هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۵۱۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
با طرز تهیه «کشک کدو»‌ آشنا شوید
«کشک کدو»‌ یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مقدم | شهرآرانیوز؛  کدوی سبز از آن مواد غذایی‌ای است که طرف‌دار زیادی ندارد و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند به جای آن از بادنجان استفاده کنند. برای همین، امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه با کدوی سبز به شما معرفی کنیم که حتما نظرتان را دراین‌باره تغییر می‌دهد: کشک کدوی کرمانی، غذایی هم‌رده کشک بادنجان.

مناسب برای:
۷ نفر

زمان تهیه:
۴۵ دقیقه

کدوی سبز
۱۰ عدد
مغز گردوی خردشده
یک پیمانه
کشک
۲ پیمانه
پیاز
۲ عدد
سیرداغ
به میزان لازم
نعناداغ
به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم

روش تهیه

کدو‌ها را درون تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. سپس گردوی خردشده را همراه یک قاشق غذاخوری روغن تفت بدهید و آن را هم کناری بگذارید.
پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و درون تابه دیگری همراه با روغن خوب تفت بدهید تا سبک شود. زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
کدو‌های سرخ‌شده را همراه با گردوی تفت‌داده‌شده و نصف مخلوط سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ درون قابلمه‌ای بریزید و نمک و فلفل و ادویه‌های دیگری را که دوست دارید، به آن اضافه کنید.
یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کشک کدوی شما خوب بپزد و نرم شود.
وقتی مواد پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به کمک گوشت‌کوب، همه مواد را له و یکدست کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید و نصف مقدار کشک را به آن اضافه کنید.
کشک که به خورد غذا رفت و آب آن کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرفی بریزید. با باقی‌مانده کشک، سیرداغ، نعناداغ و پیازداغ روی آن را تزیین و همراه با سبزیجات تازه و آب‌لیمو سرو کنید.


فوت آشپزی

*اگر رژیم لاغری دارید، می‌توانید غذایتان را با کدوی بخارپز تهیه کنید که سالم‌تر است.
*کدو‌ها را پس از پوست گرفتن، مانند بادنجان ۲ ساعت درون مخلوط آب و نمک بخوابانید. سپس آب‌کشی و پس از خشک‌شدن سرخ کنید.

کشک کدو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->