احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

بزرگ‌ترین عقاب دنیا مثل کرکس رفتار می‌کند!

  • کد خبر: ۹۰۵۳۵
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
بزرگ‌ترین عقاب دنیا مثل کرکس رفتار می‌کند!
براساس مطالعه‌ای جدید عقاب «هاست»، بزرگ‌ترین عقاب زمین، سرش را درون طعمه مرده فرو می‌برد تا اعضای بدن آن را بخورد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهش جدید نشان می‌دهد بزرگ‌ترین عقابی که تاکنون روی زمین زندگی کرده است، مانند خویشاوندان امروزی اش شکار می‌کرد، اما مانند کرکس طعمه اش را می‌خورد. این غول منقرض شده معروف به «عقاب، هاست» طعمه زنده را با چنگل‌ها و منقار تیزش می‌گرفت و سوراخ می‌کرد، اما آن را مانند کرکس می‌خورد و لاشه را می‌شکافت و سرش را در اعماق حفره بدن طعمه فرو می‌کرد تا اندام‌های داخلی را ببلعد.

دانشمندان مدت‌ها بر سر این موضوع بحث می‌کردند که آیا عقاب «هاست» شکارچی مانند عقاب‌های امروزی بوده است یا لاشخوری شبیه کرکس. پا‌ها و چنگال‌های این پرنده مانند عقاب‌ها بود، اما ویژگی‌های جمجمه کرکس مانند او نشان می‌داد که شاید به تغذیه از جانورانی سازگار بوده است که پیش از آن مرده بودند.

پژوهشگران به تازگی این پرسش را با استفاده از شبیه سازی و مدل‌های دیجیتالی برای مقایسه این غول منقرض شده با پرندگان زنده حل کرده اند. تجزیه و تحلیل جمجمه و چنگال‌های پرنده نشان داد که کدام رفتار‌های تغذیه این شکارچی منقرض شده شبیه رفتار‌های عقاب و کدام رفتار او شبیه عادت‌های کرکس بوده است.

عقاب‌های هاست در نیوزیلند زندگی می‌کردند و وزنشان به ۱۵کیلوگرم می‌رسید و چنگال‌هایی به طول ۹سانتی متر داشتند و پهنای بال هایشان به ۳ متر می‌رسید. این عقاب‌های غول پیکر بیشتر از موآ‌ها تغذیه می‌کردند. موآها، پرندگانی بزرگ و بدون بال که اکنون منقرض شده اند، تا حدود ۸۰۰سال پیش در نیوزیلند فراوان بودند.

گروه دیگری از پژوهشگران در سال۲۰۱۴ گزارش کردند که در حدود همان زمان، مردم مائوری به این جزیره رسیدند و شروع به شکار موآ‌ها و تخریب زیستگاه‌های این پرندگان جنگلی کردند. مردم مائوری عقاب هاست را «شکم پرست پیر» می‌نامیدند. اما این اشتهای انسان‌ها برای موآ‌ها بود که عقاب‌ها را نابود کرد. با کاهش موآ‌ها در سرزمین نیوزیلند، عقاب‌ها نیز ناپدید شدند. عقاب هاست ممکن است وجه اشتراک دیگری نیز با کرکس‌ها داشته باشد؛ سر طاس.

در نمایش‌های هنری از این پرنده منقرض شده، بیشتر سر و گردن دارای پر برای آن به تصویر کشیده می‌شود؛ اگرچه در نقاشی غاری از مردمان مائوری که تصور می‌شود عقاب هاست باشد، بدن پرنده رنگی است، درحالی که سرش بدون رنگ است که به گفته‌ی ون هترن، آن را طاس دربرابر پر تفسیر می‌کنیم و این مدرک نیز نشان می‌دهد عقاب هاست مانند کرکس غذا می‌خورد و سرش را درون بخش‌های چسبناک شکارش فرو می‌برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->