جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

هویت ۳ شهید گمنام مشهدی شناسایی شد

  • کد خبر: ۸۷۴۰۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
هویت ۳ شهید گمنام مشهدی شناسایی شد
با استناد به آزمایش دی. ان.‌ای و تطبیق ویژگی‌های وراثتی پیکر شهدا با خانواده آنان، هویت ۳ شهید اهل مشهد تعیین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی براساس آزمایشات DNA هویت شهیدان گمنام که در حوزه علمیه بیرجند، بهشت زهرا تهران و راز وجرگلان خراسان‌شمالی مدفون بودند از طریق تطبیق ژنتیکی با خانواده‌هایشان، شناسایی شد.

بر همین اساس، رئیس بنیاد منطقه دو مشهد مقدس و معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام رضا (ع) با حضور در منزل شهیدان والامقام، خبر شناسایی هویت شهیدان «حسین بابایی»، «علیرضا مرتضوی» و «علیرضا مرتضوی» را به خانواده‌های این عزیزان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام احمد ملکی با حضور در منزل شهیدان «حسین بابایی»، «علیرضا مرتضوی» ضمن ادای احترام به مقام ۱۷ هزار شهید استان گفت: رزمندگان وقتی بند پوتین خود را می‌بستند، یک عزم جدی برای نابودی رژیم صدام و پیروزی ایران اسلامی در جبهه حق علیه باطل داشتند و آرزوی آن‌ها شهادت بود.

ملکی افزود: اینکه پیکر این شهدای بزرگوار پس از سال‌ها شهادت و تدفین، شناسایی و اعلام هویت شدند قطعا خواست خداوند بوده است.

وی به خانواده شهید بابایی که دو فرزند خود را به نام‌های «حسین و علیرضا بابایی» تقدیم اسلام کرده‌اند، افزود: خوشا به سعادت و افتخار شما والدین معظم، که راه حضرت اُمّ‌الْبَنین را ادامه دادید. خدا را شاکریم که با تلاش دست اندرکاران در آزمایشگاه هویت، این شهدا شناسایی و به انتظار خانواده‌های خود پایان دادند.

رضا ثانوی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان چناران در دیدار با فرزندان شهید والامقام محمدحسن صادق (صادقی) گفت: اینکه هویت پدر شما پس از گذشت ۳۸ سال شناسایی شده و امروز در یکی از شهر‌های خراسان شمالی است، یقین بدانید به خواست خود شهید بوده است.

شناسایی هویت ۳ شهید گمنام، سال‌ها پس از تدفین

در این دیدار که سردار اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ‌کننده و حجت‌الاسلام باقری، مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) نیز حضور داشتند، با اهدای لوح سپاس از خانواده شهدا تجلیل به‌عمل آمد.

شهید والامقام «حسین بابایی» در یکم خرداد ۱۳۴۳ در مشهد چشم به جهان گشود و در سوم خرداد ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس به مقام رفیع شهادت نائل آمد پیکر مطهرش در حوزه علمیه شهرستان بیرجند طی مراسمی در یکم اسفند ۱۳۹۶ همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به خاک سپرده شد. همچنین برادر شهیدش «علیرضا بابایی» در ۲۵ اسفند ۱۳۶۳ به مقام رفیع شهادت نائل آمده است.

شهید والامقام «علیرضا مرتضوی» در ۱۵ مرداد ۱۳۴۲ در مشهد چشم به جهان گشود و در ۲۸ تیر ۱۳۶۷ در گیلانغرب به مقام رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش ۱۲ دی ماه ۱۳۹۰ در قطعه ۵۰ بهشت زهرای تهران و در جوار شهدای مدافع حرم ایرانی به خاک سپرده شد از این شهید والامقام یک فرزند دختر به نام الهام به یادگار مانده است.

شهید والامقام «محمدحسن صادق (صادقی)» در ششم فروردین ۱۳۱۷ در روستای حسن‌آباد از توابع شهرستان چناران، چشم به جهان گشود و در ۱۵ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به مقام رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ همزمان با روز شهدا در شهر راز وجرگلان از توابع استان خراسان شمالی به خاک سپرده شد و از این شهید والامقام ۸ فرزند، پنج پسر و سه دختر به یادگار مانده است و روح الله صادقی یکی از فرزندان این شهید والامقام در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان چناران مشغول خدمت رسانی به جامعه ایثارگری است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->