آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهبود روابط عاطفی با مدیتیشن

  • کد خبر: ۹۰۸۲۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
بهبود روابط عاطفی با مدیتیشن
بررسی پژوهشگران نشان می‌دهد انجام منظم مدیتیشن با اپلیکیشن‌های دیجیتالی به افرادی که از استرس، اضطراب، افسردگی و خشم رنج می‌برند، کمک می‌کند تا بهتر تمرکز کرده، خواب باکیفیت تری داشته و کنترل بهتری روی روابط عاطفی خود داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، تکنولوژی و و صنعت به ویژه در دوره همه گیری کووید۱۹ بر زندگی مردم و سلامت روح و روان افراد تاثیر گذاشته و باعث افزایش اضطراب و افسردگی شده است. داشتن فعالیت بدنی معمولا عامل تحریک کننده مثبت در سلامت جسمی و روانی افراد است و در این میان مدیتیشنی که به طور منظم انجام شود، بسیار مفید خواهد بود. افرادی که به طور منظم مدیتیشن می کنند تمرکز بهتری داشته، بهتر می خوابند و همچنین دید بهتری به زندگی دارند.

در این میان ابزارها و پلت فرم های کامپیوتری بسیاری  با هدف ارائه مراقب های روح و روان فعالیت کرده و به افراد کمک می کنند تا از طریق استفاده از اپلیکیشن های سلامت روان و انجام فعالیت های هنری، سرگرمی، یوگا و مدیتیشن سلامت روان خود را بهبود بخشند. 

بسیاری از افرادی که خودمراقبتی از سلامت روان دارند به دنبال راه‌هایی برای مقابله مثبت با پریشانی عاطفی مرتبط با اضطراب، افسردگی و خشم هستند. 

با توجه به بررسی های انجام شده، مشخص شده است که مدیتیشن به افراد کمک می کند تا استرس را مدیریت کنند. 

بررسی های پژوهشگران نشان می دهد استرس و نگرانی در جنبه های مختلف زندگی از جمله مالی، روابط اجتماعی، سلامت جسم و روان، روابط عاطفی، روابط شغلی و غیره، افراد مختلف از سنین متفاوت را درگیر می کند. 

مطالعات نشان می دهد ۵۷ درصد از افرادی که دچار استرس و نگرانی بودند، برای کمک به مدیریت بار ذهنی خود، به طور منظم به عنوان بخشی از روتین مراقبت از خود، به طور متوسط  دو ساعت در هفته که حدودا ۱۸ دقیقه در هفته می شود، مدیتیشن کردند.

این افراد طی دوره های مذکور، مزایای زیادی از جمله بهبود تمرکز (۶۰ درصد)، بهبود خواب (۵۷ درصد)، کنترل بهتر عاطفی (۵۱ درصد) و رابطه جنسی بهتر (۴۲ درصد) را از مدیتیشن منظم کسب کرده و اثر آن را در زندگی خود به وضوح مشاهده نمودند. علاوه بر این، مدیتیشن توانسته است بر افراد معتاد که به دنبال راه هایی برای مدیریت مشکلات سوء مصرف مواد بوده اند، کمک کند. 

ابزارهای دیجیتالی خودمراقبتی برای تمرکز حواس، مدیتیشن و درمان شناختی رفتاری می ‌توانند به افزایش تحمل و تاب‌ آوری افراد کمک کرده و به افرادی که پریشانی عاطفی دارند کمک کنند تا بتوانند بدون کمک دیگران و در محیط خانه، استرس و اضطراب را در خود به حداقل برسانند.

بنابراین با توجه به همه گیری کرونا که هنوز از بین نرفته و زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده، افراد می توانند برای بهبود سلامت روان خود از این ابزار کمک گرفته و با استفاده از انجام مدیتیشن از طریق برنامه های دیجیتال مدیتیشن به تنظم خواب، کنترل استرس و نگرانی و ارتقای تمرکز خود دست پیدا کنند. 

البته کارشناسان تاکید کردند که ابزارهای خودمراقبتی دیجیتالی قرار نیست جای مراقبت‌ های یک پزشک ماهر سلامت روان را بگیرند. 

اپلیکیشن‌ های مبتنی بر شواهد می ‌توانند این مراقبت را تکمیل کرده و از رفاه عاطفی کلی حمایت کنند. این امر به ویژه زمانی صادق است که برنامه توسط یک ارائه ‌دهنده مراقبت ‌های بهداشتی مورد اعتماد بررسی و توصیه شده باشد و این امر باعث می‌ شود که بیماران با استفاده از این منبع احساس راحتی کنند.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->