از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود

  • کد خبر: ۹۶۳۰۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود
موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.
«ماگاوا» موشی آفریقایی بود که در طول پنج سال زندگی حرفه‌ای اش توانست بیش از ۱۰۰ مین و مواد منفجره را در کامبوج تشخیص دهد و به متخصصان در خنثی کردن آن‌ها و جلوگیری از هر حادثه‌ای کمک کند.
«ماگاوا» موفق‌ترین موش صحرایی بود که مؤسسه خیریه بلژیکی «آپوپو» آن را آموزش داده بود تا به انسان‌ها در باره حضور مین در محل هشدار دهد.

این مؤسسه خیریه اعلام کرد که «ماگاوا»، این موش غول پیکر آفریقایی، در سن هشت سالگی مرد. «ماگاوا» که در تانزانیا پرورش یافته است، پیش از نقل مکان به کامبوج به مدت یک سال آموزش دیده بود تا کارش را در زمینه بمب کُشی آغاز کند. تخمین زده می‌شود حدود شش میلیون مین در این کشور وجود دارد که تهدیدکننده سلامت و جان بسیاری از افراد است.

مین‌های زمینی چطور تشخیص داده می‌شوند

«ماگاوا» که برای تشخیص یک ترکیب شیمیایی در موادمنفجره آموزش دیده بود، بیش از ۱۴۱ هزار مترمربع زمین (معادل ۲۰ زمین فوتبال) را پاک سازی کرد.
او ۱.۲ کیلوگرم وزن و ۷۰ سانتی متر طول داشت. این موش بسیار بزرگ‌تر از دیگر گونه‌های موش است، اما به اندازه کافی سبک بود تا بتواند از روی مین ها، بدون فعال کردنشان، عبور کند.
«ماگاوا» می‌توانست فضایی به اندازه یک زمین تنیس را فقط در ۲۰ دقیقه جست وجو کند. اگر انسان بخواهد چنین مساحتی را با فلزیاب بررسی کند، درحدود چهار روز طول می‌کشد.

در سال ۲۰۲۰ «ماگاوا» مدال طلای «PDSA» را که صلیب «جورج» برای حیوانات نام دارد، به دلیل فداکاری در نجات جان افراد دریافت کرد. او اولین موش صحرایی بود که در تاریخ ۷۷ ساله این مؤسسه خیریه، این مدال را دریافت می‌کرد.
این مؤسسه خیریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «فداکاری او کمک شایانی به مردم کامبوج کرد تا بدون ترس ازدست دادن دست، پا یا جان خود به خیابان‌ها قدم بگذارند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->