جنایت تکان دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود
سرخط خبرها

مدیرعامل فایزر از ضرورت تزریق دُز چهارم واکسن کرونا خبر داد

  • کد خبر: ۱۰۲۱۹۲
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
مدیرعامل فایزر از ضرورت تزریق دُز چهارم واکسن کرونا خبر داد
مدیرعامل شرکت فایزر گفت: تزریق دُز چهارم واکسن کووید-۱۹ «ضروری» است.

به گزارش شهرآرانیوز، "آلبرت بورلا"، مدیرعامل فایزر اظهار داشت: تزریق دُز چهارم واکسن کووید-۱۹ برای حفظ سطح قابل کنترلی از موارد بستری در بیمارستان و عفونت‌های خفیف ضروری است.

در حالیکه تزریق دُز چهارم در حال حاضر برای برخی از افراد دارای نقص سیستم ایمنی مجاز است، "آنتونی فائوچی"، کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا ماه گذشته گفته بود که احتمال تزریق دور دیگری از دُزهای یادآور با دقت بالایی تحت بررسی است.

مدیرعامل فایزر همچنین افزود: این امکان وجود دارد که تزریق دُزهای یادآور واکسن کووید-۱۹ مانند واکسن آنفلوآنزا به یک اتفاق سالانه تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری آکسیوس، وی تاکید کرد: سویه های کرونا در حال ظهور هستند و همچنین می دانیم که مدت زمان مصونیت در برابر بیماری زیاد طول نمی کشد. بنابراین آنچه که ما در حال انجام آن هستیم و در حال حاضر با جدیت کار می کنیم، دستیابی به واکسنی است که نه تنها در برابر همه سویه ها از جمله اُمیکرون مصونیت ایجاد کند، بلکه مصونیت ناشی از آن حداقل برای یک سال ادامه پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->