مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودکشی ویدا، بلاگر معروف تهرانی + تصویر آخرین استوری
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۵۱۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید
«کشک کدو»‌ یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مقدم | شهرآرانیوز؛  کدوی سبز از آن مواد غذایی‌ای است که طرف‌دار زیادی ندارد و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند به جای آن از بادنجان استفاده کنند. برای همین، امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه با کدوی سبز به شما معرفی کنیم که حتما نظرتان را دراین‌باره تغییر می‌دهد: کشک کدوی کرمانی، غذایی هم‌رده کشک بادنجان.

مناسب برای:
۷ نفر

زمان تهیه:
۴۵ دقیقه

کدوی سبز
۱۰ عدد
مغز گردوی خردشده
یک پیمانه
کشک
۲ پیمانه
پیاز
۲ عدد
سیرداغ
به میزان لازم
نعناداغ
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم

روش تهیه

کدو‌ها را درون تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. سپس گردوی خردشده را همراه یک قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید و آن را هم کناری بگذارید.
پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون تابه دیگری همراه با روغن خوب تفت بدهید تا سبک شود. زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
کدو‌های سرخ‌شده را همراه با گردوی تفت‌داده‌شده و نصف مخلوط سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ درون قابلمه‌ای بریزید و نمک و فلفل و ادویه‌های دیگری را که دوست دارید، به آن اضافه کنید.
یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کشک کدوی شما خوب بپزد و نرم شود.
وقتی مواد پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به کمک گوشت‌کوب، همه مواد را له و یکدست کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید و نصف مقدار کشک را به آن اضافه کنید.
کشک که به خورد غذا رفت و آب آن کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرفی بریزید. با باقی‌مانده کشک، سیرداغ، نعناداغ و پیازداغ روی آن را تزیین و همراه با سبزیجات تازه و آب‌لیمو سرو کنید.


فوت آشپزی

*اگر رژیم لاغری دارید، می‌توانید غذایتان را با کدوی بخارپز تهیه کنید که سالم‌تر است.
*کدو‌ها را پس از پوست گرفتن، مانند بادنجان ۲ ساعت درون مخلوط آب و نمک بخوابانید. سپس آب‌کشی و پس از خشک‌شدن سرخ کنید.

کشک کدو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->