساختار‌های سه‌بعدی پیچیده تبدیل شوند. انتخاب ساختار‌های مناسب برای تولید دارو از این طریق، کار ساده‌ای نیست و گاهی بی‌دقتی در این زمینه، منجر به وقوع مشکلی به نام تاخوردگی پروتئین می‌شود که تلاش برای حل آن از دهه ۷۰میلادی ادامه داشته است.

فناوری هوش مصنوعی ابداع‌شده برای غلبه بر این مشکل، آلفافورد نام دارد و قادر به ابداع ساختار‌های سه‌بعدی پروتئینی مناسب برای تولید داروست که بسیار دقیق هستند. در حوزه زیست فناوری نیز این ابزار به پزشکان کمک می‌کند تا پروتئین‌هایی را که عملکرد مناسب و دقیقی ندارند، شناسایی کنند و از این طریق، شناسایی عامل وقوع برخی بیماری‌ها و شتاب‌گیری در تولید دارو‌های مناسب برای درمان آن‌ها ممکن می‌شود.

محققان می‌گویند در آینده، این فناوری پیش‌بینی ساختار‌های تمامی پروتئین‌های موجود در بدن انسان را ممکن می‌کند. آزمایشگاه ایزومورفیک آلفابت می‌تواند با استفاده از ابزار هوش مصنوعی به پیشبرد این طرح‌ها کمک کرده، کشف دارو‌های جدید را امکان‌پذیر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->