اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟
سرخط خبرها

ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
ترفند‌های کسب توانایی تصمیم گیری سریع
همه آدم‌ها در بعضی از شرایط‌های زندگی مجبور به تصمیم گیری میشوند، اما ممکن است راه‌های تصمیم گیری درست را ندانند و با تصمیمات اشتبات شرایط را سخت‌تر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات شرایطی به‌وجود می‌آید که عجله دارید و در عین حال باید تصمیم درستی هم بگیرید. اطرافیان هم شما را مجبور می‌کنند که سریع‌تر تصمیم بگیرید که احتمالا در چنین شرایطی وحشت زده می‌شوید. در این مطلب راهکار‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که بفهمید چگونه باید سریع‌تر تصمیم بگیرید.

عوامل مهم در تصمیم گیری را بشناسید

قدم اول این است که اهمیت تصمیم را در زندگی خود بشناسید. باید بدانید که چه شرایطی در زندگی دارید و چگونه باید تصمیم بگیرید. باید عوامل مهم تصمیم‌گیری را در زندگی بفهمید تا ببینید که باید پایبند بر چه ارزش‌هایی باشید.

هدف خود را بشناسید

در نهایت بسیار مهم است که هدف تان را بشناسید و تصمیم گیری کنید. هرگز هدف خود را پشت تصمیم گیری‌های تان پنهان نکنید. زمانی که هدف واضح و مشخصی داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید تصمیم بگیرید.

اطلاعات مربوطه جمع‌آوری کنید

قبل از این که بخواهید تصمیمی بگیرید، باید بدانید که چه انتخاب‌هایی در پیش دارید؛ سپس اطلاعات مربوط به آن را جمع‌آوری کنید و سعی کنید که خودتان را با شرایط وفق دهید.

منطقی فکر کنید؛ نه احساسی

سعی کنید احساسات شخصی خود را از تصمیم گیری دور نگه دارید. گاهی وقتی احساسی فکر کرده و تصمیم می‌گیریم، بعداً از تصمیم خود پشیمان می‌شویم. باید شرایط را خیلی منطقی برای خودتان شناسایی کنید و ببینید که چه چیزی برای شما بهتر است. در صورت نیاز با افراد قابل اعتماد مشورت کنید. اگر می‌خواهید، گزینه‌های خود را بنویسید و ببینید چه می‌خواهید.

مسئولیت پذیری را فراموش نکنید

اگر فکر می‌کنید مسئولیتی که به شما داده شده؛ از توانتان خارج است آن را به کس دیگری محول کنید و اگر هم می‌دانید که چه کسی در چه کاری مهارت دارد، مشورت بخواهید. در نهایت بدانید که چه انتخاب‌هایی در زندگی دارید و قرار است چه کار‌هایی را به انجام برسانید؛ سپس مسئولیت آن‌ها را بر عهده بگیرید.

به شهود خود اعتماد کنید

شما برای تصمیم گیری به منطق و داده نیاز دارید، اما چیزی که باید کمی به آن تکیه کنید، شهود و حس ششم خود است. حتی اگر همه چیز خوب پیش می‌رود و شما در دل خود احساس می‌کنید که چیزی خوب نیست، حتما در این شرایط به خودتان اعتماد کنید که شهود شما هرگز اشتباه نمی‌کند و کاری نکنید که بعداً دچار مشکل شوید.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->