ویدئو| پزشکیان خطاب به وزرا: برای تغییر معاونان خود عجله نکنید تعداد شهدا وزخمی‌های جنایت صهیونیست‌ها در مدرسه «صلاح الدین» افزایش یافت (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) پزشکیان: انتخاب مدیران بر اساس رفاقت انجام نشود نماینده دائم ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران در لحظه‌ای از حداکثر غافلگیری رخ می‌دهد پرواز گسترده جنگنده‌های اسرائیلی بر فراز لبنان خط و نشان گردان‌های حزب‌الله عراق برای اشغالگران آمریکایی نتانیاهو: در برابر تهدیدهای دور و نزدیک آماده هستیم تبریک وزیر خارجه هند به عراقچی پیام امیر نصیرزاده به نمایندگان مجلس پس از کسب رأی اعتماد آن‌ها اسکندر مومنی جلسه شورای معاونان وزارت کشور را برگزار کرد قالیباف: مجلس گام دوم وفاق را برداشت واکنش پورمحمدی به رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان حمله جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) ظریف: امیدوارم ایرانیان ناامید از مشارکت با دولت پزشکیان دلگرم شوند پزشکیان: رای اعتماد قاطع نمایندگان ملت به وزرای پیشنهادی یک سرمایه اجتماعی است حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به یک مدرسه دیگر در غزه (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) ستاد کل نیرو‌های مسلح، ادعایی درباره سقوط بالگرد شهید رئیسی را تکذیب کرد عنوان رکوردار بالاترین رأی اعتماد در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران به امیر نصیرزاده رسید نخستین واکنش پزشکیان بعد از رای مجلس به تمامی وزرای پیشنهادی + عکس واکنش محسن رضایی به رای اعتماد به وزیران پیشنهادی تعطیلات شنبه‌ها دوباره در مجلس بررسی می‌شود (۳۱ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اشرف غنی: اعتماد به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا دلیل سقوط افغانستان بود

  • کد خبر: ۹۴۰۷۵
  • ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
اشرف غنی: اعتماد به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا دلیل سقوط افغانستان بود
رییس‌جمهور فراری افغانستان در یک گفت‌وگوی رسمی پس از خروج از این کشور، با بیان اینکه آمریکا به او اجازه نداد با طالبان گفت‌وگو کند، اذعان کرد که اعتناد به شرکای بین‌المللی از جمله ایالات متحده دلیل اصلی سقوط افغانستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «اشرف غنی»، رییس‌جمهور پیشین افغانستان که پس از سقوط این کشور به‌دست طالبان به امارات فرار کرده، در اولین گفت‌وگوی رسمی خود با یک رسانه انگلیسی گفت که دلیل اصلی سقوط افغانستان، اعتماد او به شرکای بین‌المللی از جمله آمریکا بود.

وی در مصاحبه با شبکه 4 رادیوی بی‌بی‌سی، گفت: «در مورد من کاملا سیاه‌نمایی کردند. هیچ وقت به ما فرصت ندادند که با آن‌ها [طالبان] بنشینیم. خلیل‌زاد با آن‌ها [طالبان] نشست. این مسأله‌ آمریکایی شد. ما را کنار گذاشتند.»

غنی این اظهارات را در گفت‌وگو با ژنرال نیک کارتر، رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس مطرح کرد.

وی افزود که اگر در کابل می‌ماند نمی‌توانست چیزی را تغییر بدهند.

اشرف غنی همچنین در ادامه تصریح کرد که حمدالله محب به او گفت که یگان محافظت از ریاست‌جمهوری از هم پاشیده و اگر در برابر طالبان مقاومت شود، همه کشته می‌شوند.

رئیس‌جمهور فراری افغانستان خاطرنشان کرد که حمدالله محب به معنای واقعی کلمه وحشت کرده بود و به برای ترک ارگ ریاست‌جمهوری بیش از دو دقیقه فرصت نداد.

اشرف غنی همچنین گفت که تنها دقایقی پس از آن تصمیم به ترک افغانستان گرفت که محافظانش گفتند دیگر امکان حفاظت از او یا پایتخت را ندارند.

به‌گفته‌ غنی، محافظانش به او گفتند که طالبان به تعهد خود در خودداری از ورود به کابل عمل نکرده‌اند.

وی اذعان کرد که درک می‌کند مردم افغانستان او را برای سقوط سریع کشورشان به‌دست طالبان سرزنش می‌کنند.

اشرف غنی پیش از آن‌که آخرین روز کاری‌اش به‌عنوان رییس‌جمهور افغانستان به پایان برسد، با ۵۰ نفر دیگر توسط بالگردهای نظامی از این کشور فرار کردند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->