دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس واژگونی پراید در محور راور _ مشهد ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۹۰ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته مصدوم شدند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید پلمب ۳۰ مرکز متخلف و غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی در مشهد و خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید

  • کد خبر: ۱۰۱۸۹۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
دلمه گوجه‌فرنگی را با دستوری ساده تهیه کنید
از جمله غذا‌های مجلسی و خوشمزه و لذیذ ایرانی دلمه هاهستند که برای پیش غذا و یا وعده غذایی شام و ناهاربسیار مناسب هستند.

مقدم | شهرآرانیوز؛ دلمه از غذا‌های پرطرف‌دار ایرانی است که جز طعم ی که دارد، از تنوع بسیار زیادی هم برخوردار است مانند دلمه تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگی، برگ انگور، بلغور و فلفل و گوشت. دلمه گوجه‌فرنگی را باید یکی از خوشمزه‌ترین اعضای این خانواده دانست که افزون بر جذابیت و زیبایی ظاهری، خیلی هم سریع و راحت آماده می‌شود. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور پخت این غذای خوشمزه را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی:

لپه: یک‌پیمانه
برنج: یک‌پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: سه‌چهارم پیمانه
گوجه‌فرنگی: ۱۰ عدد
رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب: دو پیمانه
پیازداغ: سه قاشق غذاخوری

روش تهیه دلمه گوجه فرنگی:

درون تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید، داخل تابه بریزید و تفت بدهید تا سبک و طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را به پیازداغ اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت بدهید تا طعم خامی رب گرفته شود.

برنج نیم‌پز، لپه پخته‌شده و سبزی دلمه معطر و ساطوری‌شده (شامل نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پیازچه و گشنیز) را به همراه نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد دلمه اضافه و خوب مخلوط کنید.

داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشقی خالی و با مایه دلمه پرکنید. سپس آن‌ها را داخل سس بگذارید و اجازه بدهید با شعله بسیار کم به‌خوبی بپزند تا طعم سس به خورد دلمه‌ها برود.

برای درست کردن سس نیز قابلمه‌ای بزرگ روی شعله بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید. پیازداغ آماده، قدری زردچوبه و نمک داخل آن بریزید و آن‌ها را با هم کمی تفت بدهید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی به اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا رب رنگ باز کند. حالا محتوای داخل گوجه فرنگی‌ها را که پیش از این خارج کرده بودید، به همراه دو پیمانه آب به مواد سس اضافه و با هم ترکیب کنید.

دلمه گوجه‌فرنگی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->