ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود
سرخط خبرها

آیا از ضرر‌های استفاده از خلال دندان باخبرید؟

  • کد خبر: ۹۲۷۴۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
آیا از ضرر‌های استفاده از خلال دندان باخبرید؟
برخی افراد بعد از غذا و یا در طول روز برای تمیز کردن دندان‌ها به طور مداوم از خلال دندان استفاده می‌کنند، در حالی که استفاده از خلال دندان مضراتی را به همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، خلال دندان اگرچه ابزار دم دستی و راحتی برای تمیز کردن دندان‌ها است، اما شاید عاقلانه‌ترین یا بی‌ضررترین انتخاب برای مواقعی که سعی دارید مواد غذایی را از لای دندان‌های خود بیرون بکشید، نباشد. در این مطلب درباره مضرات استفاده از خلال دندان صحبت خواهیم کرد و می‌خواهیم ببینیم چه روش‌های کم‌خطرتری برای بیرون کشیدن مواد غذایی از لای دندان‌ها وجود دارد.

۱- امکان دارد بشکند و بین لثه‌ها گیر کند

خلال دندان اگر از کیفیت خوبی برخوردار نباشد یا آن را زیاد فشار دهید، ممکن است بشکند. شکستن خلال دندان می‌تواند به ملتهب شدن لثه‌ها بینجامد، به خصوص اگر نتوانید آن را فوراً بیرون بکشید.

اگر نتوانید تکه شکسته خلال دندان را بیرون بکشید، ممکن است تلاش‌هایتان برای این کار باعث پارگی بیشتر بافت لثه و در نتیجه، التهاب بیشتر یا ایجاد عفونت شود، امری که می‌تواند خطرناک و دردآور باشد.

خلال دندان شکسته را باید با استفاده از آینه با احتیاط بیرون بکشید یا از فرد دیگری بخواهید که این کار را برایتان انجام دهد. اما اگر تکه‌های شکسته خلال دندان در لثه گیر کرده باشد باید به دندانپزشک یا یک متخصص مراجعه کنید تا آن را به درستی و بی‌خطر بیرون بکشد.

۲- شاید باعث بروز عفونت شود

سر تیز خلال دندان به راحتی می‌تواند لثه را پاره کند یا تصادفاً جایی از دهان را ببرد. این امر باعث ایجاد یک زخم باز می‌شود که مستعد عفونت ناشی از باکتری‌هاست.

این باکتری‌ها از هر جایی ممکن است بیایند، مثل سطح خود خلال دندان، البته اگر به طور بهداشتی نگهداری نشده باشد.

۳- قادر است به اقدامات دندانپزشکی انجام شده، آسیب بزند

خلال دندان ممکن است به کار‌هایی مثل پر کردگی و روکش دندان که دندانپزشک بر روی دندان‌های شما انجام داده صدمه بزند. اگر مشکل یا شکافی در ترمیم فعلی دندان وجود داشته باشد، استفاده از خلال دندان می‌تواند آن را تشدید کند، امری که می‌تواند به لق شدن، شکستن یا حتی کنده شدن ترمیم دندان منجر شود.

چون اگر شکافی در ترمیم دندان وجود داشته باشد که خلال دندان به آن گیر کند، خلال دندان می‌تواند این شکاف را بیشتر کند یا باعث کنده شدن ترمیم شود. مواد مورد استفاده در ترمیم‌های دندانی مثل موادی که برای پر کردن دندان به کار می‌روند، استحکام دندان طبیعی را ندارند و به همین دلیل به راحتی می‌شکنند.

توجه: جویدن خلال دندان هم برای دندان‌ها مضر است. در حقیقت، این امر می‌تواند باعث ساییده شدن مینای دندان شود، درست مانند اثری که دندان‌قروچه بر دندان‌ها دارد.

چه چیزی را جایگزین خلال دندان کنیم؟

استفاده از نخ دندان استاندارد، روش مؤثرتری برای بیرون کشیدن مواد غذایی از لای دندان است که مورد تأیید دندانپزشکان هست. بهتر است همیشه یک نخ دندان به همراه داشته باشید تا زمانی که بیرون خانه غذا می‌خورید؛ مجبور به استفاده از خلال دندان نشوید.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->