هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۸۷۹۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۳:۰۰
چرا طبخ غذا در دمای بالا برای سلامتی ضرر دارد؟
تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، پخت غذا در دمای بسیار زیاد می‌تواند به سلامتی آسیب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما نیز از افرادی هستید که طرفدار استیک‌های زیاد پخته شده و سمبوسه‌های سرخ شده ترد شده هستید، ممکن است مجبور شوید نظر خود را تغییر دهید؛ چرا که تحقیقات نشان می‌دهد دمای زیاد ممکن است خطر قلبی را در شما افزایش دهد حتی باید گفت چیز‌هایی که دوبار سرخ شده اند، خطر بالاتری نیز دارند.

اگرچه شاید این مطلب جدیدی به نظر نرسد؛ چرا که همه ما می‌دانیم از غذا‌های سرخ کردنی و روغنی باید دوری کرد؛ زیرا روغن اضافی برای قلب و نیز دور کمر ما ضرر دارد؛ اما بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه «journal Nutrition» منتشر شد، نشان داد ممکن است دمایی که ما غذای خود را در آن دما می‌پزیم، ممکن است مشکل حقیقی باشد و نه میزان روغنی که ما استفاده می‌کنیم.

راج بوپال «Raj Bhopal» استاد بهداشت عمومی در دانشگاه ادینبرو که ریاست این تحقیقات را بر عهده داشته، در این باره می‌گوید: این به سرخ کردن ارتباطی ندارد؛ بلکه به فرایند پخت و پز و درجه حرارت مرتبط است.

زمانی که ما غذا را در دمای بالا می‌پزیم، این مسأله سبب می‌شود تا مواد شیمیایی که ما به عنوان آلاینده‌های نئو (NFCs) آن را می‌شناسیم، آزاد شود. این گروه شامل اسید‌های چرب ترانس یا «چربی‌های ترانس» که می‌دانیم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، می‌شود. بوپال می‌گوید: زمانی که دما بالاست، چربی‌های ترانس در سرعت بالایی تولید می‌شود.

محققان بر این باورند که غذا‌هایی که معمولا شامل طبخ غذا در روغن داغ در دمای بالا می‌شوند، می‌تواند چرایی اینکه نرخ بیماری قلبی در جمعیت‌های مشخصی مانند افراد جنوب شرقی آسیا مانند ساکنان پاکستان، هند، بنگلادش بوتان، مولداوی و سری لانکا بیشتر دیده می‌شود و خطر بیماری‌های قلبی که در این کشور‌ها چهار برابر است، توضیح دهد.

پروفسور بوپال همچنین به تحقیقات خود در خصوص افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان مردم اسکاتلند نیز اشاره کرده و گفت: در اسکاتلند، بالاترین نرخ حمله قلبی در میان جمعیت پاکستانی ساکن است و گروه بعدی، هندی‌ها هستند.

او همچنین می‌گوید: عقلانی است که از خوردن تنقلاتی که در روغن با دمای بالا سرخ شده اند، اجتناب شود؛ همچنین پروفسور بوپال که خود به روغن زیتون روی آورده می‌گوید: روغن زیتون تا دمای خیلی زیاد داغ نمی‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->