افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه معدن طبس به ۵۲ نفر دستگیری ۵ جوان شرور در شهرک رجائی مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) مسمومیت الکلی در مازندران ۱۳ فوتی برجای گذاشت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: خودکفایی در تأمین مواد اولیه دارویی نیازمند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است کمبود نیروی متخصص بیهوشی، از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه بیهوشی کشور است تیم دانش‌آموزان مخترع ایران در مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلستان ۲ مدال نقره کسب کردند ترافیک نیمه‌سنگین در بولوار سجاد، میدان قائم(عج) و تقاطع خسروی در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) حدود ۷۰ درصد سهم مالیات مودیان مالیاتی به مدرسه‌سازی اختصاص داده شده است تذکر دوباره قالیباف: دولت باید قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند + فیلم (۱۱ مهر ۱۴۰۳) درباره مهم‌ترین پیامد‌ منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه | همراه آزار چرا مردم از دسترسی به نان سالم و استاندارد، محروم هستند؟ چرا در فصل پاییز پوستمان خشک می شود؟ انتقاد وزیر سابق بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته های پزشکی دست کوتاه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق | بازنشستگان کشوری ۶ بر ۳ از بازنشستگان کارگری جلو افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما از بعدازظهر جمعه مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی بدون تغییر تا سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود صدور اجرائیه مهریه الزاماً به معنای طلاق نیست | کاهش ۱۳ درصدی درخواست ثبت اجرای مهریه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تأکید دوباره مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نمونه‌برداری دامپزشکی از گوشت‌های ارزان یک فروشگاه در مشهد | دست‌های لرزان برای خرید گوشت ارزان سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی ۳۰ درصد افزایش یافته است راهکارهای جلوگیری از جعل گذرنامه‌های بین‌المللی از زبان رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری تا زمان صدور احکام پیش‌بینی بارش باران، همراه با رعد و برق و وزش باد برای استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق در روز شنبه (۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم

  • کد خبر: ۸۹۷۲۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
فایزر: واکسن کرونای اومیکرون را ۱۰۰ روزه می‌سازیم
فایزر/ بیون‌تک اعلام کرد: در صورت مقاوم بودن سویه جدید کروناویروس موسوم به "اومیکرون" به واکسن های موجود، واکسن های جدید علیه این سویه ظرف ۱۰۰ روز آماده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فایزر/ بیون‌تک و مدرنا اعلام کرده‌اند که با گردآوری اطلاعات بیشتر درباره گونه جدید ویروس کرونا موسوم به «امیکرون» پیرامون نیاز برای تولید واکسن جدید تصمیم‌گیری خواهند کرد. بیون‌تک مدعی است که اگر نیازی به واکسن جدید باشد، احتمالا می‌تواند ظرف مدت ۱۰۰ روز اولین محموله‌های این واکسن را با کمک فایزر به بازار روانه کند.

بیون‌تک در بیانیه‌ای در خصوص گونه جدید ویروس کرونا که در آفریقای جنوبی شناسایی شده گفت: «نگرانی کارشناسان را درک می‌کنیم و بلافاصله تحقیقات درباره سویه B.۱.۱.۵۲۹ را آغاز کرده‌ایم. انتظار داریم که در دیرترین حالت تا دو هفته دیگر از طریق تست‌های آزمایشگاهی اطلاعات بیشتری به دست آوریم. این اطلاعات به ما نشان خواهد داد که B.۱.۱.۵۲۹ یک گونه گریز است و در صورت شیوع جهانی، نیازمند دستکاری واکسن‌مان هستیم یا خیر.»

از سوی دیگر شرکت مدرنا هم در بیانیه‌ای اعلام کرده که در حال کار روی یک دوز تقویتی برای مقابله با کرونای اومیکرون است. این شرکت همچنین روی دوز بالاتری از واکسن تقویتی خود کار می‌کند و به‌صورت همزمان سایر دوز‌های تقویتی کاندید برای مقابله با چندین گونه ویروس کرونا را بررسی خواهد کرد. مدرنا در بیانیه خود گفت: «به نظر می‌رسد که یک دوز تقویتی از واکسن‌های دارای مجوز تنها استراتژی موجود برای افزایش سطح ایمنی افرادی است که ایمنی واکسن در بدن آن‌ها رو به افول گذاشته است.»

گونه‌های گریز گونه‌هایی هستند که واکنش ایمنی حاصل از واکسن را دور می‌زنند. بیون‌تک مدعی شده که ظرف مدت شش هفته می‌تواند واکسن خود را برای مقابله با گونه اومیکرون تغییر دهد و ظرف ۱۰۰ روز اولین محموله‌های واکسن جدید را توزیع کند.

شرکت داروسازی جانسون و جانسون هم اعلام کرده که به‌صورت دقیق وضعیت ظهور گونه‌های جدید ویروس کرونا را تحت نظر دارد و اثربخشی واکسن خود را در برابر آن‌ها آزمایش خواهد کرد. آسترازنکا هم اعلام کرده که اثربخشی واکسن و داروی خود روی این گونه از ویروس را بررسی خواهد کرد.

مسئولان بهداشتی کشور‌های مختلف دیروز با صدور هشدار‌هایی خواستار افزایش سخت‌گیری در کنترل مسافرت‌ها شدند. قیمت سهام بیون‌تک ۱۴.۲ درصد، فایزر ۶.۱ درصد و مدرنا ۲۰.۶ درصد رشد داشته است.

منبع: دیجیاتو


در ادامه بخوانید

چرا نام گونه جدید کرونا «اومیکرون» است؟ | دلایل سازمان بهداشت جهانی و ویروس‌شناسان


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->