ماجرای بخشش یک قاتل پای چوبه دار پیدا شدن پیکر جوان گلستانی پس از چند روز در استخر کشاورزی + فیلم بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان پروستات هشدار: تغییر الگوی انتقال ایدز از اعتیاد به رابطه جنسی راهکارهای یک مشاور برای کاهش وابستگی نوجوانان به فضای مجازی معمای پیچیده مرگ مرد تهرانی پس از مصرف مشروبات الکلی اعترافات تکان دهنده زن جوان به قتل خونین همسرش هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر قتل مرد جوان کرمانشاهی به دست همسرش + جزییات ۵۹۲ هزار زن تحت پوشش بهزیستی هستند| ۳۰۰ هزار نفر معلولیت شدید دارند آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان خاقانی مشهد (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) سرانه فضای آموزشی در «تبادکان» مشهد به سه مترمربع رسید آغاز ثبت‌نام مقدماتی حج تمتع ۱۴۰۴ از پنجم آذر ۱۴۰۳ کمبود دارو و عدم تغییر سبک زندگی، بلای جان بیماران کلیوی | پیوند کلیه را جدی بگیرید وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد + بیوگرافی و سوابق شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چگونه است؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع
سرخط خبرها

چند راه حل ساده برای مقابله با جوش های بدن

  • کد خبر: ۹۰۳۲۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۹
چند راه حل ساده برای مقابله با جوش های بدن
تقریبا بسیاری از افراد از مشکل جوش زدن بدن در ناحیه‌های پشت، کمر و بازوهای خود شکایت دارند و شاید روش‌های زیادی را نیز برای از بین بردن آن‌ها امتحان کرده‌اند. در این مطلب قصد داریم شما را با دلایل جوش زدن بدن و راه حل های آن برای داشتن پوستی سالم و شاداب آشنا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با مشکل جوش و آکنه در بدن خود مواجه هستید، این مطلب برای شما مفید خواهد بود. دلایل جوش زدن بدن و راه حل‌هایی را که برای از بین بردن آن‌ها ارائه کرده‌ایم در ادامه بخوانید.

دلایل

۱. در معرض عرق بودن به صورت مداوم

اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که به صورت عادی زیاد عرق می‌کنید، یا شغل و فعالیت‌های روزانه تان باعث تعریق می‌شود، احتمال دارد بدن تان جوش بزند. باید سعی کنید تا حد امکان بدن خود را خشک نگه دارید.

۲. پوشیدن طولانی مدت لباس زیر آلوده

فراموش نکنید که باید همیشه لباس زیر تمیز بپوشید و آن‌ها را به صورت مرتب (یک یا چند بار در طول روز بسته به نوع فعالیت‌تان) عوض کنید. اگر یک لباس مشخص را برای مدت طولانی بپوشید، آلودگی‌های آن باعث بروز جوش و آکنه روی پوست شما خواهد شد.

۳. استفاده از شوینده لباس معطر

همه ما بدون اغراق دوست داریم که لباس‌های شسته شده مان معطر و خوشبو باشند. با این حال، باید بدانید که تمام شوینده‌های معطر برای پوست مفید نیستند و می‌توانند باعث بروز حساسیت و واکنش بدن شوند. حتما در انتخاب شوینده‌های خود دقت کنید.

۴. پوشیدن زیاد کوله پشتی

پوشیدن کیف یا کوله پشتی به مدت طولانی، به علت تماس زیاد با بدن می‌تواند باعث جوش زدن شود. سعی کنید تا حد امکان تماس اجسام خارجی با بدن‌تان را برای مدت طولانی کم کنید.

۵. پوشیدن لباس تنگ و جنس نامرغوب

همیشه پوشیدن لباس تنگ و جنس نامرغوب می‌تواند به سلامت و شادابی پوست شما آسیب برساند و بدن شما از این قضیه مستثنی نیست. سعی کنید از لباس‌هایی با جنس خوب و تا حد امکان کمی گشاد استفاده کنید تا تهویه مناسب بدن به درستی انجام شود.

۶. کشیدن لیف آلوده

لیف یا کیسه یا هر چیز دیگری که در حمام به کمک آن بدن خود را شستشو می‌دهید، به دلیل خیس ماندن و بودن طولانی مدت در محیط مرطوب، می‌تواند یک مکان عالی برای رشد باکتری‌ها باشد. این آلودگی‌ها با هر بار حمام رفتن شما، به بدنتان منتقل می‌شود و باعث جوش زدن خواهد شد.

راه حل

۱. استفاده از لایه بردار‌های AHA / BHA

این لایه بردار‌های قوی درمانی می‌توانند یکی از گزینه‌های درمانی و دوره‌ای برای جوش‌های بدن باشند. در صورتی که با روش‌های ساده نمی‌توانید سلامت پوست بدن خود را کنترل کنید، با مشورت پزشک متخصص از این نوع لایه بردار‌ها کمک بگیرید تا شادابی پوستتان بازگردد.

۲. ماساژ با برس چوبی

شما می‌توانید به کمک یک برس چوبی با دندانه‌های درشت، بدن خود را ماساژ دهید. این کار را ۳ بار در هفته به آرامی روی پوست خود تکرار کنید تا به طراوت آن کمک کرده باشید.

۳. استفاده از اسکراب بدن

یکی از روش‌های از بین بردن جوش بدن و پاکسازی پوست، لایه برداری سلول‌های مرده با استفاده از اسکراب بدن است. یک اسفنج مخصوص تهیه کنید و به صورت مداوم پوست خود را پاکسازی نمایید.

۴. لایه بردار‌های شیمیایی کلینیکی

لایه بردار‌های شیمیایی کلینیکی و مراقبتی می‌توانند به صورت مداوم، اما طبق برنامه مشخصی استفاده شوند تا پوست شما را از آلودگی‌های روزمره حفظ کنند. فراموش نکنید که نباید در مصرف لایه بردار‌ها زیاده روی کرد و حتما به دستور العمل روی جعبه توجه کنید.

۵. استفاده روزانه از مرطوب کننده

بدن ما درست مانند پوست صورت نیاز به مرطوب شدن و رسیدگی روزانه دارد. از مرطوب نگه داشتن بدن‌تان غافل نشوید و سعی کنید به صورت روزانه و مداوم از کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید.

۶. دوش گرفتن بعد از ورزش و فعالیت فیزیکی

همیشه بعد از انجام فعالیت‌های ورزشی و سنگین که باعث می‌شود عرق کنید، دوش بگیرید تا آلودگی‌های سطح پوست از بین برود و پوست سالمی داشته باشید.

منبع: دینو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->