وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

سیم کارت؛ آرزوی دست نیافتنی برای مهاجران افغانستانی + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۱۰۳۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
سیم کارت؛ آرزوی دست نیافتنی برای مهاجران افغانستانی + فیلم
مهاجران افغانستانی ساکن ایران برای تهیه سیم کارت با مشکلاتی مواجه هستند. هرچند که بارها از سوی مسئولان وزارت ارتباطات قول رفع این مشکلات داده شده، اما تاکنون اتفاقی برای رفع این مشکلات نیفتاده و اپراتورهای تلفن همراه در این باره سلیقه‌ای عمل می‌کنند.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ دریافت سیم کارت تلفن همراه یکی از مشکلات مهاجرین افغانستانی است که قانون مشخصی برای آن وجود ندارد و شبکه‌های مخابراتی نیز برای ارائه این خدمات به مهاجرین سلیقه‌ای عمل می‌کنند.

«احراز هویت» مهمترین موضوعی است که مهاجران افغانستانی برای تهیه سیم‌کارت با آن مواجه هستند و با وجود آنکه مهاجران قانونی چه آنها که کارت آمایش دارند و چه آنها که اقامت پاسپورتی دارند از طریق کدفراگیر و کدخانوار که وزارت کشور به آنها اختصاص داده است، قابل شناسایی هستند با این وجود بازهم وزارت ارتباطات توانایی احراز هویت آنها را ندارد.

خبرنگار صداوسیما با دوربین مخفی به نمایندگی‌های فروش سیم‌کارت در سطح شهر تهران مراجعه کرده و مسئول شرکت همراه اول در پاسخ به این سوال که آیا به اتباع خارجی سیم کارت به اتباع می‌دهید یا خیر؟ می‌گوید: ما باید امتحان کنیم ببینیم، به نام شما سیم کارت ثبت می‌شود یا نه؟

وی ادامه داد: سیستم اجازه فعال‌سازی سیم‌کارت اتباع را به ما نمی‌دهد!

مهاجران افغانستانی چه می‌گویند؟

مهاجران افغانستانی که به صورت قانونی در ایران زندگی می‌کنند و بعضی اعضای خانواده‌شان در ایران به دنیا آمده‌اند در این باره می‌گویند که این مشکل برای خانواده‌های آنها هم پیش آمده و آنها هم نمی‌توانند به نام خودشان سیم کارت بخرند.

«احمدی» دانشجوی افغانستانی رشته حقوق دانشگاه تهران در این رابطه می‌گوید: من متولد ایران هستم و کارت آمایش دارم، ولی نمی‌توانم به نام خود سیم کارت بخرم.

«رضا جوادی» دانشجوی افغانستانی رشته معماری در این باره می‌گوید: برای خرید سیم کارت به تمامی دفاتر پیشخوان سر زدم؛ ولی گفتند که سیستم مشکل دارد و ما نمی‌توانیم به نام شما سیم کارت ثبت کنیم.

براساس قانون اتباع خارجی با کارت آمایش و گذرنامه خانواری می‌توانند تا ۳ سیم‌کارت به نام خود ثبت‌نام و فعال کنند.

این درحالی است که گفته می‌شود؛ کسانی که قصد دارند با گذرنامه سیم‌کارت دریافت کنند، باید از طریق نیروی انتظامی استعلام شوند و کسانی که می‌خواهند با کارت آمایش سیم کارت دریافت کنند باید از سامانه پژواک استعلام بگیرند.

اینجا ببینید:

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->