پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا شیوع آنفلوآنزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد
سرخط خبرها

مبارزه با التهاب ریه ناشی از کرونا با مصرف ویتامین D

  • کد خبر: ۹۰۰۵۱
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
مبارزه با التهاب ریه ناشی از کرونا با مصرف ویتامین D
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، شکل خاصی از ویتامین دی که بدون نسخه (OTC) به فروش نمی‌رسد، می‌تواند با التهاب ریه ناشی از سلول‌های ایمنی مبارزه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات نشان می‌دهد ویتامین دی یک مکانیسم «خاموش کننده» برای التهاب دارد که می‌تواند برای کاهش التهاب در کووید-۱۹ شدید مؤثر باشد.

با این حال، قبل از استفاده از ویتامین دی برای درمان کووید-۱۹ یا سایر بیماری های تنفسی، به آزمایش های بالینی نیاز است. محققان همچنین نسبت به مصرف بیش از مقدار توصیه شده ویتامین دی برای جلوگیری از عفونت کووید-۱۹ هشدار می دهند.

محققان با آشکار کردن نحوه عملکرد این ویتامین برای کاهش التهاب بیش از حد ناشی از سلول‌های ایمنی، در حال به اشتراک گذاشتن شناختی در مورد چگونگی کمک ویتامین دی به کاهش التهاب در موارد شدید کووید-۱۹ هستند.

این مطالعه جدید که به مشارکت توسط محققان دانشگاه پردو آمریکا و مؤسسه ملی بهداشت (NIH) انگلیس انجام شده است، نشان می‌دهد چگونه یک متابولیت فعال ویتامین دی - نه نوعی که بدون نسخه پزشک به فروش می رسد - در «تسکین» التهاب در بدن هنگام بروز عفونت‌هایی مانند کووید-۱۹ نقش دارد.

دکتر «بهداد افضلی»، رییس بخش تنظیم ایمنی مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی، دکتر «مجید کاظمیان»، استادیار بیوشیمی و علوم رایانه در دانشگاه پردو و نویسندگان اصلی این مقاله می‌گویند: از آنجایی که التهاب در موارد شدید کووید-۱۹ یک دلیل مهم برای عوارض و مرگ و میر است، تصمیم گرفتیم نگاهی دقیق تر به سلول های ریه بیماران کووید-۱۹ داشته باشیم.

محققان در بخشی از این مطالعه سلول های فردی ریه هشت فرد مبتلا به کووید-۱۹ را تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که در این سلول‌ها، بخشی از پاسخ ایمنی به SARS-CoV-۲ - ویروسی که باعث ابتلا به کووید-۱۹ می‌شود، در حال افزایش بیش از حد و تشدید التهاب در ریه‌ها است.

پس از تجویز ویتامین دی در آزمایش های در لوله آزمایش، آنها کاهش التهاب سلول های ریه را مشاهده کردند. سپس بیشتر به این موضوع پرداختند که چگونه ویتامین به این هدف دست یافته است.

محققان متوجه شدند که ویتامین دی این کار را با روی آوردن به سلول های کمکی تی که همچنین به عنوان سلول های CD۴ + شناخته می شوند،  انجام داد.  سلول های کمکی تی نوعی سلول ایمنی هستند که سلول های تی "قاتل" و سایر گلبول های سفید خون را برای ایجاد یک واکنش ایمنی تحریک می کنند. سلول‌های تی نقش مهمی در موارد شدید و خطرناک کووید-۱۹ دارند و به ایجاد پدیده‌ای اغلب کشنده به نام ذخیره سیتوکین منجر می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->