مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه
سرخط خبرها

این ۸ توصیه را رعایت کنید تا دچار ترش معده نشوید!

  • کد خبر: ۸۹۶۵۳
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۰
این ۸ توصیه را رعایت کنید تا دچار ترش معده نشوید!
ترش کردن معده احساس ناخوشایندی است که افراد بسیاری با آن درگیر هستند اگر دلیل این سوزش و ترش شدن معده را بدانند راحت‌تر میتوانند از آن جلوگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، همه ما در طول عمرمان حتما سوزش سر دل را تجربه کرده ایم که حالتی بسیار ناخوشایند است. در ایجاد و تشدید ترش کردن معده عواملی نقش دارند که خواهید خواند. زمانی که شما از ترش کردن مزمن معده رنج می‌برید، ممکن است که با بیماری رفلاکس معده همراه باشد.

این شرایط می‌تواند در زندگی شما تاثیر بگذارد، یا که نیاز باشد که بعضی از غذا‌های مورد علاقه تان را نخورید. سوزش سر دل یا ترش کردن معده، می‌تواند خوابتان را هم تحت تاثیر قرار دهد. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک نکاتی وجود دارد، که حتی با وجود درمان‌های پزشکی، باید از انجام آن‌ها نیز اجتناب کنید.

۱. پرخوری نکنید

وعده‌های غذایی بزرگ، شکم شما را بزرگ میکند و به اسفنکتر، مری پایین‌تر فشار وارد میکند که این موضوع میتواند منجر به ترش کردن معده شود. در عوض این راه حل را امتحان کنید:

هر روز به جای سه وعده غذایی بزرگ شش وعده غذایی کوچکتر داشته باشید. این کار کمک میکند تا معده تان را بیش از حد پر نکنید و از تولید بیش از اندازه اسید معده جلوگیری کنید. سه وعده غذایی کوچک و سه میان وعده هم میتواند گزینه خوبی باشد.

۲. خیلی سریع و با عجله غذا نخورید

زمانی که ما خیلی سریع غذا میخوریم، هضم آن برای دستگاه گوارش سخت‌تر میشود که میزان ابتلا به ترش کردن معده را افزایش میدهد. برخی از راه‌های کمک به کاهش سرعت غذا خوردن:

بین هر لقمه قاشق یا چنگال تان را زمین بگذارید.
قبل از بلعیدن، غذایتان را کاملا بجویید. برای جویدن هر لقمه حداقل تا بیست بشمارید.
لقمه‌های کوچک‌تر بردارید.

۳.سیگار نکشید

اگر سیگار میکشید، باید آن را ترک کنید. سیگار کشیدن میتواند مشکلات زیادی را برای سلامتی شما ایجاد کند که یکی از آن‌ها ترش کردن می‌باشد. این موضوع درباره افرادی که به رفلکس معده مبتلا هستند نیز صادق است.

چند دلیل برای این که چگونه سیگار کشیدن احتمال ترش کردن را افزایش میدهد عبارت است از:

کاهش تولید بزاق

بزاق قلیایی است، بنابراین در خنثی کردن اسید معده تاثیر گذار است. همچنین میتواند اثرات رفلکس معده و بازگشت آن را کاهش دهد.

تغییرات در اسید معده

سیگار کشیدن میتواند تولید اسید معده را افزایش دهد. همچنین ممکن است حرکات نمک‌های صفراوی از روده به معده را گسترش دهد که این عمل اسید معده را مضر‌تر میکند.

آسیب به مری

سیگار کشیدن ممکن است به طور مستقیم بر روی معده تاثیر بگذارد و حتی آسیب ناشی از آن بدتر از رفلکس اسید باشد.

۴. غذا‌های که باعث ترش کردن می‌شود را نخورید

دلایلی وجود دارد که چرا برخی از غذا‌ها موجب ترش کردن میشود:

وقتی معده اسید بسیار زیادی تولید میکند.
هنگامی که اسفنکتر تحتانی مری تحت فشار قرار میگیرد.

برخی از مواد غذایی که احتمال ترش کردن معده را افزایش میدهند، عبارتند از:

غذا‌های سرخ شده
گوشت با چربی بالا
سس
فراورده‌های لبنی پر چرب
شکلات
نوشیدنی‌های مانند نوشابه، قهوه، چای، شیر کاکائو
غذا‌های ادویه دار
مرکبات و آب میوه‌های مثل پرتقال و گریپ فروت و محصولات حاوی گوجه فرنگی

۵. هر غذایی را در رستوران نخورید

مهم است که در رستوران‌ها غذا نخورید و تا حد ممکن این کار را در خانه انجام دهید. شما باید بدانید که حاوی چه مواد غذایی است و از نحوه آماده سازی آن مطلع باشید. زمانی که در رستوران هستید چه گزینه‌های را میتوانید انتخاب کنید:

گوشت سفید
گوشت لخم
ساندویچ بوقلمون
گوشت چرخ کرده یا غذا‌های کبابی
سبزیجات بخار پز شده
سیب زمینی پخته شده با سس سالاد کم چرب
دسر‌های سبک
غذا خوردن در رستوران‌های چینی، مکزیکی یا ایتالیایی ممکن است سخت‌تر باشد، زیرا حاوی ترکیباتی است که بیشتر باعث ترش کردن معده میشود.

۶. بلافاصله بعد از غذا خوردن، نخوابید

دراز کشیدن با یک شکم پر میتواند فشار بیشتری را بر اسفنکتر تحتانی وارد کند و احتمال رفلکس معده را افزایش میدهد. راه‌های برای جلوگیری از این عملکرد:

حداقل دو الی سه ساعت بعد از غذا بخوابید.
از خوردن هله هوله در آخر شب اجتناب کنید.
اگر میخواهید که یک وعده غذایی بزرگ و کاملتر داشته باشید ناهار را به جای شام انتخاب کنید.

۷. لباس‌های که خیلی تنگ هستند نپوشید

لباس‌های که به شدت تنگ هستند و اطراف شکم قرار میگیرند مانند کمربند‌های تنگ میتواند شکم را فشرده کند و غذا درون معده تحت فشار قرار بگیرد. این میتواند محتویات معده را به رفلاکس معده تبدیل کند.

۸. تا حد ممکن استرس نداشته باشید

یکی از علائم استرس در واقع ترش کردن معده می‌باشد. در طول زمان‌های استرس زا، روال‌های روتین مختل میشود و ممکن است که شما از وعده‌های غذایی، ورزش کردن دور بمانید و همین موارد بر معده شما تاثیر میگذارد، پس مهم است که راه‌های برای کاهش استرس پیدا کنید.

منبع: برترین‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->