صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

چینی‌ها کف خلیج فارس را جارو می‌کنند؟

  • کد خبر: ۸۹۲۷۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
  • ۱
چینی‌ها کف خلیج فارس را جارو می‌کنند؟
از آن زمان که فهمیدیم صید ترال چیست و چطور کف دریا را با این شکل جارو می‌کنند و هرچه آبزی و جاندار و جانور را با خودش می‌خشکاند و می‌کشد، نام چین هم برده می‌شد. انگار فقط چینی‌ها می‌توانستند یا این اجازه را داشتند که این مدلی صید کنند و کسی هم کاری به کارشان نداشت و گویا هنوز هم این روش ادامه دارد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ از آن زمان که فهمیدیم صید ترال چیست و چطور کف دریا را با این شکل جارو می‌کنند و هرچه آبزی و جاندار و جانور را با خودش می‌خشکاند و می‌کشد، نام چین هم برده می‌شد. انگار فقط چینی‌ها می‌توانستند یا این اجازه را داشتند که این مدلی صید کنند و کسی هم کاری به کارشان نداشت و گویا هنوز هم این روش ادامه دارد. در چندسال گذشته بار‌ها اخباری از صید ترال در آب‌های جنوب ایران آن هم از سوی چینی‌ها یا با همکاری چینی‌ها منتشر شد که بلافاصله با حاشیه‌های فراوان همراه شد. ویدئو‌های زیادی از اعتراض صیادان جنوبی منتشر شد و همه گفتند این کار به ضرر همه تمام می‌شود.

این موضوع باعث شد پرونده این موضوع به مجلس برود بلکه اتفاقی بیفتد، اما وزیر وقت کشاورزی به مجلس رفت و در نهایت توافقی حاصل شد که به مدت دو سال هرگونه صید ترال در ایران ممنوع شود. حالا و در آستانه اولین سالگرد این توافق بار دیگر تصاویر تأیید نشده‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که نشان می‌دهد صید ترال آن هم از سوی شرکت‌هایی که ۴۹ درصد سهام آن‌ها متعلق به چین است، در حال صیادی هستند و عده‌ای از صیادان چابهاری هم در گفتگو با رسانه‌ها آن را تأیید کرده اند، البته نماینده کنونی مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفته اکنون جز یک شناور تحقیقاتی، هیچ گونه صید ترال انجام نمی‌شود.

از آن طرف عده‌ای می‌گویند اتحادیه اروپا هم مجوز صید ترال را برای شرکت‌های صیادی صادر می‌کنند، اما نکته اصلی اینجاست که طبق گفته یکی از کارشناسان شرکت شیلات، اتفاقی که در اروپا می‌افتد با آنچه ما در دریا‌های جنوب شاهد هستیم زمین تا آسمان فرق می‌کند.

سعید گرگین، کارشناس سازمان شیلات، در گفت وگویی که با روزنامه شرق داشت این موضوع را با جزئیات شرح داده و گفته است: «از نظر قوانین شیلات چشمه تور تعریف شده است، اما برای مثال یک بار ما تور را بررسی می‌کردیم، چشمه هیچ موردی نداشت، با این حال وقتی تور بالا آمد، دیدیم که همه نوع آبزی را صید کرده و برای خود من سؤال شد، چرا با این چشمه تور استاندارد این اتفاق افتاد و بعد‌ها متوجه شدم که جای دیگر را دست کاری می‌کنند و مثلا میزان چین تور افزایش پیدا می‌کند آن قدر که آن چشمه چین می‌خورد که چشمه اش باز نمی‌شود و بررسی‌های بیشتر مشخص کرد اتحادیه اروپا این قانون را تغییر داده و همه قوانین صید را ۱۵ سال یک بار بازنگری می‌کنند، اما ما اصلا این‌ها را نداریم و بدتر اینکه ما هنوز با همان چشمه توری که ۳۰ سال یا ۴۰ سال پیش کار می‌کردیم، داریم کار می‌کنیم و اصلا هم احتیاجی به بازنگری نیز نمی‌بینیم.» حالا باید دید آیا سازمان شیلات و وزیر کشاورزی به اخبار این چندروزه واکنشی نشان می‌دهند یا نه؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
0
0
با سلام،
جناب عروجی، با عرض معذرت حال از خواب چند ساله بیدار شدید . تنها ماهی نیست که در خلیج‌فارس رو به نابودی است ، گاز، نفت ،....حتی زمین هم رو به نابودی است و سیاستمداران ما کور و در انتها تشکر از اطلاع رسانی شما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->