جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خواص چه موادی در یخچال بیشتر می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۰۹۴۹
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
خواص چه موادی در یخچال بیشتر می‌شود؟
یخچال یکی از ضروری‌ترین ابزار زندگی روزمره است. وسیله پرکابردی که باعث سالم ماندن و طراوت موادغذایی می‌شود. با اینکه ممکن است نگهداری طولانی از یکسری موادغذایی، سبب خراب و فاسد شدن آن‌ها شود، اما مواد خوراکی‌ای هم وجود دارند که با نگه داشتن آن‌ها در یخچال، خاصیتشان افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اسپوتنیک، وبگاه چینی سینا می‌نویسد: نگهداری محصولات خوراکی در یخچال می‌تواند به ایجاد خواص مضر و یا مفیدی که به پیشگیری از بیماری‌های معده و روده کمک می‌کند منجر شود.

در میان غذا‌هایی که مواد سرطان زای خطرناکی تولید می‌کنند، یعنی نیتریت ها، سبزیجات با برگ سبز، غذا‌های دریایی، غذا‌های سرد سبزیجات و تخم مرغ نیم پز برجسته شده است. اما خواص مفید برنج آب پز در دما‌های پایین به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد: به عنوان مثال، مقدار زیادی نشاسته پایدار در طول شب در آن ظاهر می‌شود که به سیستم گوارشی فرد کمک می‌کند.

نویسنده مقاله توضیح داد: نشاسته مقاوم به آرامی هضم و جذب می‌شود، بنابراین قند خون را خیلی سریع افزایش نمی‌دهد، بنابراین تأثیر خوبی در تنظیم آن دارد. در عین حال، چنین نشاسته‌ای احساس سیری می‌دهد، که برای دیابتی ها، بیماران مبتلا به فشار خون و افراد چاق مهم است. دومین خاصیت مفید این ماده پیشگیری از سرطان روده است، زیرا پس از واکنش نشاسته و باکتری‌های روده اسید بوتیریک تشکیل می‌شود.

این وبگاه چینی خاطرنشان می‌کند که نه تنها ایمنی روده را تقویت می‌کند، بلکه هنگامی که یک فرآیند سرطانی رخ می‌دهد، مستقیماً روی سلول‌های بدخیم تأثیر می‌گذارد و رشد آن‌ها را سرکوب می‌کند و باعث مرگ تدریجی می‌شود.

می‌توان با بخارپز کردن برنج و قرار دادن فوری آن در یخچال بدون اینکه منتظر ماند تا در دمای اتاق خنک شود، از برنج آب پز حداکثر مواد مفید را دریافت کرد.

مطالعات نشان داده است که محتوای نشاسته مقاوم در این محصول سرد شده در طول روز از چهار به ۱۴ درصد افزایش می‌یابد؛ بنابراین بهتر است برنجی که حدود ۲۴ ساعت نگهداری شده است مصرف شود.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->