احضار سفیر ایران در برلین به وزارت خارجه آلمان اجازه رهبر انقلاب به استفاده از نصف سهم امام (ع) برای مردم مظلوم جنوب لبنان فرزندان مقام معظم رهبری در دفتر حزب الله در تهران حضور یافتند رئیس جمهور به قطر سفر کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) + فیلم عارف با ایرانیان مقیم ارمنستان دیدار کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) توضیح معاون اجرایی رئیس‌‎جمهور در خصوص بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام متقاضیان برای دریافت سند رسمی املاک مسکونی در بافت روستایی باید به کدام دستگاه مربوط مراجعه کنند؟ ارتش اسرائیل غیر از «گنبد آهنین» از چه سامانه‌های ضدموشکی استفاده می‌کند؟ + عکس اصلاح انتخابات میان‌دوره‌ای و زمان اخذ رأی در انتخابات شوراها وزیر کشور: جمهوری اسلامی مهاجرستیز نیست پزشکیان: بر سر عزت و غرور ملت ایران با کسی شوخی نداریم آیت‌الله جنتی: تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است مجید انصاری: عملیات وعده صادق ۲ در راستای حمایت از شهروندان و سرزمین ماست وزارت دفاع: نیرو‌های مسلح ایران پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به رژیم صهیونیستی دادند اسلامی: دیدار گروسی با رئیس‌جمهور نیاز به هماهنگی دارد عراقچی: سیاست ما حمایت از مقاومت است سخنگوی دولت: ساعت شروع به کار ادارات همچنان شناور خواهد بود وزیر ورزش: ورزشگاه آزادی تا پایان پاییز ۱۴۰۳، به بهره‌برداری می‌رسد وزیر دفاع: درصد موفقیت عملیات وعده صادق ۲ بالای ۹۰ درصد بود پذیرش دانشجو توسط دانشگاه‌های افسری ارتش فراکسیون وحدت ملی مجلس دوازدهم تشکیل شد مجلس با اصلاح طرح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات موافقت کرد حضور تعدادی از دانشجویان افسری دانشگاه فراجا در مجلس + فیلم
سرخط خبرها

لاوروف: هنوز برای به رسمیت شناختن طالبان زود است

  • کد خبر: ۹۴۲۷۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱
لاوروف: هنوز برای به رسمیت شناختن طالبان زود است
وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تاس بار دیگر تاکید کرد، به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان به پیشرفت در تحقق وعده‌ها از سوی آنها بستگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: مساله به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان در حال حاضر امری زودهنگام است. تصمیم مثبت به تحولات در افغانستان بستگی دارد، به عبارت دقیقتر زمانیکه طالبان به وعده‌های خود از جمله ایجاد دولت فراگیر و مبارزه موثر با تهدیدات تروریستی و مواد مخدر عمل کنند، ما آن را به رسمیت می‌شناسیم.

وی ادامه داد: ما به صورت تدریجی با سایر اعضای جامعه جهانی در ارتباط با آن به سمت حذف طالبان از فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل حرکت خواهیم کرد که مبنایی را برای به رسمیت شناختن رسمی دولت جدید افغانستان ایجاد خواهد کرد.

این دیپلمات ارشد روس همچنین ادامه داد: مسکو همچنان با نمایندگان طالبان افغانستان که در این کشور روی کار آمده‌اند، ارتباطش را حفظ می‌کند. مبحث بشردوستانه در حال تبدیل شدن به یک حوزه مهم تعامل عملی در شرایط بحران اجتماعی و اقتصادی است.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در ماه‌های نوامبر و دسامبر ۲۰۲۱ چندین محموله کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال و به دانش آموزان افغان کمک کرد تا برای ادامه تحصیل به روسیه بیایند. نیروهای ما در وزارت دفاع روسیه سهم ارزشمندی در این تلاش‌های بشردوستانه دارند.

لاوروف همچنین ادامه داد: برنامه اقدام مشترک در حوزه سیاست خارجی روسیه و بلاروس، خنثی سازی تهدیدهای مربوط به زیرساخت‌های ناتو را که به مرزهای ما نزدیک می‌شوند، پیش بینی می‌کند. این سند، هماهنگی نزدیک اقدامات را در سطوح بین‌المللی، از جمله با همکاری سایر کشورها و انجمن‌ها، فراهم می‌سازد. این سند همچنین به مخالفت مشترک با کمپین‌های اطلاعاتی علیه ما، سیاسی کردن فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و تحمیل مدل امنیتی ناتومحور در اروپا اشاره دارد.

وزیر خارجه روسیه افزود: امضای این سند پاسخی به غرب در برابر فشارهای نادرست تحریمی، بی اعتبار کردن همکاری های دوجانبه روسیه و بلاروس و دخالت در امور داخلی هر دو کشور به منظور بی ثبات کردن شرایط سیاسی-اجتماعی آنهاست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->