آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا بین آسیب شنوایی و خطر نارسایی قلبی ارتباطی وجود دارد؟ موج خفیف عفونت‌های تنفسی در ابتدای بهار ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز
سرخط خبرها

انتظار بیشتر از ۵ ساعت در اورژانس مرگ آور است!

  • کد خبر: ۹۷۵۹۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
انتظار بیشتر از ۵ ساعت در اورژانس مرگ آور است!
پژوهشگران از عواقب ناگوار انتظار طولانی مدت بیماران در بخش اورژانس خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به اینکه بسیاری از بیماران از جمله مبتلایان به ویروس کرونا به بخش اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، «زومیت» می‌نویسد: گروهی از محققان بریتانیایی در یک پژوهش بزرگ، عواقب خطرناک و مرگبار تأخیر در مراقبت‌های ویژه و انتظار در سالن‌های اورژانس را بررسی کرده اند. هرچند سرویس بهداشت ملی (NHS) در سال ۲۰۰۴ مدت زمان استاندارد ۴ ساعت را برای دریافت مراقبت‌های ویژه در اورژانس‌ها به تصویب رساند، اما محققان ادعا دارند که نزدیک به ۲۷ میلیون نفر از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ به یکی از اورژانس‌های بزرگ انگلستان مراجعه کرده و به طور متوسط نزدیک به پنج ساعت منتظر انجام مراقبت‌های ویژه بوده اند.

محققان ادعا می‌کنند که نزدیک به ۴۳۴ هزار نفر از این افراد که در اورژانس‌ها بیشتر از زمان استاندارد منتظر بوده اند، ظرف یک ماه بعد از دنیا خواهند رفت و احتمال این امر حتی با انتظار بیشتر آن ها، افزایش پیدا می‌کند. همچنین اگر بیماری مجبور شود بین شش تا هشت ساعت در اورژانس منتظر بماند، به طور متوسط ۸ درصد بیشتر احتمال دارد تا در ۳۰ روز آینده به هر دلیلی از دنیا برود.

به همین ترتیب اگر بیماری مجبور شود بیش از هشت ساعت منتظر بماند، احتمال مرگ او در ماه بعد به ۱۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
دکتر «درک پرنتیس»، از کالج سلطنتی فوریت‌های پزشکی در این باره می‌نویسد:
دیگر هیچ کس نباید شک داشته باشد، همان طور که بسیاری از ما همیشه می‌دانیم، هدف عملیاتی ۴ ساعته NHS برای ایمنی بیماری اهمیت زیادی دارد.

افزایش خطرات انتظار در اورژانس با وجود ویروس کرونا

هرچند این استاندارد در کشور‌های دیگری مانند استرالیا و ایالات متحده نیز وجود دارد، اما در بسیاری مواقع اورژانس‌ها آن را اجرا نمی‌کنند. در همین حال، خطرات مورد توجه بیماران مراجعه کننده به اورژانس طبیعتا در زمان وقوع یک بیماری همه گیر مانند کرونا افزایش زیادی پیدا خواهد کرد.
حتی پیش از ظهور کرونا امیکرون که سریع‌تر به دیگران منتقل می‌شود، بیشتر تخت‌های بیمارستان‌ها از سوی بیماران پر شده بودند و در بریتانیا رکورد ۶ میلیون نفر در فهرست انتظار به ثبت رسیده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->