باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

شاگردی در دانشگاه «مادرانه»

  • کد خبر: ۱۰۹۱۰۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
شاگردی در دانشگاه «مادرانه»
آزاده رحیمی - یک مادر

یکشنبه‌های مادرانه برایم روز مقدسی بود. یک تازه مادر بودم و تشنه شنیدن تجربیات و نظرات مادران. هر هفته اشتیاق داشتم یکشنبه برسد و عنوان بحث گروهی مادران را در گروه مادرانه ببینم. بادقت تمام مطالب را می‌خواندم و نظرات مفید را در قسمت یادداشت گوشی ام کپی می‌کردم. مثلا آن قدر بحث «جمعیت» پر از نکته‌های ناب بود که من یک کانال تلگرامی ساختم و کل بحث را در آنجا ارسال کردم.

کودک من هنوز شیرخوار بود که در گروه مادرانه بحث «مهدکودک»، «آموزش زیر هفت سال»، «هوش و خلاقیت» و «مدرسه» مطرح شد. الان که برای دخترم به دنبال پیش دبستانی و مدرسه هستم خیلی از نکات آن بحث‌ها در خاطرم هست. خیلی از مباحثی که در گروه مادرانه و توسط مادران دیگر مطرح می‌شد، مسیر مادری را برای من روشن‌تر کرد. انگار افرادی راه نرفته مرا یک یا چند بار رفته بودند و برای من تازه وارد از سختی‌ها و زیبایی‌های مسیر می‌گفتند؛ از لجبازی، استقلال، نظم، بچه لوس، بچه قلدر، ادب، دروغگویی و رقابت.

خیلی وقت‌ها که گم می‌شدم در بین مسئولیت‌ها و وظایف، خسته بودم از مادری، کلافه بودم از روزمرگی، باز هم بحث‌های گروهی مادرانه برایم چراغ راهی بود. مادرانه و بحث‌های گروهی اش برایم یک محل رجوع دوست داشتنی بود؛ آن هم وقتی که پیشنهاد‌های کاربردی و نابش را می‌خواندم. چقدر خندیدم آن روزی که بیان بحث گروهی «خرده روایت‌های پوشکی» بود و چقدر مشارکت اعضا چشمگیر بود و شایسته قدردانی.

آن روزی که عنوان بحث گروهی «سقط و حواشی آن» بود چند باری به گریه افتادم، از صبوری زنانی که برای مادر شدن متحمل رنج‌های زیادی می‌شوند.

بحث «چشم زخم و کودکان ما» که شد آن قدر یکی از اعضای گروه تحلیل زیبایی از موضوع ارائه کرده و روایات قشنگی آورده و راهکار‌های خوبی ارائه داده بود که در جا نظراتش را برای همسرم فوروارد کردم که تحسین او را هم بر انگیخت.

دوستی درگیر و دار خرید سیسمونی بود و هر بار سؤالات متعددی از من می‌پرسید، پیشنهاد عضویت در مادرانه و خواندن بحث گروهی «سیسمونی» را به او دادم. حالا هر بار که صحبت خرید سیسمونی می‌شود با وجد می‌گوید: «اگر تجربیات اعضای مادرانه نبود، نمی‌توانستم آن قدر راحت و کاربردی وسایل پسرم را تهیه کنم.»

بعد‌ها روز برگزاری «بحث گروهی» به دوشنبه‌ها تغییر کرد، کمی طول کشید تا به آن عادت کنم، اما همچنان عناوین نابش دل می‌برد و همراهم می‌کند؛ بازی با موبایل باید‌ها و نبایدها، جایگاه رفاه در تربیت فرزند، مسائل دختران در آستانه تکلیف، حد تعادل در محافظت از کودکان در برابر آسیب ها، مدیریت تکالیف مدرسه، تربیت دیمی یا تربیت برنامه ریزی شده و.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->