پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!

  • کد خبر: ۹۳۵۲۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!
گیاهان سبز آپارتمانی طراوت و شادابی را با خود به داخل خانه‌های ما می‌آورند، همچنین برخی از آن‌ها علاوه بر زیبا کردن محیط اطراف ما، نوعی تصفیه کننده هوا هم هستند و باعث می‌شود محیط سالم‌تری برای زندگی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، گیاهان آپارتمانی علاوه‌بر زیبایی ظاهری، فواید ثابت‌شده‌ای برای سلامت دارند، از جمله پاکسازی هوا از سموم، کاهش سطح استرس و بهبود کیفیت خواب.

با این حال، مهم است بدانید برخی از گونه‌های گیاهی، برای کودکان و برخی اعضای خانه ممکن است سمی و خطرناک باشند.

موارد زیر  از این جمله‌اند:

پتوس:

یکی از گیاهان آپارتمانی بسیار محبوب است. با این حال باید مراقب بازی کردن کودک‌تان در اطراف این گیاه باشید. گاز زدن احتمالی برگ‌های این گیاه از سوی کودک، می‌تواند علائمی مانند سوزش و تورم دهان، لب‌ها و زبان، مشکل در صحبت‌کردن یا بلع، استفراغ، حالت تهوع و اسهال ایجاد کند.

فیلودندرون:

از رایج‌ترین گیاهان آپارتمانی شناخته‌شده و درعین حال از سمی‌ترین آن‌ها هستند. برگ‌های این گیاه که با نام انجیر برگ کمانچه نیز شناخته می‌شود، حاوی کریستال‌های تشکیل‌شده از اگزالات کلسیم سمی است. به دهان بردن برگ‌های تمام انواع فیلودندرون‌ها برای کودکان و حیوانات خانگی، می‌تواند بسیار سمی‌باشد.

نوک پیکان:

برگ‌ها و رنگ منحصر به فرد گیاه نوک پیکان، آن را به یک گیاه داخلی محبوب و جذاب تبدیل کردهاست. متاسفانه عوارض جانبی شیره این گیاه هم برای انسان و هم برای حیوانات خانگی خطرناک است. عناصر سمی‌شیره این گیاه می‌تواند به تحریک پوست و استفراغ منجر شود. معمولا برگ‌های یک گیاه نوک پیکان بالغ می‌ریزد و به‌جای آن‌ها برگ‌های تازه می‌روید. اگر کودک خردسال در خانه دارید، مهم است که مراقب برگ‌های ریخته در اطراف گیاه باشید.

آلوئه ورا:

ژل آلوئه‌ورا یک شفادهنده طبیعی برای بریدگی‌ها و سوختگی‌های جزئی است، درعین حال این گیاه حاوی چند ماده سمی مشابه لاتکس در لایه‌های بیرونی پوست خود است. کسانی که به لاتکس حساسیت دارند، بهتر است از تماس با لایه‌های داخلی پوست گیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است منجر به تحریک پوستی قابل توجهی شود.

پاپیتال:

این گیاه که رشد سریعی دارد، معمولا در خانه‌ها، نمای بیرونی ساختمان‌ها و زیر درختان به‌عنوان پوشش زمین یافت می‌شود. این گیاه خاصیت سمی دارد و اگر کودک آن را بخورد، می‌تواند باعث تحریک دهان و ایجاد درد شود. خوردن مقادیر زیاد آن، ممکن است تورم شدیدی در قسمت‌های انتهایی گلو ایجاد کند.

دیفن باخیا:

گیاهی بسیار زیبا و محبوب است. متأسفانه برگ‌های این گیاه زیبا حاوی کریستال‌های اگزالات کلسیم است که می‌تواند پوست و دهان کودک را تحریک کند و اگر در مقادیر زیاد خورده شود، حالت تهوع و استفراغ ایجاد می‌کند. همچنین گفته می‌شود نام دیگر این گیاه، عصای بی عقلی است! زیرا درصورت خورده شدن، شیره سمی داخل آن، باعث می‌شود فرد قدرت تکلم خود را از دست بدهد.

منبع: جام‌جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->