معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

علت بروز کلاپس مفصل ران چیست؟

  • کد خبر: ۸۸۳۴۲
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰
علت بروز کلاپس مفصل ران چیست؟
مفصل ران یکی از بزرگترین و مهمترین مفاصل بدن است. مفصل ران از پرتحرک‌ترین مفاصل بدن است و اگر نگوئیم مهمترین نقش، بدون شک نقش بسیار با اهمیتی را در راه رفتن انسان ایفا میکند.

به گزارش شهرآرانیوز، زمانی که جریان خون مناسب و مواد مغذی به مفصل ران نمی‌رسد کلاپس مفصل ران اتفاق می‌افتد. این مشکل جدی و خطرناک می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد.

کلاپس مفصل ران، مشکلی جدی و دردناک

درد مفاصل معمولاً برای اکثر مردم اتفاق می‌افتد. تحقیقات نشان می‌دهد که تقریبا ۳۰ درصد جوانان به درد‌های مفصلی دچار هستند. اگر در مورد درد مفصل ران که اخیراً تجربه کرده اید نگران هستید، احتمالاً علتش این است که عادت‌های رایج و غلط خود را نمی‌شناسید و نمی‌دانید که چه چیزی باعث مشکل شده که اگر آن‌ها را مورد توجه قرار ندهید، ممکن است باعث کلاپس مفصل ران شود و نیاز به جراحی دارد.

کلاپس مفصل ران زمانی اتفاق می‌افتد که منبع خون که باعث تغذیه بافت ران می‌شود، آسیب ببیند که ممکن است به دلیل مصرف بعضی از دارو ها، جراحت، ضربه یا بعضی از وضعیت‌ها اتفاق بیفتد که در این بخش  بیشتر آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

علل؛ چه چیزی باعث کلاپس ران می‌شود؟

مفصل ران شبیه به یک توپ و یک لوله است؛ از دو استخوان تشکیل شده، استخوان ران که قسمت لوله شکل را تشکیل می‌دهد و استخوان لگن که قسمت توپی شکل را تشکیل می‌دهد. اگر جریان خون مناسب و مواد مغذی به این مفصل نرسد، کلاپس مفصل ران اتفاق می‌افتد که در این حالت، قسمت توپی شکل تشنه و حریص خون می‌شود و می‌میرد یا به اصطلاح کلاپس می‌شود، اما چه چیز‌هایی باعث این اتفاق می‌شود.

علت بروز کلاپس مفصل ران چیست؟

مصرف استروئید

مصرف میزان بالای استروئید که یک داروی رایج برای کنترل بیماری التهابی مانند آسم، روماتیسم مفصلی یا اختلال خود ایمنی است، می‌تواند عاملی برای کلاپس مفصل ران باشد، زیرا سلول‌های چربی داخل این مفصل را افزایش می‌دهد، و مانع تغذیه آن‌ها از منابع خونی می‌شود. البته می‌توان با بعضی از دارو‌های دیگر یا تغییراتی در سبک زندگی بیماری را کنترل کرد و همچنان به مصرف دارو‌های استروئیدی ادامه داد.

آسیب دیدگی شدید

آسیب دیدگی شدید به مفصل ران مانند شکستگی یا جابهجایی مفصل، باعث می‌شود تا رگ‌های خونی که عامل تغذیه رسانی به مفصل هستند آسیب ببینند و در نتیجه اگر شدید باشد، مکانیسم طبیعی بدن دچار مشکل می‌شود و رگ‌های خونی نمی‌توانند مواد مغذی را به این ناحیه برسانند.

ابتلا به دیابت

افراد مبتلا به دیابت که در جریان خون خود مشکلاتی دارند، این اتفاق برایشان می‌افتد، زیرا دیابت باعث می‌شود که رگ‌های خونی شکننده شوند و به راحتی آسیب ببینند. رگ‌های خونی کوچک که باعث تغذیه مفصل ران می‌شوند، هم نمی‌توانند مواد مغذی کافی را به مفصل ران برسانند و در نتیجه کلاپس شده و می‌میرند. این افراد باید به شدت به رژیم و میزان قند خون خود دقت کنند.

افراد مبتلا به اختلالات خونی

بسیاری از بیمارانی که از اختلالات خونی رنج می‌برند و به مشکلاتی مثل مشکل انعقاد خون، و بیماری‌های مربوط به خون دچار هستند، رگ‌های خونی شان نمی‌تواند مفصل‌ها را به خوبی تغذیه کند و در نتیجه این رگ‌ها بسته می‌شوند و جریان خون به این ناحیه به اندازه کافی نمی‌رسد.

سالم نگه داشتن مفصل ران و جلوگیری از کلاپس

از طریق سلول‌های ساقه‌ای که از لگن بیمار برداشته می‌شود و از مغز استخوان بوده و آن را داخل مفصل ران قرار می‌دهند؛ باعث می‌شوند که رگ‌های خونی جدید در این ناحیه رشد کنند و تغذیه رسانی را انجام دهند که از کلاپس جلوگیری می‌کند.

درمان و جراحی برای کلاپس مفصل ران

متاسفانه اگر آسیب خیلی شدید باشد و فرد دیر مراجعه کند، باید جراحی انجام دهد، زیرا مفصل استخوان ران از بین می‌رود که معمولاً پلاستیک، فلز یا مواد سرامیکی را جایگزین می‌کنند و فرد می‌تواند بعد از مدتی به زندگی طبیعی خودش برگردد. البته طول عمر این مواد تقریباً ۲۰ سال است و اگر لازم باشد، فرد باید مجدد جراحی شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->