رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

اگر زیاد تشنه می‌شوید، حتما بخوانید

  • کد خبر: ۹۳۳۷۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
اگر زیاد تشنه می‌شوید، حتما بخوانید
به سیگنال‌هایی که بدن برای شما ارسال می‌کند توجه داشته باشید. اگر با احساس تشنگی مواجه هستید، این شرایط را نادیده نگیرید.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر معده دچار خشکی شود همین خشکی به دهان تسری پیدا می‌کند و شخص مدام تشنه است و عطش دارد، هر چه آب می‌خورد عطشش فروکش نمی‌کند و اتفاقاً تمایل به مصرف خوردنی‌های خشک و خشکبار دارند که شرایط او را بد و بدتر می‌کند.

باز هم اولین قدم در درمان خشکی معده پرهیز از شرایطی است که خشکی را افزایش می‌دهد مانند آفتاب زیاد،  استرس و مصرف خوراکی‌هایی مانند نمک، ادویه‌های تند مانند فلفل،  سرکه،  سرخ‌کردنی‌ها،  پسته،  فندق، و مانند آن‌ها است.

مشکل این افراد با نوشیدن آب حل نمی‌شود. باید خوردنی‌هایی مصرف کنند که مزاج رطوبتی داشته باشند به‌طوری که رطوبت در معده باقی بماند. مثلاً مصرف شیر، دوغ، و ماست به این افراد توصیه می‌شود.

خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی مثل انار، شربت انار،  ماءالشعیر که به‌صورت خانگی و سنتی تهیه می‌شود به بدن رطوبت می‌دهد. روغن‌هایی مثل بنفشه و روغن بادام شیرین رطوبت خوبی دارند و می‌توانند به‌صورت موضعی روی منطقه معده ماساژ داده شوند و در موارد شدید توصیه به خوردن این روغن‌ها نیز می‌شود.

به‌طور مثال افراد با معده خشک می‌توانند یک قاشق چای‌خوری روغن بادام شیرین یا روغن بنفشه خوراکی را هر ۸ ساعت یا دوازده ساعت یک‌بار بخورند و این روغن به معده نفوذ می‌کند و رطوبت آن را بالا می‌برد و احساس عطش شدید را از بین می‌برد. استحمام با روغن‌مالی و مرطوبت کننده نیز برای این افراد بسیار توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->