باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: همه اتباع افغانستانی در ایران واکسینه شدند

  • کد خبر: ۹۲۸۰۰
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۷
وزیر بهداشت: همه اتباع افغانستانی در ایران واکسینه شدند
وزیر بهداشت گفت: امیکرون از آفریقای جنوبی آغاز شد و کشورهای برخوردار را هم متاثر کرده است که این موضوع نشان می دهد برای کنترل پاندمی کرونا باید به صورت جهانی عمل کنیم نه جزیره ای و منطقه ای.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست با فیلیپو گراندی کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و هیات همراه که در محل این وزارتخانه برگزار شد، ضمن خوش آمد گویی به حضار جلسه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است که میزبان حدود چهار میلیون پناهنده از کشور افغانستان است، گفت: علاوه بر ارائه خدمات انسان دوستانه، موضوع بهداشت و درمان این عزیزان هم برای ما مهم بوده و اهمیت دارد و تلاش می‌کنیم در این حوزه هم به آن‌ها خدمات لازم را ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه ما در ایران هیچ تفاوتی از نظر ارائه خدمات بین پناهندگان و مردم خود قائل نیستیم، اظهار کرد: همواره تلاش کرده ایم خدمات بهداشتی و درمانی رایگانی را در اختیار این عزیزان قرار دهیم. به عنوان مثال همه عزیزانی که که به کرونا مبتلا بودند به صورت رایگان در مراکز درمانی پذیرش و درمان شدند.

وزیر بهداشت عنوان کرد: پیش از آنکه کمکی از سوی سازمان‌های جهانی به ما برسد از منابع واکسن خود برای این عزیزان استفاده کرده و همه اتباع افغان را به صورت رایگان واکسینه کردیم؛ چرا که براساس تفکر ما در دوران این همه‌گیری کشور‌های برخوردار باید کشور‌های غیربرخوردار را در جهان کمک کنند که متاسفانه این کار را نکردند. به عنوان مثال تاکنون در آفریقا تنها ۶.۵ درصد مردم واکسینه شده اند که این نابرابری بین کشور‌های برخوردار و غیربرخوردار در جهان است که یک فاجعه ایجاد کرده است و از آنجایی که کرونا را نمی‌شود محدود کرد این امر به کشور‌های برخوردار هم صدمه وارد می‌کند.

عین‌اللهی ادامه داد: به عنوان مثال امیکرون از آفریقای جنوبی آغاز شد و کشور‌های برخوردار را هم متاثر کرده است که این موضوع نشان می‌دهد برای کنترل پاندمی کرونا باید به صورت جهانی عمل کنیم نه جزیره‌ای و منطقه‌ای. اگر کشوری برخوردار تنها مردم خود را واکسینه کند تضمینی برای اینکه در آینده مردم آن کشور به بیماری مبتلا نشوند، وجود ندارد و پاندمی متوقف نمی‌شود.

وی تصریح کرد: ما در جمهوری اسلامی ایران هیچ تفاوتی بین کشور‌های برخوردار و غیربرخوردار، ایرانی و غیرایرانی قائل نیستیم، کرونا یک بیماری همه‌گیر است و همان توجهی که به مردم خود می‌کنیم به اتباع خارجی هم داریم. تاکنون و با همراهی مردم کشورمان ۱۱۳ میلیون دز واکسن در ایران تزریق شده است و به همه مراکز تزریق واکسن اعلام شده است هرشخصی چه ایرانی و چه غیرایرانی که برای دریافت واکسن به آن‌ها مراجعه کرد حتما از هر نوع واکسنی که تقاضا دارند به آن‌ها تزریق شود.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی با بیان اینکه اتباع غیرایرانی بسیار به ایران اعتماد دارند و ما از آن‌ها تشکر می‌کنیم، گفت: در برخی از مراکز واکسیناسیون که شخصا حضور یافتم و آن‌ها را دیدم از اینکه به دنبال سلامت آن‌ها هستیم، خشنود بودند و ما هم خوشحالیم که توانسیتم برای آن‌ها خدمتی انجام دهیم.

وزیر بهداشت اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران از نظر بهداشت و درمان پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته ایم؛ در تمام رشته‌های علوم پزشکی منخصص، فوق تخصص و فلوشیپ تربیت شده در کشور داریم؛ بسیاری از افراد از کشور‌های مجاور علاقه دارند برای درمان به ایران مراجعه کنند و ما با آغوش باز آن‌ها را پذیرا هستیم. امروزه اتباع خارجی بسیار زیادی از کشور‌های دیگر به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های ما مراجعه می‌کنند و ما رسم مهمان نوازی را برای آن‌ها به جا می‌آوریم.

عین اللهی در پایان گفت: گردشگری سلامت نیز یکی از دستورکار‌های ما است و این موضوع را به نحو احسن انجام می‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->