مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه
سرخط خبرها

برای رفع شوره ریش چه کنیم؟

  • کد خبر: ۹۳۴۱۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
برای رفع شوره ریش چه کنیم؟
شوره ریش می تواند به دلایل مختلفی مثل استفاده از محصولات نامناسب ایجاد شود که باعث احساس خارش در پوست می شود و کلافگی را به همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات وضعیتی به وجود می آید که پوست شما بیش از حد خشک می شود و با خارش نیز همراه هست و سر شما به اصطلاح شوره می زند. حقایق مختلفی در مورد شوره وجود دارد که به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

شوره ها وضعیت طبیعی پوست هستند که آسیب زا نمی باشند اما گاهی اوقات باعث خجالت و شرمندگی فرد می شوند و کنترل و درمان آن ها سخت است.

شوره ربطی به رعایت اصول بهداشتی ندارند.

شستن معمول پوست سر، ریش و موی سر به از بین بردن مقداری از شوره ها کمک می کند.

ممکن است که شوره به دلیل استفاده از محصولات نامناسب برای ریش به وجود بیاید. دارو ها و محصولاتی برای از بین بردن شوره در دسترس است اما موارد شدید نیازمند مراجعه به متخصص پزشکی می باشد.

علت شوره چیست؟

شوره یک وضعیت پوستی رازآلود است که باعث احساس خارش و کلافگی در فرد می شود. باور و عقیده افراد بر این است که تغییرات هورمونی می تواند علت ایجاد شوره در فرد باشد. وضعیت های مختلفی مثل موارد زیر هستند که می توانند شوره ریش را به وجود بیاورند:

  • اگر موی خود را با شامپو یا صابون به اندازه کافی نشویید.
  • قارچ های مخمری که از پوست سر تغذیه می کنند ، عاملی برای شوره هستند.
  • پوست خشک یکی دیگر از وضعیت هایی است که شوره را ایجاد می کند.
  • حساسیت مو به برخی محصولات مراقبتی عاملی برای شوره است.
  • پوست های چرب هم می توانند شوره بزنند.
  • بیماری های اگزما و پسوریازیس عاملی برای شوره هستند.

آیا شوره ها علائمی دارند؟

در حقیقت شوره ها عفونت هایی هستند که با علائم همراه می باشند که عبارتند از:

  • خارش پوست سر.
  • سفیدک زدن پوست سر، مو، ابرو ریش و سبیل.
  • پولکی شدن پوست سر نیز گاهی اوقات از علائم شوره می باشد.

عوامل خطر

عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند شوره را افزایش دهد که معمولاً شامل موارد زیر است:

سن:

شوره معمولاً برای افراد میان سال بیشتر اتفاق می افتد زیرا تغییرات هورمونی بیشتری دارند.

مرد بودن:

مرد بودن یکی از فاکتورهایی است که باعث افزایش شوره می گردد.

تحقیقات نشان می دهد که هورمون مردانه یک عامل کلیدی برای افزایش شوره است. بیماری هایی خاص مثل پارکینسون که روی سیستم عصبی فرد تاثیر می گذارد، خطر شوره را افزایش می دهند. سیستم ایمنی ضعیف نیز یکی از افزایش دهنده های شوره می باشد.

راهکارهای خانگی برای از بین بردن شوره ریش

مدیریت استرس

این عقیده و باور وجود دارد که شوره ها در افراد هنگام استرس افزایش پیدا می کنند و پوست سر را تحت تاثیر قرار می دهند. بنابراین آرامش و استراحت را جزء اولویت های زندگی قرار دهید.

شستشوی منظم ریش‌ها

طبیعتاً یک پوست تمیز کمتر در معرض عفونت قرار می گیرد. مخصوصاً اگر عفونت های آن با شوره، خودشان را نشان دهند. بنابراین آرام و با لطافت پوست و ریش خود را با آب و صابون بشویید.

استفاده از روغن های مخصوص ریش

انواع مختلفی از روغن های مخصوص ریش در داروخانه ها وجود دارند که می توانند با مشکلاتی مثل آکنه، جوش های سر سیاه و سر سفید ، جوش های چرکی ، قرمزی ها و همچنین شوره داخلی مبارزه کنند. این روغن ها پوست را مرطوب نگه می دارند و از عفونت ها جلوگیری می کنند . انواع مختلفی از روغن های ریش در مغازه ها موجود است که می توانید در انتخابتان تنوع داشته باشید.

