معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

چه زمانی برای مصرف ویتامینD انتخاب کنیم؟

  • کد خبر: ۹۹۴۹۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۴
چه زمانی برای مصرف ویتامینD انتخاب کنیم؟
کمبود ویتامین D اغلب می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود. اما برای جذب این نوع ویتامین چه راه‌هایی پیش روی ماست؟

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان در روز‌های همه گیری کووید ۱۹ توصیه می‌کنند برای افزایش سلامتی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی‌شان، در صورتی که کمبود ویتامین D داشته باشند، مکمل‌های ویتامین D را به صورت روزانه مصرف کنند. اما ویتامین دی را چه ساعت روز باید خورد؟

ویتامین دی علاوه بر نقش مهمی که در سیستم ایمنی دارد، به ویژه برای استخوان‌ها، ماهیچه‌ها و دندان‌ها هم مفید است، زیرا به تنظیم میزان کلسیم و فسفات بدن کمک می‌کند.

کمبود ویتامین D اغلب می‌تواند منجر به ناهنجاری‌های استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود.

اصلی‌ترین راه ساخته شدن ویتامین دی در بدن، قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. به طور معمول مصرف روزانه مکمل در طول پاییز و زمستان در بسیاری از کشور‌های جهان به عنوان یک توصیه مهم به مردم ارائه می‌شود چرا که در این فصول هم مردم زمان کمتری را در محیط بیرون از خانه می‌گذرانند و هم لباس‌های بیشتری می‌پوشند که مانع رسیدن نور خورشید به بدن آن‌ها می‌شود.

با توجه به همه‌گیری و شرایط قرنطینه و محدودیت‌های رفت و آمد و از آنجایی که بسیاری از ما امسال بیش از حد معمول در خانه بوده‌ایم، ممکن است ویتامین D کافی ساخته شده از نور خورشید نداشته باشیم.

در این میان کسانی که در معرض بالاترین خطر قرار دارند نوزادان هستند - مگر اینکه بیش از ۵۰۰ میلی لیتر شیر خشک در روز مصرف کنند - کودکان یک تا چهار ساله هم در این میان در معرض تهدید هستند.

سیستم بهداشتی و درمانی انگلستان (NHS) مصرف روزانه ۱۰ میکروگرم مکمل ویتامین دی را در تمام سال برای بزرگسالان و کودکان بالای چهار سال توصیه می‌کند. اما سوالی که بسیاری از افراد درخصوص مصرف ویتامین دی می‌پرسند این است که بهترین زمان مصرف ویتامین D چه زمانی در روز است؟

تحقیقات قبلاً انجام شده سطح ویتامین D خون را با سطح کیفیت خواب او مرتبط کرده بود. برخی گزارش‌ها براساس مطالعات انجام گرفته در انگلستان و سوئد ادعا کرده اند که مصرف ویتامین D در شب می‌تواند کیفیت خواب را با تداخل در تولید هورمون ملاتونین تحت تاثیر قرار دهد و کیفیت خواب را بهتر کند.

با این حال، نتایج این تحقیقات غیرقطعی است و تحقیقات گسترده‌تری آن را تائید نکرده است؛ و البته تحقیقات نشان می‌دهد که اکثر مردم ترجیح می‌دهند ویتامین‌ها و سایر قرص‌های خود را در صبح مصرف کنند -، اما این کار بیشتر به دلیل راحت‌تر بودن یا بیشتر در خاطر ماندن است.

اما در مجموع متخصصان پیشنهاد می‌دهند که شاید خوردن مکمل‌های ویتامین دی در شب بهتر باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->