تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند خرده روایت‌هایی از خانواده‌ کسانی که اعضای بدن‌شان اهدا شد فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی سالانه حدود ۸ میلیون نفر در جهان، بر اثر عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف تنباکو جان می‌دهند  مروری چند پرونده پلیسی در مشهد| دستگیری از  کارگران با  دستگیری سارقان امدادرسانی اورژانس مشهد به ۴۰ فرد گرمازده در سه ماه نخست سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

شخصیت‌تان را از نوع غذایی که می‌خورید، بشناسید!

  • کد خبر: ۸۷۷۵۶
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
شخصیت‌تان را از نوع غذایی که می‌خورید، بشناسید!
در زندگی جزئیات کوچکی وجود دارد که نشان دهنده شخصیت شماست. خیلی از این چیز‌ها حتی خارج از کنترل ما هستند. استادان روان شناسی و محققان اجتماعی به این نتیجه رسیده اند که مدل غذا خوردن و نظرتان درباره غذاها، اطلاعات زیادی درباره شخصیت شما می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، آزمایش‌های شخصیت با این‌که پرسش‌های آسانی دارند، اما همواره افراد را در یافتن حقیقت وجود خود کمک می‌کنند. این آزمایش‌ها نه‌تن‌ها زمان زیادی نمی‌گیرند، بلکه هزینه‌ای نیز تحمیل نمی‌کنند. یعنی همین‌طور که نشسته‌اید، می‌توانید به راز‌های نهفته در عمق وجودتان پی ببرید و از علایق خود آگاه شوید.

شخصیت افراد بر اساس نوع تغذیه آن‌ها را بشناسید:

۱ ـ افراد ماجراجو بیشتر به غذا‌های تند علاقه دارند

در تحقیقاتی که دهه هفتاد میلادی صورت گرفت، مشخص شد دلیل این که برخی افراد به غذا‌های تند علاقه دارند، با علاقه آن‌ها به انجام کار‌های خطرناک گره خورده و همان حس ماجراجویی است و به همین دلیل، این افراد بهتر می‌توانند غذا‌های تند را تحمل کنند.

این آزمایش به این صورت انجام شد که شرکت‌کنندگان، آب حاوی کپسایسین (عامل تندی فلفل) را می‌نوشیدند و به سؤالاتی درباره احساس خود و این که آیا آن را دوست داشتند یا نه، پاسخ می‌دادند. البته عوامل دیگر، مانند عوامل تربیتی و محیط زندگی نیز در علاقه افراد به غذا‌های تند، نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

۲ ـ افرادی که به خوشحال کردن دیگران تمایل دارند، بیشتر غذا می‌خورند

این حقیقت که افراد اجتماعی بیشتر از دیگران غذا می‌خورند، بر کسی پوشیده نیست و همه ما به تجربه می‌دانیم که افراد اجتماعی چند وعده غذایی را بیرون از خانه و با دوستان خود صرف می‌کنند و بیش از دیگران غذا می‌خورند.

بررسی چند گروه از خانم‌ها نشان داد افرادی که معمولاً تابع جمع هستند، از عادات غذایی همراهان خود پیروی می‌کنند و اگر شخص خوش‌اشت‌هایی در گروه باشد، دیگران نیز به پیروی از او بیشتر غذا خواهند خورد.

۳ ـ افراد احساساتی معمولاً پنهانی پرخوری می‌کنند

برخی افراد از غذا خوردن به عنوان شیوه‌ای برای رویارویی با مسائل و مشکلات احساسی، استفاده و تلاش می‌کنند از این راه، دشواری رویارویی با مشکلات و مسائل را تخفیف دهند.

بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی یک مؤسسه لاغری و کاهش وزن برای مشخص کردن عادت غذایی زنان، مشخص شد که درصد بالایی از این زنان، همواره به صورت پنهانی در حال خوردن خوراکی و میان وعده هستند.

حدود ۴۰ درصد از این افراد، از اثر مخرب خوردن پنهانی خوراکی‌ها آگاه بودند و آن را یکی از اصلی‌ترین دلایل اضافه وزن خود می‌دانستند، اما اعتراف می‌کردند که توانایی مقاومت در برابر آن را ندارند!

۴ ـ افراد آرام و سر به زیر، بیشتر میوه و سبزیجات می‌خورند

بر اساس تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۵، دو پرسشنامه به گروهی از افراد داده شد که یکی آزمون تعیین نوع شخصیت و دیگری حاوی سؤالاتی درباره عادت غذایی افراد بود. نتیجه این آزمایش نشان داد که افراد آرام و سر به زیر، بیشتر میوه و سبزیجات می‌خورند و به‌طور کلی، برنامه غذایی سالم‌تر دارند. در حالی که افراد برونگرا درباره غذا انتخاب‌های ناسالم و خطرناک دارند.

جالب این که با افزایش محبوبیت برنامه‌های غذایی گیاه‌خواری و خام‌خواری و تمایل روزافزون مردم جهان نسبت به آن‌ها، به نظر می‌رسد درصد بسیاری از مردم جهان در این گروه جای بگیرند.

۵ ـ افراد برونگرا در برابر غذا‌های چرب و شیرینی مقاومت نمی‌کنند

گفته شد که افراد برونگرا به دلیل رفتار‌های اجتماعی خود، بیش از دیگران در معرض مصرف غذا‌های ناسالم هستند و تحقیقات، نشان می‌دهند این افراد به‌طور مشخص، به مصرف غذا‌های چرب و نوشیدنی‌های شیرین نیز علاقه دارند.

خبر خوب این که برنامه و عادت غذایی افراد برونگرا بیش از هر چیز تحت تأثیر محیط و گروه دوستان است که خوشبختانه می‌تواند قابل کنترل باشد.

منبع: صداوسیما 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->