استفاده از شامپوی ضد شوره

شامپوهای ضد شوره برای موهای شوره دار گزینه مناسب و خوبی می باشند. انواع مختلفی از شامپوها در این بین استفاده می شوند که می توانند روی پوست ریش شما نیز قرار بگیرند و شوره ها را کاهش دهند.

استفاده از نرم کننده عمیق برای شوره

گاهی اوقات سفیدک زدن پوست به دلیل سرمای سخت زمستان می باشد و پوست شما نیاز به نرمی و لطافت بیشتری دارد . محصولات نرم کننده ریش توسط متخصصین پوست برای چنین افرادی تجویز می گردد.

استفاده از شانه ریش

شانه ریش توانایی لایه برداری پوست و از بین بردن آلودگی های روی آن را دارد و نرمی مو های روی آن را تضمین می کند. شانه ریش را به راحتی می توانید از داروخانه ها تهیه کنید تا شوره های آن را از بین ببرید و همچنین می توانید از پاک کننده های مخصوص ریش استفاده کنید که حاوی لاکتیک اسید برای از بین بردن سلول های مرده می باشند.

لمس نکردن صورت با دست کثیف

دستان شما باکتری های زیادی را حمل می کنند که عاملی برای شوره هستند پس حتما قبل از لمس کردن ریش هایتان، از تمیز بودن دستگاه اطمینان حاصل کنید.

شیو کردن

شوره ریش قطعاً شما را کلافه می کند. حال برای این که از شر آن ها خلاص شوید، یکی از بهترین راه ها این است که با استفاده از کرم های مخصوص، ریش خود را تمیز کنید و به شیو کردن آن بپردازید و از صابون های دارویی در قسمت مورد نظر استفاده کنید و چانه خود را خشک کنید.

دوش گرفتن حداقل دو بار در روز

بدن ما در طول روز در معرض میلیون ها باکتری قرار می گیرد که در پوست حبس می شوند. این باکتری ها روی لباس ها و دیگر قسمت ها نیز قرار می گیرند و به بیماری منتهی می گردند که همه عاملی برای شوره هستند، پس برای کنترل شوره ها حداقل دو بار در روز دوش بگیرید.

استفاده از بالم ریش

بالم های ریش همچنین در طولانی مدت از شوره ریش و عفونت های آن جلوگیری می کنند و قسمت مورد نظر را مرطوب نگه می دارند. بعد از استفاده از بالم ریش، ریش های خود را شانه کنید.

استفاده از روغن زیتون

بارها در بخش های مختلف سلامت پوست و موی نمناک گفته ایم که روغن زیتون یکی از موثرترین روغن ها برای مبارزه با باکتری های موجود در ریش می باشد. زمانی که روغن زیتون را به ریش خود می زنید، از حمله باکتری به پوست صورت و یا سرطان جلوگیری می کنید. روغن زیتون رشد مو را افزایش می دهد و در واقع آن را نرم و تازه می کند.

همچنین می توانید یک قاشق چای خوری روغن زیتون را گرم کنید و با استفاده از آن، ریش هایتان را ماساژ دهید. روغن زیتون هیچ عارضه جانبی ندارد و حتی می توانید 24 ساعته آن را روی محل مورد نظر نگه دارید ئ سپس به آرامی محل را با آب گرم شستشو دهید و بعد آن را خشک نمایید.

آبلیمو

استفاده از آب لیمو به صورت مداوم روی قسمت ریش ها یکی از معجزات از بین برنده شوره ریش می باشد. کمی آب لیمو را با آب مخلوط کنید و با استفاده از آن ریش ها را به طور کامل بشویید. این راهکار به سرعت شوره ریش را درمان خواهد کرد.

چگونه متوجه شویم که روغن ریش خودمان امنیت کامل را در برابر شوره ها برقرار می کند؟

کاری که باید انجام دهید این است که یک روغن گیاهی مناسب انتخاب کنید. روغن گیاهی که برای ریش های شما سالم و بی خطر باشد. بعضی از روغن های گیاهی از گل ها، برگ ها، درختان، ساقه ها، ریشه ها و غیره گرفته شده اند. این روغن ها طبیعتاً برای درمان شوره ریش استفاده می شوند و ریش شما را سالم و تازه نگه می دارد. استفاده از روغن های رزماری، لاوندر، درخت چای، نارگیل، آلوئه ورا، روغن پالم کرنل و غیره برای استفاده در از بین بردن شوره ریش مناسب می باشد.

بعد از انتخاب روغن گیاهیتان، مقداری از آن را داخل قطره چکان بریزید و به آرامی روی محل ریش ها اعمال کنید و همچنین برای اثربخشی بیشتر می توانید چند تا از این روغن ها را با دیگر ترکیب کنید.

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->