عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه فعال بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی ( ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار پاسخگویی اورژانس به ۸۷۰ هزار تماس در طرح سلامت نوروزی نزاع خونین در روز طبیعت | شرور قبل از خروج از مرز دستگیر شد دُرنا؛ مهمان نوروزی مراتع گنبدکاووس بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷ هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشته‌اند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) شهاب‌سنگ ۱۰۰ میلیاردی در مشهد | آیا سریال پایتخت ۷ بازار سنگ‌های آسمانی را منفجر کرد؟ + فیلم و عکس
سرخط خبرها

قبل و بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا این نکات را رعایت کنید

  • کد خبر: ۹۳۶۱۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸
قبل و بعد از تزریق دوز سوم واکسن کرونا این نکات را رعایت کنید
تزریق واکسن کرونا هرچند مانعی برای ابتلا به کرونا است، اما توجه به پروتکل‌های بهداشتی و نیز رعایت نکات تغذیه‌ای قبل و پس از واکسیناسیون، تاثیر آن را بیشتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها در تب و تاب تزریق دوز سوم واکسن هستیم و توصیه اکید مسئولان وزارت بهداشت هم بر تزریق دوز سوم است تا مبادا آمار مرگ و میر دوباره سیر صعودی پیدا کند. در ادامه به نکاتی درباره تزریق نوبت سوم واکسن کرونا اشاره می‌کنیم:

عوارض جانبی دوز یادآور

همان طور که در نوبت اول و دوم تزریق واکسن کرونا دچار عوارضی مانند بدن درد، سردرد و کوفتگی و ضعف شدیم؛ در این نوبت هم به احتمال زیاد عوارضی مانند درد و تورم در محل تزریق، تب، بدن‌درد، سردرد و احساس خستگی یک یا دو روزه را تجربه خواهیم کرد. البته توجه به این نکته ضروری است که هر چند عوارض واکسن می‌تواند برای بعضی‌ها آزار دهنده باشد، اما تحت هر شرایطی بهتر از عوارض و درد سر‌های ابتلا به کروناست.

نکات قبل از تزریق واکسن

۱- در صورتی که به دارو حساسیت دارید لازم است با پزشک مشورت و توضیحات ضروری را دریافت کنید.
۲- پیش از واکسیناسیون باید غذای کافی و داروی تجویزی را مصرف کنید.
۳- شب قبل از تزریق واکسن خواب کافی داشته باشید و تا حد امکان از گوشی همراه و رایانه استفاده نکنید.
۴- شام سبک میل کنید و از مصرف غذای سنگین و پرادویه بپرهیزید. سوپ مرغ همراه با سبزیجات تازه و میوه‌های حاوی ویتامین C گزینه‌ای مناسب است.
۵- قبل از تزریق واکسن آب کافی بنوشید.
۶- افراد مبتلا به دیابت یا فشار خون بالا باید شرایط جسمی خود را با مشورت پزشک تحت کنترل داشته باشند.

نکاتی برای حین واکسیناسیون

۱- در ساعاتی که در محل تزریق واکسن افراد کمتری حضور دارند مراجعه کنید.
۲- رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک ضروری است.
۳- توضیحات کافی را به مسئول مربوط بدهید و از وی برای تزریق واکسن مشاوره بگیرید.
۴- مدارک کافی مانند کارت ملی به همراه داشته باشید.
۵- استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست و حفظ فاصله فیزیکی در مکان‌های عمومی نباید به دلیل تزریق واکسن کنار گذاشته شود. (حتی بعد از تزریق دوز سوم) کمی در محل خلوتی بمانید تا مطمئن شوید حالتان خوب است، سپس به منزل مراجعه کنید.

نکاتی برای پس از واکسیناسیون

۱- عوارض جانبی مانند احساس درد در محل تزریق و تب شایع است و جای نگرانی نیست. برخی عوارض جانبی دیگر مانند لرز و خستگی هم ممکن است مشاهده شود، اما طی چند روز برطرف می‌شود.
۲- اگر نیاز به استراحت داشتید حتما یکی دو روز در منزل استراحت کنید.
۳- نوشیدن آب کافی، مصرف میوه‌های تازه و غذای سالم و سبک را فراموش نکنید.
۴- خوراکی‌های ضد التهاب مانند مغز‌های خوراکی، سبزیجات تیره و آب میوه‌های طبیعی گزینه مناسبی برای این روزهاست.
۵- با مشورت پزشک می‌توانید از مسکن استفاده کنید.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->